mar....ka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześc Jagódko!!!!!!!!!!!Piję poranną kawkę i wpadłam się przywitac. Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='majoka']Cześc Jagódko!!!!!!!!!!!Piję poranną kawkę i wpadłam się przywitac. [quote name='ferraribox']:lol: Cześć,cześć!!! [quote name='drzalka']Helllooooo:loveu: [quote name='caroolcia']Dzien dobry!!!!!!!:multi: Witam moje miłe Panie:razz: . Zapraszam na kawę...:lol: Wczoraj cały dzień byliśmy u Znajomych na wsi. Kiri wyszalała się ze swoim kolegą, który ją uwielbia i oddaje wszystko, łącznie z michą. Jak "wykończyła" Borysia, zaprosiła do ciągania sznurka, piłki Znajomego. Stwierdził, że siłownia, w przypadku posiadania boksera, nie jest konieczna. Kto się ze mną pobawi? Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak widze Kiri pojechala ze swoja pileczka :evil_lol: A i malutka Agusia spedzila czas na powietrzu, raczej chyba spacerujac :p Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Kto się ze mną pobawi? http://img405.imageshack.us/img405/5647/nowy9og3.jpg jaa:multi: jaaa:multi: witanko:multi: Quote
caroolcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ach wypady na wieś to jest to :cool3: jakie zadowolone mordeczki:loveu: Śliczne zdjęcia Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Coś dla akwarystów...;) :turn-l: Buuuzi.... To nie jest ten sam...:razz: Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Jak widze Kiri pojechala ze swoja pileczka :evil_lol: A i malutka Agusia spedzila czas na powietrzu, raczej chyba spacerujac :p Piłeczkę Kiri "pożyczyła", o swoją walczy jak...bokserzyca, są awantury i nie biorę, nie ryzykuję:evil_lol: . Korusia, chodzi za nami krok w krok, pilnuje nas. Nawet do zdjęcia trudno ja ustawić, jest wówczas taka nieszczęśliwa.:razz: evaxon napisał(a):jaa:multi: jaaa:multi: witanko:multi: Witam, Ewciu... caroolcia napisał(a):Ach wypady na wieś to jest to :cool3: jakie zadowolone mordeczki:loveu: Śliczne zdjęcia Tak, to prawda, ze wypad na wieś jest świetny, nie tylko dla psiaków;) . Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 caroolcia napisał(a):Czy to twoje rybcie :-o ?? Tak, to moje rybeńki, mają nawet imiona:grins: . Quote
caroolcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tak, to moje rybeńki, mają nawet imiona:grins: . Serio?? To ty nie tylko dogo- ale i rybciowo - dobra Pańciuchna jesteś:cool3: swoja drogą rybeczki piękne! ja niestety nie potrafie tych stworków hodować. Miałam kraba (Henryka) ale niestety po roku mi zmarł :shake: i już dla ich zdrowia i bezpieczeństwa więcej się nie podejmuję... Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Odpowiedni dobór gatunku, trochę wiedzy, systematyczna "higiena", naprawdę to nie jest trudne. A radości daje wiele...:loveu: Quote
caroolcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Odpowiedni dobór gatunku, trochę wiedzy, systematyczna "higiena", naprawdę to nie jest trudne. A radości daje wiele...:loveu: ach na pewno! ostatnio podziwiałam w sklepie zoologicznym fantastyczne morskie akwaria - coś pięknego, a te kolorowe rozgwiadzy poprzyklejane do szyb - cudo Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 caroolcia napisał(a):ach na pewno! ostatnio podziwiałam w sklepie zoologicznym fantastyczne morskie akwaria - coś pięknego, a te kolorowe rozgwiadzy poprzyklejane do szyb - cudo Akawaria morskie sa piękne, ale b. drogie, skład wody wymaga regulacji komputerem. Te urządzenia u nas siegają niebotycznych cen, jak na zawartość naszych kieszeni;) . Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 evaxon napisał(a):ale sliczna posciel macie:loveu: Sprostowanie, to praktyczna narzuta, schnie po wyjęciu z pralki 5 min....:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Sprostowanie, to praktyczna narzuta, schnie po wyjęciu z pralki 5 min....:evil_lol: hehe łęee to juz nie jest sliczna:lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 evaxon napisał(a):hehe łęee to juz nie jest sliczna:lol::evil_lol::evil_lol: Przykro mi, że Cię zawiodłam...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Przykro mi, że Cię zawiodłam...:evil_lol: niech ci nie bedzie przykro:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To moje wakacyjne przyjaciółki. Tylko podwodne bo jak głowę wystawiłem na powierzchnię to TZka pilnowała bym się z jakąś " flondrą" nie zaprzyjaźniał za bardzo:evil_lol: Quote
Recommended Posts