Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No to jeszcze Kircia z jabłuszkiem... Z żalem i blizną na czole, patrzy na oddalającego sie Kolegę;)... Quote
gosikf & dogs Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześc! Dzień dobry! Witam! Pogoda całkiem niezła i to o 9 rano! To teraz pewnie jest super.Jak tam u Was z wiatrem, bo mi on ciągle dokucza:evil_lol: W sensie rozwiana grzywa itp... Gorące pozdrowionka! Spadam dalej... Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :turn-l: :turn-l: :turn-l: [quote name='AgusiaTerierka'] Piękne niebo :klacz: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a)::turn-l: :turn-l: :turn-l: Piękne niebo :klacz: O kurczę, tylko? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):O kurczę, tylko? :mdleje::mdleje: A co jeszcze chciałaś usłyszeć moja droga:razz: :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak jabluszko zajada:loveu: :loveu: Quote
Franca81 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pewnie dba o linie i między posiłkami to tylko owocki wcina. :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Franca81 napisał(a):Pewnie dba o linie i między posiłkami to tylko owocki wcina. :evil_lol: Jak była maluchem, to goniłam do jedzenia, teraz apetyt ma taki,że ho ho ho!. Quote
mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jaki fajny kudłacz. Nie dziwię się, że za nim tak patrzyła U nas juz czeresnie przekwitają. Tulipany tez w pełni rozkwitnite. Nawet mam na stole. Jutro porobię więcej zdjęc na dworze, to sobie porównasz:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Ze spaceru nie ma zdjęć, ale tak było po...:razz: znaczy sie umeczyłas psa...ze az bida zasnela....bez serca......:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale się zajada jabłuszkiem:loveu: Tak Kirisia b. lubi owoce, na spacerze zajada ochoczo jabłka, bo obok konkurencja , czyt. Tymek, też chrupie...:razz: [quote name='majoka']Jaki fajny kudłacz. Nie dziwię się, że za nim tak patrzyła U nas juz czeresnie przekwitają. Tulipany tez w pełni rozkwitnite. Nawet mam na stole. Jutro porobię więcej zdjęc na dworze, to sobie porównasz:p Zdjęcia robione w sadzie wiśniowo-jabłkowym, jeszcze wiele dni do kwitnienia, niestety... [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie umeczyłas psa...ze az bida zasnela....bez serca......:loveu: Ale przynajmniej mam trochę czasu dla siebie, nie rozrabia;) . Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kirisia jeszcze raz... z jabłuszkiem:razz:. Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Kirisia jeszcze raz... z jabłuszkiem:razz:. Koffane maleństwo:loveu: :loveu: Kiedyś przyjedziemy w odwiedzinki i ciociunia madziunia Cię tak mocno wymizia:loveu: A teraz Jagódko zrób to za mnie:evil_lol: To co, nie pijesz ze mną piwa:obrazic: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Jagoda :) Zgadnij co się wqczoraj stało :cool3: wygrałam trójeczkę w totka :) Co prawda nie ma się czym dzielić bo to raptem 16 zł, ale najważniejszy jest fakt, że mi się poszczęściło :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witam ciepło i kwieciście... Kto zgadnie, co to za roślinka?;) Ponieważ jest to blog o psiakach, dodaję Kiri:razz: . Quote
Jagoda1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Hej:p Kwaśno jej:evil_lol: Nie, to b. słodkie jabłka... [quote name='Kate I Luka']Cześć Jagoda :) Zgadnij co się wqczoraj stało :cool3: wygrałam trójeczkę w totka :) Co prawda nie ma się czym dzielić bo to raptem 16 zł, ale najważniejszy jest fakt, że mi się poszczęściło :multi: Gratuluję, szczęście się za Tobą włóczy: wygrana, niewielka, ale zawsze, jedziesz do Łukasza, potem jedziesz na stałe, potem...pręgowana boksia...:lol: [quote name='DORRAG']Cześć :p :p Witamy słonecznie, niedzielnie w b. dobrym humorze:lol: :lol: :lol: . My uciekamy na dłuższy spacerek, może uda sie z Kircią poćwiczyć, bo Sunieczka zaczyna dojrzewać, jest coraz lepiej z dyscypliną. Quote
mar....ka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Miło sie w słoneczku powygrzewac A ta roslinka cos mi mówi......co to??? Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jaka to roślinka? Dla mnie to listeczki laurowe :D ( ale mogę się mylić:oops: :evil_lol: ) Witanko dziewczyny:multi: Quote
Recommended Posts