Donvitow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ato moje sympatie ogrodowe. Karpiki Koi. A tak mieszkają. Widzisz po co namawiałaś mnie na galerię. Teraz wprowadziłem się na tymczas do Ciebie. Taka kukółka:evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Jagoga!Cudne foteczki,cudne rybeczki. Ciągle jednak nie widzę Ciebie u mnie na nowych stronkach:placz: Tomka spławiłam na dwa dni;) i pstrykam nowym aparacikiem ile się da:evil_lol: .Był Dzień Gastona,Dzień Koki i jeszcze troszkę innych fotek.Zapraszam:lol: Quote
ferraribox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Jagoga!Cudne foteczki,cudne rybeczki. Ciągle jednak nie widzę Ciebie u mnie na nowych stronkach:placz: Tomka spławiłam na dwa dni;) i pstrykam nowym aparacikiem ile się da:evil_lol: .Był Dzień Gastona,Dzień Koki i jeszcze troszkę innych fotek.Zapraszam:lol: Quote
mariee Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ferraribox a co tak sie powtarzasz? :evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :diabloti: :diabloti: Widzisz jak się dobijam?:diabloti: :diabloti: Quote
mariee Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Widze , widze! obserwuje watek!:diabloti: Pozdrawiam Quote
ferraribox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 mariee napisał(a):ferraribox a co tak sie powtarzasz? :evil_lol: :evil_lol: Nie jestem już taka młoda.pewnie skleroza:diabloti: :evil_lol: Quote
mariee Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ferraribox napisał(a)::evil_lol: Nie jestem już taka młoda.pewnie skleroza:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dobry wieczór :) U nas dziś jest bardzo, bardzo deszczowo:p Widziałam foteczki i psowe i rybkowe i zgadnij czy mi się podobają:cool3::evil_lol: Pozdrowionka Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Donvitow napisał(a): To moje wakacyjne przyjaciółki. Tylko podwodne bo jak głowę wystawiłem na powierzchnię to TZka pilnowała bym się z jakąś " flondrą" nie zaprzyjaźniał za bardzo:evil_lol: Ja wstyd przyznać, boję się głębokiej wody, wolę fotki i filmy.:oops: A TŻ-cikowa wie co mówi, trzymam jej stronę...:mad: Donvitow napisał(a):A to moje sympatie ogrodowe. Karpiki Koi. A tak mieszkają. Widzisz po co namawiałaś mnie na galerię. Teraz wprowadziłem się na tymczas do Ciebie. Taka kukółka:evil_lol: Jestem z natury gościnna, zawsze będziesz mile widziany. Tymczas ma to do siebie, ze kiedyś sie kończy:evil_lol: ... mariee napisał(a):a ja mam Takkkkką rybę!:multi: W domu...:crazyeye: Witam Mariee !!! evaxon napisał(a):a ja ryby mam na talerzu:diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: , no chyba nie akwariowe, zła dziewczyno... ferraribox napisał(a):Cześć Jagoga!Cudne foteczki,cudne rybeczki. Ciągle jednak nie widzę Ciebie u mnie na nowych stronkach:placz: Tomka spławiłam na dwa dni;) i pstrykam nowym aparacikiem ile się da:evil_lol: .Był Dzień Gastona,Dzień Koki i jeszcze troszkę innych fotek.Zapraszam:lol: Zaraz bedę... mariee napisał(a):ferraribox a co tak sie powtarzasz? :evil_lol: mariee napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jąka się z radości, ze TŻ wyjechał...:mad: bonita napisał(a):Dobry wieczór :) U nas dziś jest bardzo, bardzo deszczowo:p Widziałam foteczki i psowe i rybkowe i zgadnij czy mi się podobają:cool3::evil_lol: Pozdrowionka Myślę, ze tak, zgadłam...?:razz: Quote
KarolaBox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cudna Kirunia :) Mam nadzieję, że wstawisz więcej fotek :) Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ile foteczek rybeczek:multi::multi::multi: I Kiruni:loveu: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Helloł dziewczyny:multi::multi::multi: ale miałam dzisiaj przy porannej kawusi oglądania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dzisiaj wielka radość, bo Kiri zobaczyła się, chyba po miesiącu, z Tymkiem, radości było wiele...:razz: Drobne nieporozumienie, o jednego chłopaka za dużo:mad: ... A potem już tylko szaleństwa... c.d. za chwilę...:razz: Quote
DORRAG Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Doberek:p Byłam, wszystkie zdjęcia oglądnełam :loveu: :loveu: i czekam na więcej:p Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 c.d. nastąpił... c.d. znów nastąpi...;) Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ...c.d spaceru... Na zakończenie znowu łyczek... :evil_lol: :loveu: Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Świetne szaleństwa i dosadne podsumowanie w ostatnim foto :evil_lol: padnięte maleństwo Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 suuper szaleństwa na spacerku były :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ale panna poszalała :loveu: a Tymek jakie ma piekne ząbki :diabloti: http://img54.imageshack.us/img54/4084/nowy31ye8.jpg Quote
Recommended Posts