Iza i Avanti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bazarek dla boksi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100718 Cześć kochani :-) Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 My też już śmigamy w zimowym wdzianku:p Quote
basia2202 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 witanko dziewuszki:loveu: miziu miziu dla futrzaków :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Agusiu, Kiri wyglada bosko jak stawia slupka :loveu: jak ona sie tego nauczyla :???: A Korusia pewnie niechetnie teraz wychodzi, zimno jest :roll: Quote
caroolcia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 mam ubranko jak Pańcia, więc jak Pańcia spacerek na dwoch a nie czterech (no chyba ze po ostrej imprezce :evil_lol:) Quote
Jagoda1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):My też już śmigamy w zimowym wdzianku:p Ty też masz takie?;) basia2202 napisał(a):witanko dziewuszki:loveu: miziu miziu dla futrzaków :loveu: Dzięki, dzięki Fuga*** napisał(a):Pięknoty :-) Miło nam:oops:! Miziu, miziu dla temperamentnej kuzyneczki.:lol: basia2202 napisał(a):o masz...:cool3: ciekawe, czy obydwu tak wygodnie... hehe:evil_lol: http://i5.tinypic.com/7wz4r52.jpg oo.. widziałam znowu(?):cool3: tak jakby... lorda vadera :diabloti: http://i7.tinypic.com/7y52kxs.jpg witanko dziewuszki! :multi: Kiri od zawsze była cudakiem...;) evaxon napisał(a):w ubranku wyglada super:multi::multi: Wiadomo, dziewczyna...:razz: Ulka18 napisał(a):Agusiu, Kiri wyglada bosko jak stawia slupka :loveu: jak ona sie tego nauczyla :???: A Korusia pewnie niechetnie teraz wychodzi, zimno jest :roll: Kiri zapomina, że jest "czterołapem", jak ją coś interesuje, chodzi na dwóch:razz:. Korusia ma znowu złe dni. Daje się we znaki zwyrodnienie stawów, kregosłupa. Naświetlam jej bolące miejsca, ma ubranko, ale nie chce w nim chodzić. Martwię się o nią, w poniedziałek robimy badanie krwi. caroolcia napisał(a):mam ubranko jak Pańcia, więc jak Pańcia spacerek na dwoch a nie czterech (no chyba ze po ostrej imprezce :evil_lol:) He he he - autopsja?:evil_lol: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 W ubranku i na dodatek stojąc na dwóch łapkach wygląda bowsko :grin::loveu: Pozdrawiamy i się na winko wpraszamy :cool3: Quote
Jagoda1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 bonita napisał(a):W ubranku i na dodatek stojąc na dwóch łapkach wygląda bowsko :grin::loveu: Pozdrawiamy i się na winko wpraszamy :cool3: Kirucha to wieczny ciekawski głupolek skory do zabaw. Na wino masz zaproszenie stałe.:lol: Pozdrawiam, mizianko dla boksiego duetu. Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witamy się,:multi: pomału nadrabiam zaległości:cool3: Quote
bonita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jagoda* napisał(a):Kirucha to wieczny ciekawski głupolek skory do zabaw. Czyli prawdziwy boksiu:loveu: Na wino masz zaproszenie stałe.:lol: No więc dziś również przylazłam:evil_lol: Pozdrawiam, mizianko dla boksiego duetu. Miziamka przekazane:loveu: pozdrawiamy Quote
Imbirka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dzieńdoberek dziewczyny:multi::multi::multi: kawusię sobie spijam i przeglądam dogo:p Quote
Ulka18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Korusia ma znowu złe dni. Daje się we znaki zwyrodnienie stawów, kregosłupa. Naświetlam jej bolące miejsca, ma ubranko, ale nie chce w nim chodzić. Martwię się o nią, w poniedziałek robimy badanie krwi. Agusiu, jak bedziesz cos wiedziec i miec wyniki Korusi, to napisz prosze. Martwimy sie o Korusie i trzymamy caly czas mocno kciuki, lapki, zeby zdrowko jej dopisywalo :kciuki: Quote
Jagoda1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Korusia codziennie dostaje, oprócz rimadylu, suplement diety, który ma regenerować chrząstkę stawową. A jak trzeba, to i "coś" w iniekcji. Na szczęście nie ma problemów z układem pokarmowym, nereczkami. Jestem dobrej myśli, ona ma ogromną wolę życia, bardzo chce być z nami, my też bardzo kochamy -Korcia, to wciąż walczące "o swoje" psiątko. Była tak zazdrosna o westika, że nasikała mi na buty...:evil_lol: "Ukarała" mnie, ma widocznie nadzieję, że nie przyprowadzę tymczasowo żadnego zwierzaka:razz:. Kiri ma cieczkę, pewnie i u niej za parę dni pojawi się:razz:. Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agusiu, a wlasciwie teraz Jagodo, jak Korusia? Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dużo zdrówka przesyłamy i pozytywnej energii:p:p Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 witaj Jagodo z psinkami!! :multi::loveu: buziaki dla Was:) Quote
Aganiok Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 w końcu tu weszłam! Kirunia jest śliczna a Korusi życzymy dużo dużo zdrówka!!!! :multi: pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Witam, jesteście Kochane, że zaglądacie... Prawie nie mam czasu na własną galeryjkę, szpital (Mąż-reoperacja:shake:), praca (bo z czegoś trzeba żyć), psiaki... Ale nadrobię... Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jagoda* napisał(a):Witam, jesteście Kochane, że zaglądacie... Prawie nie mam czasu na własną galeryjkę, szpital (Mąż-reoperacja:shake:), praca (bo z czegoś trzeba żyć), psiaki... Ale nadrobię... Spokojnie, zaczekamy;):calus: Quote
Recommended Posts