Jagoda1 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Szczurosława napisał(a):ach, jaki Korek:loveu: na razie na niego uważaj, bo mi raz zwiał i pognał niemal 2 km do przodu:mdleje: potem już biegał z linką:evil_lol: Znam tę rasę, jak złapią trop....;) Mam linkę, po Kiri, ale jest za gruba na malucha, jutro kupię cieńszą, będzie miał więcej radości ze spacerów. Koruś ciagle sprawdza, jaki zapach intryguje Kiri... Quote
rita60 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jagoda slicznie sie komponuja z Kiri;)wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Filmiki... Cieszę sie, że Kiri ożywiła się, bardzo przeżyła śmierć Korusi. http://tinypic.com/player.php?v=89tw2a8&s=1 http://tinypic.com/player.php?v=6tfxagh&s=1 Quote
wtatara Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 śliczne zdjęcia , dużo zdrówka w Nowym Roku Quote
Ulka18 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jakby nie ten ogonek to pomyslalabym, ze to Korusia z Kiri...one zawsze tak razem wachaly :roll: Quote
Szczurosława Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Korek pomiata Kiri po podłodze:shake: ale się superowo bawią:multi: Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie noworocznie! :multi: życzymy Wam wszystkiego dobrego w nowym roku, aby był pełen ciepła, miłości, radości, szczęścia... no i... w ogóle lepszy od starego:) ogromne buziaczki! :loveu: P.S. widziałam zimowe zdjęcia:) psiaki fajnie się razem prezentują:) a czy Kiri polubiła nowego mieszkańca?;) Quote
ewatr Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pozdrawiam Noworocznie !!!! A psiaki super razem wygladają :lol: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jaki śliczny tymczasowicz:loveu: Jagódko, macie ogromne serducha:Rose: Quote
Kiłi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jagoda* napisał(a):Korusi już nie ma z nami....:-(:-(:-(:-( Matko Boska, chwili mnie nie było, a tu takie wieści:placz::-(:-( Trzymajcie się mocno:-( Korusiu Tymczasowicz przepiękny, jak tam z Kiruchną się dogaduje? P.S. Oby 2008 był lepszy niż 2007 rok, dużo zdrówka życze:p Quote
Jagoda1 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='basia2202']witajcie noworocznie! :multi: życzymy Wam wszystkiego dobrego w nowym roku, aby był pełen ciepła, miłości, radości, szczęścia... no i... w ogóle lepszy od starego:) ogromne buziaczki! :loveu: P.S. widziałam zimowe zdjęcia:) psiaki fajnie się razem prezentują:) a czy Kiri polubiła nowego mieszkańca?;) Dzieki za zyczenia.. Kiri kocha wszystkie psiaki:loveu:! [quote name='ewatr']Pozdrawiam Noworocznie !!!! A psiaki super razem wygladają :lol: Dziękujemy, miło nam...:lol: [quote name='Medorowa']Jaki śliczny tymczasowicz:loveu: Jagódko, macie ogromne serducha:Rose: Tymczasowicz jest rezolutny, miły, bez kompleksów... [quote name='Kiłi']Matko Boska, chwili mnie nie było, a tu takie wieści:placz::-(:-( Trzymajcie się mocno:-( Korusiu Tymczasowicz przepiękny, jak tam z Kiruchną się dogaduje? P.S. Oby 2008 był lepszy niż 2007 rok, dużo zdrówka życze:p Dzięki za współczucie, za życzenia. Oba psiaki są w podobnym wieku, "młody" zakochany w Kiri;). Quote
e.v.a Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no nie... a ja jak zwykle 100 lat za.... tak mi przykro z powodu Korusi :-( zawsze zostanie w naszych serduszkach [*] kawaler sliczny :) pozdrawiam i sciskam z całych sil Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzien Dobry :loveu: Od razu widac, ktoremu psu goraco, ktoremu zimno.... Kiri pod kocem, Korek na kocu :evil_lol: Czy Kiri sie nie rozkopuje w nocy? Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry czwartkowy :loveu: A Kiri pozwala koledze tak się wylegiwać w swoim posłanku? :lol: Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nasz Tymczasowicz sprawuje się dobrze, widać, że miał dobry dom. Szukam właścicieli, mógł zagubic się np. polowaniu. Do tej pory nie natrafiłam na ogłoszenie o nim. Dałam ogłoszenie na http://zaginionepsy.waw.pl/index.php?redir=1 Psiaki zaprzyjaźniły się ze sobą. Quote
niki_ill Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Spoznione, noworoczne zyczenia. Najlepszego w Nowym Roku :D Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Zamiana miejsc, tak bywało z Korusią.... Maluch nie ma tatuażu, chipa. W przyszłym tyg. szczepienia, chip i dalsze modelowanie fryzury:razz:. Rozczesywanie i wycinanie "dredzików" idzie całkiem dobrze. A tak wygląda jego odsłonięta mordka. Może go ktos rozpoznaje? Jestem przekonana, że zgubił się, i ktoś za nim tęskni. Quote
ferraribox Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja Was ścigam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I cieplutko pozdrawiam:loveu: Quote
mar....ka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hej Jagódko, słodko tak razem wyglądają:loveu: Quote
bonita Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Tak mi przykro :( właśnie przecztałam :( Korusia Śliczny pocieszyciel do Was zawitał :loveu: Witajcie już w Nowym Roku Quote
Recommended Posts