Jagoda1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Maćka napisał(a):Domek na podkarpaciu więc spory kawał drogi. Agusiu dziękujemy za prezencik smyczkowy i obróżkowy dla Bambusia !!!! Ważne, że kochający...:razz: Przecież Bambuś jedzie z pierwszą wizytą, trafia na urodzinowe przyjęcie, musi być elegancki:lol: . Quote
Maćka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Agusiu dziękuję Ci jeszcze raz za opiekę nad Bambulkiem, jest naprawdę kochany i wspaniały. Moja mama będzie zachwycona bambulkiem !!! Quote
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witajcie dziewczyny :multi: Wpadłąm tylko powiedzieć - słonecznej niedzieli :) Dogo tak muli , że nie czytałam jeszcze co się u Was działo w czasie mojej nieobecności Pozdrowionka ( czekam na odmulenie ;) ) Quote
Jagoda1 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Jak muliło, tak muli, kiedy to się zmieni?:shake: Quote
Jagoda1 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 caroolcia napisał(a):I jak wam bez maluszka? Smutno, ale wiem, że będzie kochany. Pozostały zdjęcia i świadomość, ze te kilka dni wróciły mu zaufanie do człowieka. Korusia podczas jego pobytu była b. smutna, nawet myślałam, że jej cos dolega. Pewnie przypomniała sobie schroniskowy zapach, poczuła się zagrożona, po wyjeździe, odmłodniała:razz: . Dogo otwiera się tak powoli, że ....:mad: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witamy, trochę zdjęć ze spaceru, wieczorem reszta...:razz: Spacerujemy, siadamy i pijemy kawusię, a psiaki szaleją... To jeszcze nie koniec szaleństw Kirusiowo-Tymusiowych.;) Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hellooo dziewczynyyyy!! :multi: super nowe leśne fotuchy:p więęęcej poprosimy:) pozdrowionka ode mnie i Zuzanki:) Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witaj Jagoda... dopiero teraz doczytać mogłam, że mielsiście przybysza i juz niesety nie ma... fajnie, że się aklimatyzował w domku, dobrze mu to wróży na przyszłość.. A z Kirci prawdziwa psiapsiółka :loveu: http://img297.imageshack.us/img297/1797/p8030004bc5.jpg Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 heloł dziewczyny:loveu: przyszłyśmy się przywitać z Zuzkową :multi: faaajne fotuchy:) wpadniemy wieczorkiem, sporawdzimy czy są nowe :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dzien dobry z ranka.....:loveu: obejrzałam wszystko...i goscia i wspolne spanie i przechodnia parówke i wiem ze mlody trafil w dobre raczki..i widzialam polowanie na Alberta...i smutna mine jak sie nie udało....i ogolnie extra...fajnie sie dogaduja Twoje dziewczyny... milego...:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przelotnie przebrnełam przez galeryjkę, super suczki Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Rybka_39 napisał(a):Przelotnie przebrnełam przez galeryjkę, super suczki Nasęepnym razem , nie lataj, a oglądaj...;) Cieszymy się, że nas odwiedziłaś, zapraszamy:lol: . Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Ulubione miejsce nad jeziorem... c.d.n. Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Zdjęć dużo, bo spacer trwał 3 godziny;) . To jeszcze nie koniec... Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 ;) .............................. Jestem czujna... c.d.n.;) Quote
Recommended Posts