Szczurosława Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ta miłość pomiędzy nimi jest niezwykła i piękna:lol: http://i36.tinypic.com/2wc4ifo.jpg A jak rybeczki? Może jakies nowe fotki się szykują?;) Quote
rita60 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dzien dobry Jagodko:lol:witajcie czterołapki:multi: Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Szczurosława'] A jak rybeczki? Może jakies nowe fotki się szykują?;) Mówisz i masz...;) Niektóre zdjęcia robiłam podczas karmienia, widać drobiny pokarmu i ożywienie... Gurami złocisty, dwuplamisty, bocje wspaniałe... Sumiki szkliste, żałobniczka, neonki czerwone... Gurami całujący... Gurami mozaikowy.. Razbora klinowa... Quote
Ulka18 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Od razu chlodniej gdy sie widzi takie zdjecia :lol: http://i36.tinypic.com/ipy2wo.jpg A to co to za potworek? Sum czy glonojad? http://i34.tinypic.com/11b13ya.jpg Quote
Szczurosława Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Albo neonki takie malutkie,albo pozstałe ryby takie duże;) Mój brat miał kiedyś gurami to zaczęły się bawić w dom i było aż 6 małych rybek:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Dla ochłody? W akwarium temeratura 28 stopni... Neonki są "normalne", ale tak wygladają przy "wielkorybach"... "Potworek" nazywa się plecostomus i jest glonojadkiem, mam dwa, żeby jednemu nie było smutno...:razz: Gurami mozaikowy i sum kiryśnik. Danio koralowy, mam całą ławiczkę, ale zwykle pływają w górnych warstwach, sa b. ruchliwe i trudno je sfotografować.;) Są również takie rybki , które skutecznie chowają się przed aparatem...;) Quote
Szczurosława Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Za każdym razem podziwiam to akwarium:loveu: Jest naprawde cudne,wymaga zapewne troche pracy... A ile litrów mniej więcej ma? Quote
wtatara Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jagódko akwarium cudne a właśnie ilu litrowe Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 tygra napisał(a):Cudne akwarium Jagódko :) Pozdrawiam Szczurosława napisał(a):Za każdym razem podziwiam to akwarium:loveu: Jest naprawde cudne,wymaga zapewne troche pracy... A ile litrów mniej więcej ma? wtatara napisał(a):Jagódko akwarium cudne a właśnie ilu litrowe Ciesze się, że podoba się Wam moje akwarium...:lol: Akwarium ma 200 l. Quote
rita60 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dzien dobry Jagodko,rybole piekne:multi:ja tez mam takie duze akwarium,ale moj TZ preferuje pielegnice,takie duze,ale niesympatyczne ryby:cool3:ciagle sie bija:evil_lol:ja wole te drobniejsze,spokojniejsze. Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 rita60 napisał(a):Dzien dobry Jagodko,rybole piekne:multi:ja tez mam takie duze akwarium,ale moj TZ preferuje pielegnice,takie duze,ale niesympatyczne ryby:cool3:ciagle sie bija:evil_lol:ja wole te drobniejsze,spokojniejsze. Właśnie dlatego akwarium jest "osobiste", ja decyduję o jego "składzie osobowym"... :evil_lol: Quote
rita60 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jagoda* napisał(a):Właśnie dlatego akwarium jest "osobiste", ja decyduję o jego "składzie osobowym"... :evil_lol: Szczesciara:cool3: Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 rita60 napisał(a):Dzien dobry Jagodko,rybole piekne:multi:ja tez mam takie duze akwarium,ale moj TZ preferuje pielegnice,takie duze,ale niesympatyczne ryby:cool3:ciagle sie bija:evil_lol:ja wole te drobniejsze,spokojniejsze. ...bo mężczyźni od zawsze byli wojownikami, to oni wywoływali wojny, nawet o kobiety...:evil_lol: Quote
Selket Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jakie piękne akwarium ;) Lubię oglądać rybki - niezwykle relaksujące i lepsz niż tv :oops: Quote
Agga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://i36.tinypic.com/2wc4ifo.jpg Fajne zdjęcie. Przegląd ząbków. Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Wspólne, łąkowe szaleństwa... Zajęcia własne, czyli...co terierkowi w duszy gra...;) Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 c.d............... Mostek to dla Kiri, Koruś przełazi przez "wonny" rów... Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Słyszałem..."dam ciasteczko..." Gdzie jest mój "braciszek"? Jeeest! Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Znowu wlazł do rowu... Brzydko pachnie... Ja wolę kulturalnie, z miski...;) ...ale był udany spacer...:evil_lol: Quote
Recommended Posts