Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
Super fotki. Rany co to za pies że przy nim bokser wygląda jak Chiłałka.:crazyeye:

To jest owczarek środkowo-azjatycki, tzw "azjatka":razz: .
Ma specyficzny charakter, b.lubi moją Kiri (bo któż nie lubi tego szaleńca), z innymi nie dogaduje się.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kirunia jest naprawdę super psiakiem :) Gdy pierwszy raz ją zobaczyłem to odrazu się w niej zakochałem :loveu: A te fąfelki :lol: Ona jest poprostu boska. Wesoła i energiczna. Cudo psiak :):):)

Posted

Witanko :multi:

U Was też pełno fotek:loveu: rany! ilu Kiri ma znajomych:crazyeye:, strasznie jej życie towarzyskie kwitnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrowionka

Posted

Ale miła niespodzianka w poniedzialek rano :cool3: masa pięknych fotek - widoczki są świetne - Kirusia jak zwykle prezentuje się cudownie - a gdzie była Korusia?
cała masa psich przyjaciół i szaleństw :loveu:

Posted

Witam, spacery ograniczone w dzień...
Zdjęcia będą jutro, jedziemy wieczorem do znajomych.
Z Korusią to jest tak, że serduszko, mimo leku, nie pozwala na harce i długie spacery.
:lol: Chcecie zdjęcia psiaków? Zajrzyjcie do mojego podpisu, "moje" schroniskowe Sunie, piękne i mądre:razz: ... Zapraszam.

Posted

Dzień doberem - my dzisiaj zapracowanie ale wpadliśmy obejrzec fotecz a tu nic nie ma :roll:

Teraz na spacerki w dzień nie ma szans - człowiek ledwo żyje a co dopiero futrzaste stworki:p

Posted

Pozdrawiam. Zdycham. Psy zdychają. Nawet schroniskowe nie chciały wychodzić. Rany jeden chce popełnić samobójstwo. Wywala z rozpaczy i chrupki i wodę. Przy tym upale tragedia.. Ma wiadro przywiązane "do płota"

Posted

Donvitow napisał(a):
Pozdrawiam. Zdycham. Psy zdychają. Nawet schroniskowe nie chciały wychodzić. Rany jeden chce popełnić samobójstwo. Wywala z rozpaczy i chrupki i wodę. Przy tym upale tragedia.. Ma wiadro przywiązane "do płota"

Wczoraj w naszym też jeden biegał z garnkiem w zębach...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A u nas właśnie się rozpadało, oczyści się powietrze i samopoczucie tyż będzie lepsze...:razz:

:mdleje: nie za dobrze wam:razz:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A u nas właśnie się rozpadało, oczyści się powietrze i samopoczucie tyż będzie lepsze...:razz:

Nie za dobrze Wam bdzie:cool3: my też deszczu chcemy!Witajcie środowo:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
:mdleje: nie za dobrze wam:razz:

bonita napisał(a):
Nie za dobrze Wam bdzie:cool3: my też deszczu chcemy!Witajcie środowo:multi:

A Wy, co Dziewczyny, nie śpicie z powodu upału:evil_lol: ?