Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zapraszam na bazarek- dodałam ciekawe rzeczy! :smile: Quote
e.v.a Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 echhhh [*]:-( wielkie usciski sciski dla was kochani Quote
tygra Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Niestety nasze kochane psiule tak krótko żyją... Bardzo mi przykro... Korusiu biegaj za TM szczęśliwa i bez bólu i choroby. Tak to pięknie napisałaś, że się poplakałam. Quote
Jagoda1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Wszystkim, dzięki... Przeżycia bolą, ale źle się czułam, że nie napisałam chociaz paru zdań... Koruś dzisiaj był szczepiony, szczotkuję go, można byłoby zrobić już poduszeczkę z jego podszerstka. Jest to naprawdę cudny chłopczyk, nie tylko urodziwy, ale ma świetny charakter. Jedynie trzeba go nauczyć chodzenia na smyczy, no i oczywiście przychodzenia na zawołanie. Szukam dla niego najlepszego domu. Quote
caroolcia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']W tym najlepszym to on już chyba jest:p[/quote] z ust mi to wyjęłaś :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jagoda... tak bardzo mi przykro. Weszłam z nadzieja na odwiedzenie kuzyneczek, a tu przykra informacja. W życiu piękne są tylko chwile.... i taką chwilą był dla Was czas gdy Korusia była z Wami. Na zawsze pozostanie w Waszej pamięci a i my będziemy ciepło wspominać. Korusiu Quote
Jagoda1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Kate I Luka']Jagoda... tak bardzo mi przykro. Weszłam z nadzieja na odwiedzenie kuzyneczek, a tu przykra informacja. W życiu piękne są tylko chwile.... i taką chwilą był dla Was czas gdy Korusia była z Wami. Na zawsze pozostanie w Waszej pamięci a i my będziemy ciepło wspominać. Korusiu Dzięki, Kasiu... Ja myślę, że psiaki uczą nas przemijania, zmuszają do refleksji, zatrzymania się na chwilę... Quote
Jagoda1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 "Szorściak" b. lubi dzieci, nawet kiedy obwąchiwał pusty wózek dziecięcy, merdał szybciutko ogonkiem. Jest idealnym psiakiem, no, prawie;)... Z Kiri bawią się świetnie, aczkolwiek Młody jest czujny, bo zołza pokazała mu, kto tu był pierwszy:evil_lol:... c.d.n.... Quote
Jagoda1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 ............................. Czasami bywają zmęczone...;) Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Witamy, u nas odwilż, ślisko, ale psiakom nic nie przeszkadza.;) Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Murka']Super parka :lol:[/quote] U nas "od zawsze" był właśnie taki duecik - boksia i terierka...;) Teraz jest trzecia boksia, terierki były dwie... Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 nie po głowie, nie po głowie http://i3.tinypic.com/8btk2hc.jpg Witajcie przyjaciele :multi: Quote
e.v.a Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 http://i3.tinypic.com/8btk2hc.jpg buahahahah:evil_lol::evil_lol: witanko:multi: Quote
ferraribox Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Cześć dziewczyny! Cześć samczyku:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='ferraribox'] Cześć samczyku:evil_lol:[/quote] Juz niedługo....:evil_lol: Quote
Recommended Posts