Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

Posted

wtatara napisał(a):
śliczny boksio-powoli wracam na Dogo
Będę podnosić Maleństwa. Co z tym wystawianiem na Allegro

Cieszę się, że będziesz wspomagać, tyle biduś czeka...
Mam konto i wystawiam, ale jeśli chcesz pomóc, b. proszę.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na prośbę Pańcia wstawiam dzisiejsze zdjęcia Korusi....
Chyba zacznę pobierać opłaty...

Tak sobie jeżdżę na przednim siedzeniu, jak nie ma Pani;) ...

I jeszcze raz Korusia w kwiatach.:razz:

Posted

Witajcie:multi::multi::multi::multi:
ale fotek duuuuużo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ekstra:multi::multi::multi:

AgusiaTerierka napisał(a):
Kra, kra, nadchodzi jesień zła...:evil_lol:
Tak naprawdę to lubię jesień, taka trochę nostalgiczna pora, ale urokliwa kolorystycznie... Może dlatego, że urodziłam sie jesienią?:razz:
Pozdrawiamy Was...:loveu:

Ale chłodem powiało:roll: ja też jestem jesienna - listopadowa:cool3: i wręcz jesieni nie trawię, lubie ciepełko, długie dni, słonko a perspektywa deszczu, wilgoci, wiatru mnie przeraża :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']Witajcie:multi::multi::multi::multi:
ale fotek duuuuużo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ekstra:multi::multi::multi:

Ale chłodem powiało:roll: ja też jestem jesienna - listopadowa:cool3: i wręcz jesieni nie trawię, lubie ciepełko, długie dni, słonko a perspektywa deszczu, wilgoci, wiatru mnie przeraża :cool3:
Ja urodziłam się 19 października, to taka jesień w połowie, ale zazwyczaj ładna...:razz:
[quote name='caroolcia']ach jaka słodka szmacianka :lol: aż ma sie ochote wycałować mordkę:cool3:

http://img233.imageshack.us/img233/6289/dscn9180jz5.jpg
Zrobię to, Korcia jest b. spragniona pieszczot, odrabia zaległości....;)
[quote name='Kate I Luka']Ale szaleństwa z zółtkiem :)

a na tym filmie jakbym Gastka widziała - gdzie tylko cos się poruszy od razu musi być "lustracja" :cool3:
http://video.tinypic.com/player.php?v=4kuvn5v

Witaj Jagoda. Kiedyś czytałam, że ludziom odpowiadają te pory roku , w których się urodzili. Dlatego ja tak uwielbiam lato, a mój TZ zimę...
Kiri to ciekawska baba, muszę mieć oczy dookoła głowy.;)
Rzeczywiście, podobno pory roku mają wpływ nawet na osobowość, ale, czy to prawda?

Posted

Ja urodziłam się 19 października, to taka jesień w połowie, ale zazwyczaj ładna...:razz:

Zrobię to, Korcia jest b. spragniona pieszczot, odrabia zaległości....;)

Kiri to ciekawska baba, muszę mieć oczy dookoła głowy.;)
Rzeczywiście, podobno pory roku mają wpływ nawet na osobowość, ale, czy to prawda?

Prawda!!!! caroolcia jesienno - zimowa czasami nie do zniesienia :eviltong: wiosenno - letnia wersja zdecydowanie bardzie environmental friendly :evil_lol:

Posted

wtatara napisał(a):
jest śliczna, ja tez założę wątek swoim pieskom- w przyszłym tygodniu będę mieć 4 kg. sunię

Już zważona?:evil_lol:
Pochwal się, pochwal ślicznotką...:razz:

Posted

[quote name='wtatara']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77808- to jest link
Jest to psinka w domku tymczasowym. Włascicielka chciała ja oddac do schronu, zaniedbaną , zpchłami i z wypalonym futrem nafta aby nie miała pcheł. Ma dom 400m a psinka mieszkała na polu

[quote name='wtatara']acha , to pierwsze zdjęcie to jak żyła jej prawdziwa Pani , teraz zajmowała się nią córka. Zapraszam też na zdjęcia Adki, nowe
Wątek suni znam, przejrzałam jeszcze raz, cieszę sie, że będzie u Was...
W takim domu chciałaby zamieszkać każda Sunia:razz: ...
[quote name='gosikf & dogs']cześć, pozdrawiam
słońca życzę:cool3:
Nawet zachodu słonka nie widać, szaro, buro i ponuro...
Cieszę się,ze wpadasz do nas, zaraz odwiedzę Ciebie i Twoje psiaki...

Posted

Wątek suni znam, przejrzałam jeszcze raz, cieszę sie, że będzie u Was...
W takim domu chciałaby zamieszkać każda Sunia:razz: ...

Nawet zachodu słonka nie widać, szaro, buro i ponuro...
Cieszę się,ze wpadasz do nas, zaraz odwiedzę Ciebie i Twoje psiaki...

Nom zapraszam, a tak swoją drogą to wpadanie do was jest dla mnie przyjemnością:loveu:

Posted

Nom wtatara wie co mówi. Masz śliczne sunie:)
Zdrowe i szczęśliwe.

Ja non stop mam problemy z zeusem...To jest na prawdę trudny pies. Ale nawet jakby trafił do kogoś innego po tyg.trafiłby do schronu. Mianowicie on mi sika, żuca się, ucieka, niszczy. Takie psy mają małe szanse na ten jedyny, prawdziwy dom więc chyba warto...To jest teraz mniejszy problem, bo teraz mam okropną sprawe rodzinną...ech, szkoda gadac...Masakra po prostu.

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Nom wtatara wie co mówi. Masz śliczne sunie:)
Zdrowe i szczęśliwe.

Ja non stop mam problemy z zeusem...To jest na prawdę trudny pies. Ale nawet jakby trafił do kogoś innego po tyg.trafiłby do schronu. Mianowicie on mi sika, żuca się, ucieka, niszczy. Takie psy mają małe szanse na ten jedyny, prawdziwy dom więc chyba warto...To jest teraz mniejszy problem, bo teraz mam okropną sprawe rodzinną...ech, szkoda gadac...Masakra po prostu.

Szczęście, że Zeus trafił do Ciebie, masz ogromne serducho, jesteś cierpliwa...
Nie każdy chciałby opiekować się trzema psiakami...
Trzymaj się, powoli wszystko się ułoży, zobaczysz. :glaszcze:

Posted

Szczęście, że Zeus trafił do Ciebie, masz ogromne serducho, jesteś cierpliwa...
Nie każdy chciałby opiekować się trzema psiakami...
Trzymaj się, powoli wszystko się ułoży, zobaczysz. :glaszcze:

Dzięki...:placz: Ale coś przestaję w to wierzyc. Muszę kupic Altacet dla Azy bo ma ciążę ur5ojoną, contratubex na pogryzionego zuska itd.itp. a kay zero!!! :placz: Dzięki za słowa otuchy, bo ja podupadam na duchu. Miśka ma znowu te grudki w oczkach. Ostatnio miałam na utrzymaniu małą Zuzie znalezioną w śmietniku...Mam na oku ludzi którzy to zrobili, nawet u nich byłam ale nie ma na nich haka...Zuzia niestety przeżyła tylko 10 mdni. dobrze, że chociaż udało się wyadoptowac trzy kotki z tymczasu u mnie i kol. Przynajmniej to, a tak to nic mi nie wychodzi!:placz: Przynajmniej kupiłam w tym miesiącu wór karmy. Co miesiąc kupuję Acane, bo zdrowie i żywienie moich psów ponad wszystko!

Posted

dzień dobry!!! Czy was też tak brrrr, rano się zgrzałam na marszobiegu z kundelkami w lesie i efekt taki że wyletniłam się do pracy - a teraz brrrr - dogrzewam sie klimatyzorem:evil_lol: