Pimpek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Cześć :D http://i26.tinypic.com/fdr0w1.jpg Ale im dobrze :razz: Quote
ferraribox Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witajcie po długiej nieobecności:multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 To jest to, co lubią terierki...;) Ktoś pojawił się do zabawy na horyzoncie... Czekam grzecznie ...;) Quote
Ulka18 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Taki ten Korek zajety kopaniem :evil_lol: tylko doopinka wypieta :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Szalona zabawa z Jukiem. Niestety, niewiele psów dorównuje temperamentem Kiri i Korusiowi;), zabawa nie trwała długo... Quote
Jagoda1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Powrót... Może kotek pobawi sie z nami? Niestety, kotkowi nie zdążyłam zrobić zdjęcia, jak zobaczył jeszcze Korusia, uciekł... Quote
wtatara Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jagódko nawet nie wiesz jak podoba mi się Kiri Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Widziałam śliczne zdjęcia! Ślicznego Korusia! Śliczną Kiri! I takie cuś włochate.... Cześć Kochana rodzinko Quote
Szczurosława Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Eeeeejjj, a dlaczego kotek nie chciał się pobawić z Korkiem?:mad: Ja nie wiem, jak idę z moimi kundlami to kotki też uciekają:shake: ;) Quote
e.v.a Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://i26.tinypic.com/2mo5qc5.jpg :multi::multi::multi::multi:takkk to jest to!!!!!!!!:multi: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Achh uwielbiam Wasze zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Jest w nich tyle psiej radości:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='wtatara']Jagódko nawet nie wiesz jak podoba mi się Kiri Cieszę sie, że bo boksie maja w sobie to "coś"... [quote name='Iza i Avanti']Widziałam śliczne zdjęcia! Ślicznego Korusia! Śliczną Kiri! I takie cuś włochate.... Cześć Kochana rodzinko Witaj, Krewniaczko, moje wlochate też pozdrawia... [quote name='Szczurosława']Eeeeejjj, a dlaczego kotek nie chciał się pobawić z Korkiem?:mad: Ja nie wiem, jak idę z moimi kundlami to kotki też uciekają:shake: ;) A ja myslałam, że tylko mojemu "psiemu duetowi" nie dowierzają...:evil_lol: [quote name='evaxon']http://i26.tinypic.com/2mo5qc5.jpg :multi::multi::multi::multi:takkk to jest to!!!!!!!!:multi: Tak, terierki szykują zasadzki w postaci dołków, trzeba uważać...;) [quote name='Medorowa']Achh uwielbiam Wasze zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Jest w nich tyle psiej radości:loveu: Będą nastepne...:razz: [quote name='Evra']Witamy o poranku ! :loveu::loveu::loveu: Faktycznie skoro świt...:crazyeye: Czyżby Gaja chciała pobiegać po łąkach o tej porze?...:evil_lol: A może wiosenna bezsenność...;) Quote
Fuga*** Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dobrze robią mi na nastrój te wasze zdjęcia :-) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Fuga***']dobrze robią mi na nastrój te wasze zdjęcia :-) Bo ja mam dwa boksie, Koruś to bokserek...:evil_lol: Terierki to naprawdę małe, kosmate boksie.;) Dla odmiany dzisiaj rybki...;) c.d.n... Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hej hej jagodzianko:multi: sliczne akwa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szczurosława Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jejku, jejku! Szczerze zazdraszczam:loveu: Neonki i danio są bosskie:loveu: Mi w akawarium wciąż glony niszczyły rośliny, zarastały akwarium i w końcu rozdałam rybki,ale sprzęt czeka, może kiedyś;) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Szczurosława napisał(a):Jejku, jejku! Szczerze zazdraszczam:loveu: Neonki i danio są bosskie:loveu: Mi w akawarium wciąż glony niszczyły rośliny, zarastały akwarium i w końcu rozdałam rybki,ale sprzęt czeka, może kiedyś;) Dobór rybek jest b. istotny. Np. moje gurami całujące "zajadają" się glonami... Quote
Szczurosława Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jagoda* napisał(a):Dobór rybek jest b. istotny. Np. moje gurami całujące "zajadają" się glonami... Hmm, a u mnie molinezje zajadały się neonkami i gupikami:mad: To był mój błąd, bo stadka były mieszane i mnożyły się na potęge:shake: A to glonojady nie zjadają tej zieleniny? Quote
Recommended Posts