Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiri i Koruś....

Dotąd nie znalazłam, że ktoś szuka terierka walijskiego, ani w telegazetach, w portalach myśliwskich nadal szukam.

Nie jest rodowodowy, nie ma chipu, nie ma właściciela...:shake:
Charakter ma wspaniały, podobnie jak Kiri kocha wszystkich, wszystko, no może mniej kotki...;)

c.d.n...

Posted

wspaniale się bawią, oglądnęłam 3 razy. Ostatnio weterynarz mi powiedziała że jeżeli pieski wkładają sobie pyszczek do pyszczka to swiadczy o dużym przywiązaniu puesków, a tak robi Pixi i Tabi

Posted

super filmik, Jagódka on jest dla Was stworzony(mów co chcesz-oczywiście nie filmik, lecz Koruś). Najbardziej podobała mi się w filmiku dupcia Kiri na Korusiu, baba nie zdaje sobie sprawy ile waży:evil_lol:

Posted

Koruś to cudny psiaczek, dlatego szukam dla niego najlepszego domu, wierzę, że znajdę.
Poprzednie dwie Korusie adorowały Męża, Koruś pilnuje mnie:razz:.
To taki psiak, który daje się wyszczotkować, pozwoli pogmerać w swojej misce, mogę mu wyjąć z paszczy ukradziony śmieć, sprawdzić uszy, zęby, pozwoli brać się na ręce, nie brudzi w domu...:lol:
Ale - łobuziak kradnie moje rzeczy, rozwiązuje sznurowadła....

Posted

Jagoda* napisał(a):
Koruś to cudny psiaczek, dlatego szukam dla niego najlepszego domu, wierzę, że znajdę.
Poprzednie dwie Korusie adorowały Męża, Koruś pilnuje mnie:razz:.
To taki psiak, który daje się wyszczotkować, pozwoli pogmerać w swojej misce, mogę mu wyjąć z paszczy ukradziony śmieć, sprawdzić uszy, zęby, pozwoli brać się na ręce, nie brudzi w domu...:lol:
Ale - łobuziak kradnie moje rzeczy, rozwiązuje sznurowadła....

Nikt nie jest doskonały:evil_lol::loveu:

Posted

[FONT=Arial]Nasza Kochana Maniuniu, :-([/FONT]
[FONT=Arial]28 grudnia odeszłaś na zawsze. Byłaś z nami krótko, niecałe dwa lata, Nikt z nas nawet nie przypuszczał, że od kilku miesięcy postępuje straszna choroba. To Twoja ogromna wola życia i jeszcze większa miłość trzymały Cię przy życiu. Do ostatniej chwili tuptałaś za swoim ukochanym Pańciem, albo za mną, pokonując ból, jakbyś nie chciała uronić żadnego momentu z naszego wspólnego życia. Teraz wiem, że nie pozwoliłaś brać się od kilku miesięcy na ręce, burczałaś na Kiri, kiedy wierciła się na posłaniu, bo olbrzymi nieoperacyjny guz wątroby zajmował prawie cały Twój mały brzuszek...[/FONT]
[FONT=Arial]Spędziłaś z nami drugą i ostatnią Wigilię, podzieliłam się z Tobą opłatkiem i życzyłam Ci zdrowia, bo tylko tego brakowało... [/FONT]
[FONT=Arial]Maleńka kochamy Cię, nie umierałaś samotnie, były obok nasze serca pełne bólu, żalu, niemocy... Kirusia też przeżyła bardzo Twoje odejście, szukała Ciebie, popiskiwała, nie chciała jeść... Bardzo nam Ciebie brakuje, tak trudno uwierzyć, że Ciebie nie ma. Pozostaniesz w naszych sercach jako wyjątkowy [/FONT][FONT=Arial]podarunek od losu. [/FONT]
[FONT=Arial]Wierzę, że teraz cieszysz się zdrowiem i biegasz radośnie z naszymi Suńkami po tęczowych łąkach. Na pewno przyjęły Cię... Szkoda, że nie możesz powiedzieć o tym, dać znak, byłoby lżej.[/FONT]
[FONT=Arial]Kiedyś się spotkamy, Korusiu, wszyscy razem...[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]

[FONT=Arial][SIZE=3]Pozostaniesz w naszych sercach jako wyjątkowy podarunek od losu. [/FONT]
Korusiu, Ciebie sie nie da zapomniec sloneczko :bigcry: [/FONT][FONT=Arial]Spij spokojnie Kruszynko ........[/FONT]