niki_ill Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Doberek, Bedziemy 3mac kciuki za Kiri na wystawce :D:multi: Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):uuuu a to mi umknęło ;) co za zbieg okolicznosci moj watsonie :evil_lol: Dzięki, wrodzona spostrzegawczość... :razz: madzia i medor napisał(a):Dzień dobry :p:p Hej, Madziu:lol: ! Quote
Kasia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witam śliczne panienki i ich Pańcię :multi::multi: Kciuki za Kiri już od teraz trzymamy!!! ;) Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72387 Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hieloł.... co dobrego slychac? upały juz ociupinke zelzały.......wiec mozna nomalnie egzystowac..... Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']hieloł.... co dobrego slychac? upały juz ociupinke zelzały.......wiec mozna nomalnie egzystowac..... no nie u nas :shake: :angryy: Quote
Jagoda1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72387 Czytałam, brak słów... [quote name='madzia i medor']Witam i na foteczki czykam;)) Fotki będą, ale kiedy...;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']hieloł.... co dobrego slychac? upały juz ociupinke zelzały.......wiec mozna nomalnie egzystowac..... [quote name='caroolcia']no nie u nas :shake: :angryy: Wczoraj nad Olsztynem przeszła nawałnica burzowa, czegoś takiego nie pamiętam. A dziś... znowu upał. Spacery z Kiri o szóstej rano:razz: . Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czytałam, brak słów... Fotki będą, ale kiedy...;) Wczoraj nad Olsztynem przeszła nawałnica burzowa, czegoś takiego nie pamiętam. A dziś... znowu upał. Spacery z Kiri o szóstej rano:razz: . No teraz popołudniowe spacerki (wracam z pracy ok 17) to tragedia w takie upały. Bonieczka ostatnio podarowała sobie chodzenie i położyła sie do góry girkami na rozkopanej górce piachu :evil_lol: szkoda że wtedy nie miałam aparatu Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']no nie u nas :shake: :angryy: to gdzie Ty mieszkasz?? w Wawie rano było przyjemniej.... [quote name='AgusiaTerierka']Czytałam, brak słów... Fotki będą, ale kiedy...;) Wczoraj nad Olsztynem przeszła nawałnica burzowa, czegoś takiego nie pamiętam. A dziś... znowu upał. Spacery z Kiri o szóstej rano:razz: . a u nas tyz wczoraj troche poszalało z woda z nieba, grzmotami, jakimis tam na pol nieba blyskami...i tak z poltorej godzinki, ale wesolo bylo...... Quote
Jagoda1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 caroolcia napisał(a):Poznań :razz: Pozdrów ukochane miasto, drugie... po Krakowie:razz: DORRAG napisał(a):Cześć:p :p Witamy, niezawodna jesteś w odwiedzinach:lol: . Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Fotki będą, ale kiedy...;) . Ja proponuję natentychmiast:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja proponuję natentychmiast:diabloti::diabloti: popieram moją mamcię:diabloti::diabloti::p Dzieńdoberek dziewczyny:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pozdrów ukochane miasto, drugie... po Krakowie:razz: Zrobione ;))) Quote
DORRAG Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Witamy, niezawodna jesteś w odwiedzinach:lol: . Staram się:evil_lol: :cool1: Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hejka Jagoda i 2 panienki Kiri i Korcia :loveu: Wróciłam, i przybiegłam podziękować za pamięć o Rodzince :) Quote
Recommended Posts