Jagoda1 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dla Kiri pełnia szczęścia, nareszcie bez smyczy i z ukochaną piłeczką:lol: . Daj wreszcie piłeczkę! Z serii "mały, ale wytrwały";) . Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To jeszcze nic, ale Asia namawia, by Kiri "wydać za mąż":diabloti: !!! ooo... to Ci Ciocia Asia :razz: Ale Kirusia śliczna dama, więc ...:p :p Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wypada, brakuje jej CWC z międzynarodówki do Ch.P. Ale tak naprawdę, to ja nie lubię wystaw. Złym duchem "namawiaczem" jest Asia od Gastona. Pewnie nie odpuści i będzie nękac mnie:mad: . Tez tak mysle, że szkoda zaprzeopaścic , slicznosci z Kirci, że aż dech zapiera AgusiaTerierka napisał(a):To jeszcze nic, ale Asia namawia, by Kiri "wydać za mąż":diabloti: !!! Jak mąż, to i dzieci (juz sobie wyobrażam te pięknosci) Quote
ferraribox Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):No i bardzo dobrze, nie można przecież sukcesów które do tej pory odnieśliście zaprzepaścić. A Asia widzę, że namawiaczem wszystkich jest ;) :diabloti: No,może nie wszystkich:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale gdy widzę ładnego boksera to tak sobie myslę,że grzechem byłoby darowanie wystaw[mam na myśli Gastona i Kiri];) ;) ;) ;) Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Qurde jaki śliczny mały cavalier:loveu: :evil_lol: , Kiri to ma szczęście :evil_lol: Czaruje pńcię:loveu: co piłka z psami potrafi zrobić:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Odrabiamy spacerkowe zaleglości. Pod wieczór spacer po lesie. Kiri ma dyżurną świnkę w bagażniku,z którą gania po lesie i której do tej pory nie udało się zniszczyć. Świnka wydaje przeraźliwe jęki. Świnkę podarowała ciocia Asia, podczas pierwszej wizyty u nas, Kiri miała chyba 8-9 tyg. Ciocia Asia przyszła ocenić to "Coś", co wyszukała z moim Mężęm w tajemnicy przede mną;) , po śmierci poprzedniej Boksi. A Korusia tup, tup za Pańciem i Pańcią, bo piesiów w schronisku miała dostatek;) . Zachodzące już słoneczko, rzucało malownicze cienie na konary i korony drzew. Nasze warmińskie landszafciki... Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: wow ale się wreszcie naoglądałam fotek :loveu::loveu::loveu::loveu: a te z tulipanami sa ekstra:lol: Quote
Ulka18 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dziewczynki maja nowe, wiosenne obrózki :loveu: blekitne, przepiekne :loveu: A Korunia nie chce chodzic ze swoim pluszakiem jak Kiri? Woli pewnie Pańcia i Pańcie :iloveyou: Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no pobaw się ze mną siostrzyczko... ale super miejsce do spacerków Cześć :multi: Quote
DORRAG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry:p Ale dużo fotków:multi: :multi: :multi: Fajny macie lasek do spacerów:multi: Na każdym zdjeciu Kiri jest ze świnką, jednak bardzo ją lubi:p Quote
Kasia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Słoneczne dzień dobry :multi: Wpadliśmy sie przywitać i przesłać pozdrowienia dla Panienek :loveu: Zdjecia plenerowe cudne ;) Fajne miejsce macie na wiosenne spacerki!!!! Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ,,Korusiu, dziś na obiad będzie dziczyzna":razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a):,,Korusiu, dziś na obiad będzie dziczyzna":razz::razz: Po drodze kupimy buraczki i czerwone wino;) Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Po drodze kupimy buraczki i czerwone wino;) :evil_lol: Ale te leśne fotki mi siępodobają:loveu::loveu:Nie mogę się na nie napatrzeć:razz: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 siemanko:multi: my tez mamy taka swinke:cool3: bardzo wytrzymale sa:cool3: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nasza wytrzymała, bo mało używana :evil_lol: . Pewnie Twoja dziewczynka szanuje zabawki... Quote
Agnieszka PPP Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witanko:p Biorę Twoją dziewczynkę:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Po dwóch, no może, trzech dniach, przywiozłabyś ją w środku nocy:diabloti: ... Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nasza wytrzymała, bo mało używana :evil_lol: . Pewnie Twoja dziewczynka szanuje zabawki... :grin::roflt: no co ty :lol: ona kazda zabawke zalatwia w ciagu 10 min :lol: tylko swinka przezywa miesiace:loveu: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Po dwóch, no może, trzech dniach, przywiozłabyś ją w środku nocy:diabloti: ... Ale koffana:loveu: zawsze do pańci wróci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Pewnie, że najukochańsza:loveu: :loveu: :loveu: . Pewnie znasz tę zasadę: "raz bokser, zawsze bokser" .:lol: Quote
gosikf & dogs Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 KIRCIA! Ach jaka to piękna bokserka:) Śliczniutkaie sunie! Moja Azunie nire ma tego szczęścia robic z siebie antylopę, bo ma dysplazję. Jak już wspomniałam w moim temacie wykupiłam ją z pseudo hodowli gdzie szczeniaki już kulały! Ma za sobą operację usunięcia lewej głowy udowej.Co dalej będzie- zobaczymy. Teraz już minęło 8 miesięcy od operacji i chdzi na tej nóżce. O tyle dobrze. Moja kochana mordka. Muszę spadac bo mnie Zeus szturcha nosem, że czas na spacer. Quote
Recommended Posts