Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania.

Taka twarda baaaardzo???Ciężka i w ogóle???

Posted

To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania.

Magnus w 2 minuty by ją rozpłatał:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Moje też mają takiego typu piłeczkę:razz: Fakt, że ma pełno dziur od Medorkowatych zębisk:razz: Ale jest dalej sprawna;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p A co tam fajnego w pycholu ma???:loveu: Moja wykrada mi frotki i mymla :eviltong:

Kirucha nosi piłeczkę i jest wówczas spokój...:evil_lol:

Posted

Piękne foteczki i rameczki :loveu:
Moje też mają taką laną piłeczkę, ale nie wiem czemu jej nie lubią? Może właśnie dlatego że jej zjeść się nnie da :grin: Wasza piłeczka też jest taka ciężka?

Posted

Witam:p Moja bawi się piłeczką jeżykiem:cool3: :cool3: i tak jak ją nosi to nią popiskuje:evil_lol: :evil_lol: Dzieciaczki od sąsiadów fajnie się przygladają:crazyeye: :crazyeye: Chodzi taki faflkak po ogrodzie i piszczy:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='ferraribox']Ciocia Asia dobrze zna tę minkę:diabloti: Ja tu jeszcze coś zbroję;)
Albo, kogo pogonić...:evil_lol:

[quote name='bonita']
Piękne foteczki i rameczki :loveu:
Moje też mają taką laną piłeczkę, ale nie wiem czemu jej nie lubią? Może właśnie dlatego że jej zjeść się nnie da :grin: Wasza piłeczka też jest taka ciężka?
Dzięki za komplementy, ja dopiero uczę się grafiki, Ty jesteś profesjonalistką w tej dziedzinie:lol: .
Piłeczka nie jest ciężka, ale pełna, Kirucha ma trzy piłeczki na wymianę w sytuacjach tzw. zagrożenia, kiedy trzeba odwrócic jej uwagę:evil_lol: .

[quote name='madzia i medor']Skończyło mi się winko:shake: Podzielisz się:diabloti: Proponuję dziś:razz: ...

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Moja bawi się piłeczką jeżykiem:cool3: :cool3: i tak jak ją nosi to nią popiskuje:evil_lol: :evil_lol: Dzieciaczki od sąsiadów fajnie się przygladają:crazyeye: :crazyeye: Chodzi taki faflkak po ogrodzie i piszczy:evil_lol: :diabloti:

Ona ma taka dyżurną świnkę (od cioci Asi), biega z nią po lesie, świnka przeraźliwie jęczy, Kiri się nakręca, w domu nikt nie zniósłby tego:mad: .

[quote name='drzalka']Hejka.. Kiri piekna z piłeczką gania hihi.. moja też jak sie dorwie to do wieczroa jej w domu niewidać :P

A oddaje czasami?