Ulka18 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [SIZE="3"]Korusiu, wiadomosc o Twoim odejsciu spadla na nas tak nieoczekiwanie :bigcry: Nikt nie byl na to przygotowany....tak slicznie przeciez tuptalas na ostatnim filmiku nakreconym przez Twoja Pancie.... Te prawie dwa lata u Jagody i Ukochanego Pancia byly najpiekniejsze w Twoim zyciu.... bylas kochana i kochalas jak nigdy wczesniej ... Spij spokojnie Aniolku ['] Pamiętamy o Tobie. Quote
wtatara Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Korusiu choć cię osobiście nie znałam ale cały czas śledziłam Twoje życie.Bardzo mi przykro. Co się stało tak nagle Quote
Bodziulka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jakto? :placz::-( to życie jest takie niesprawiedliwe, a ten rok jest taki beznadziejny dla naszych psów... Śpij spokojnie ['] Quote
Franca81 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jagoda trzymaj się dzielnie. :-( To bardzo smutna wiadomość. Dałaś Korusi najpiękniejszą jesień życia. Wiele Tobie zawdzięczała. I na pewno z góry zerka na Was. :-( Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Trzymajcie się cieplutko. A Maleńka biega szczęśliwa za TM i czeka na Was :-( Quote
ewatr Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Korusiu śpij spokojnie kochanie ['][']['] tak mi przykro ............:-( Quote
Jagoda1 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Dziękuję Wam, Kochani, za słowa pocieszenia i współczucie. Quote
mar....ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jagódko bardzo mi przykro.... [FONT="Comic Sans MS"]Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy B. Borzymowska "Moje psie niebo" * * * To tylko pies, tak mówisz... Tylko pies A ja Ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy Tobie jest psie niebo Z Tobą zostaje jego dusza.. B.Borzymowska [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Na "tymczasie" mam takiego pieska, to Koruś... Identycznie wyglądała nasza Korusia w Mielcu:shake:... Nie mogłam nie pojechać po psiaczka... Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9175246#post9175246 Quote
mar....ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 oj cos mi się zdaje, że zostanie na stałe Quote
wtatara Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jagódko jesteś wspaniała, oglądnęłam zdjęcia .Są śliczne.Kiri na pewno go przyjmie tak jak tabi Pixi- są wspaniałymi przyjaciółkami Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 o niee... :-( tyle mnie nie było... przychodzę... a tu takie smutne wieści...:-( tak mi przykro, Jagódko :placz: kochana Korusiu... dla Ciebie! :candle: no i cóż... mam nadzieję, że kawaler przypominający Korusię zostanie u Was ;) buziaki ogromne!! trzymajcie się cieplutko Quote
Ulka18 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Korus jest identyczny jak Korusia....jak zobaczylam te zdjecia zza krat :placz: Korusie 1sza i 2ga nawet z nieba mówia Jagodzie co ma robic i kieruja jej dzialaniami....tak znalazla Korusia. Quote
Fuga*** Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Biena Korusia... Jagoda, niech następny rok będzie lepszy! Dla Kiri mizianki! Quote
Kasia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostała sobą. Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie. :loveu: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku życzy Kasia z Fidelkiem. Quote
Aganiok Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby był lepszy od poprzedniego. Życzymy dużo zdrówka, szczęścia i miłości. Aga z Sarą. ps. Koruś jest śliczny...:loveu: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego dobrego dla Ciebie ! :loveu::multi::loveu: Quote
mar....ka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jagódko spełnienia marzeń, przede wszytkim zdrowia dla Ciebie, Twojej Rodziny oraz czworonogów Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Witam w Nowym Roku... Gościmy na "tymczasie" psiaczka, młodziutkiego Korusia. Koruś ma wspaniałą psychikę, typowy welsh... Wszystkiego najlepszego, "Siostrzyczko"! Na spacerze wczoraj i dziś. Quote
Szczurosława Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ach, jaki Korek:loveu: na razie na niego uważaj, bo mi raz zwiał i pognał niemal 2 km do przodu:mdleje: potem już biegał z linką:evil_lol: Quote
Recommended Posts