niki_ill Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To to kudlate atakuje Kiri:angryy: ;) :diabloti: :mad: Quote
gosikf & dogs Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='DORRAG'] Taaaa, piłeczki i boksery. Mój Zeus ma piłkę do kosza!:p Tylko takie starcza mu na dłużej niż godzina:D Mocno ściskamy! Gosia, Zeus, Aza i Miśka! Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania. Quote
gosikf & dogs Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania. Taka twarda baaaardzo???Ciężka i w ogóle??? Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nie, nie jest ciężka, przy tym elastyczna. Quote
gosikf & dogs Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie, nie jest ciężka, przy tym elastyczna. O, muszę spróbowac takiej piłki:eviltong: Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania. Magnus w 2 minuty by ją rozpłatał:evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Kiłi napisał(a):Magnus w 2 minuty by ją rozpłatał:evil_lol: :evil_lol: Raczej by połknął:evil_lol: ... Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To tzw. "lana" piłeczka, Kiri zostawia na niej głębokie ślady zębów, piłeczka nie da się rozgryźć. Inne nie mają szans przetrwania. Moje też mają takiego typu piłeczkę:razz: Fakt, że ma pełno dziur od Medorkowatych zębisk:razz: Ale jest dalej sprawna;) :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam:p A co tam fajnego w pycholu ma???:loveu: Moja wykrada mi frotki i mymla :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p A co tam fajnego w pycholu ma???:loveu: Moja wykrada mi frotki i mymla :eviltong: Kirucha nosi piłeczkę i jest wówczas spokój...:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciocia Asia dobrze zna tę minkę:diabloti: Ja tu jeszcze coś zbroję;) Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękne foteczki i rameczki :loveu: Moje też mają taką laną piłeczkę, ale nie wiem czemu jej nie lubią? Może właśnie dlatego że jej zjeść się nnie da :grin: Wasza piłeczka też jest taka ciężka? Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Skończyło mi się winko:shake: Podzielisz się:diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witam:p Moja bawi się piłeczką jeżykiem:cool3: :cool3: i tak jak ją nosi to nią popiskuje:evil_lol: :evil_lol: Dzieciaczki od sąsiadów fajnie się przygladają:crazyeye: :crazyeye: Chodzi taki faflkak po ogrodzie i piszczy:evil_lol: :diabloti: Quote
drzalka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hejka.. Kiri piekna z piłeczką gania hihi.. moja też jak sie dorwie to do wieczroa jej w domu niewidać :P Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='ferraribox']Ciocia Asia dobrze zna tę minkę:diabloti: Ja tu jeszcze coś zbroję;) Albo, kogo pogonić...:evil_lol: [quote name='bonita'] Piękne foteczki i rameczki :loveu: Moje też mają taką laną piłeczkę, ale nie wiem czemu jej nie lubią? Może właśnie dlatego że jej zjeść się nnie da :grin: Wasza piłeczka też jest taka ciężka? Dzięki za komplementy, ja dopiero uczę się grafiki, Ty jesteś profesjonalistką w tej dziedzinie:lol: . Piłeczka nie jest ciężka, ale pełna, Kirucha ma trzy piłeczki na wymianę w sytuacjach tzw. zagrożenia, kiedy trzeba odwrócic jej uwagę:evil_lol: . [quote name='madzia i medor']Skończyło mi się winko:shake: Podzielisz się:diabloti: Proponuję dziś:razz: ... [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Moja bawi się piłeczką jeżykiem:cool3: :cool3: i tak jak ją nosi to nią popiskuje:evil_lol: :evil_lol: Dzieciaczki od sąsiadów fajnie się przygladają:crazyeye: :crazyeye: Chodzi taki faflkak po ogrodzie i piszczy:evil_lol: :diabloti: Ona ma taka dyżurną świnkę (od cioci Asi), biega z nią po lesie, świnka przeraźliwie jęczy, Kiri się nakręca, w domu nikt nie zniósłby tego:mad: . [quote name='drzalka']Hejka.. Kiri piekna z piłeczką gania hihi.. moja też jak sie dorwie to do wieczroa jej w domu niewidać :P A oddaje czasami? Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Proponuję dziś:razz: ... Ale dziś piffko:razz: Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Zajrzyj do galerii, bedziesz wiedziała dlaczego proponuję dziś...;) Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zajrzyj do galerii, bedziesz wiedziała dlaczego proponuję dziś...;) Już wim;):multi: Dla mnie każda okazja dobra:evil_lol: :popcorn: Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Już wim;):multi: Dla mnie każda okazja dobra:evil_lol: :popcorn: Bardzo dobra zasada:evil_lol: ... Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cześć i czołem, witamy się i buziaki ślicznym panienkom posyłamy :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Nasz wiosenna piękna Maniunia:lol: ... Szczególnie ciepło pozdrawiamy Agę i Ulkę z Mielca - fanki naszej ślicznej schroniskowej Sunieczki. Quote
Recommended Posts