Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majoka']Cześc Jagódko!!!!!!!!!!!Piję poranną kawkę i wpadłam się przywitac.

[quote name='ferraribox']:lol: Cześć,cześć!!!

[quote name='drzalka']Helllooooo:loveu:

[quote name='caroolcia']Dzien dobry!!!!!!!:multi:
Witam moje miłe Panie:razz: . Zapraszam na kawę...:lol:

Wczoraj cały dzień byliśmy u Znajomych na wsi. Kiri wyszalała się ze swoim kolegą, który ją uwielbia i oddaje wszystko, łącznie z michą. Jak "wykończyła" Borysia, zaprosiła do ciągania sznurka, piłki Znajomego. Stwierdził, że siłownia, w przypadku posiadania boksera, nie jest konieczna.

Kto się ze mną pobawi?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jak widze Kiri pojechala ze swoja pileczka :evil_lol:
A i malutka Agusia spedzila czas na powietrzu, raczej chyba spacerujac :p

Piłeczkę Kiri "pożyczyła", o swoją walczy jak...bokserzyca, są awantury i nie biorę, nie ryzykuję:evil_lol: . Korusia, chodzi za nami krok w krok, pilnuje nas. Nawet do zdjęcia trudno ja ustawić, jest wówczas taka nieszczęśliwa.:razz:
evaxon napisał(a):
jaa:multi: jaaa:multi:
witanko:multi:

Witam, Ewciu...
caroolcia napisał(a):
Ach wypady na wieś to jest to :cool3:
jakie zadowolone mordeczki:loveu: Śliczne zdjęcia

Tak, to prawda, ze wypad na wieś jest świetny, nie tylko dla psiaków;) .

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tak, to moje rybeńki, mają nawet imiona:grins: .

Serio?? To ty nie tylko dogo- ale i rybciowo - dobra Pańciuchna jesteś:cool3: swoja drogą rybeczki piękne! ja niestety nie potrafie tych stworków hodować. Miałam kraba (Henryka) ale niestety po roku mi zmarł :shake: i już dla ich zdrowia i bezpieczeństwa więcej się nie podejmuję...

Posted

Odpowiedni dobór gatunku, trochę wiedzy, systematyczna "higiena", naprawdę to nie jest trudne. A radości daje wiele...:loveu:

ach na pewno! ostatnio podziwiałam w sklepie zoologicznym fantastyczne morskie akwaria - coś pięknego, a te kolorowe rozgwiadzy poprzyklejane do szyb - cudo

Posted

caroolcia napisał(a):
ach na pewno! ostatnio podziwiałam w sklepie zoologicznym fantastyczne morskie akwaria - coś pięknego, a te kolorowe rozgwiadzy poprzyklejane do szyb - cudo

Akawaria morskie sa piękne, ale b. drogie, skład wody wymaga regulacji komputerem. Te urządzenia u nas siegają niebotycznych cen, jak na zawartość naszych kieszeni;) .

Posted

Sprostowanie, to praktyczna narzuta, schnie po wyjęciu z pralki 5 min....:evil_lol:

hehe łęee to juz nie jest sliczna:lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To moje wakacyjne przyjaciółki. Tylko podwodne bo jak głowę wystawiłem na powierzchnię to TZka pilnowała bym się z jakąś " flondrą" nie zaprzyjaźniał za bardzo:evil_lol: