Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gasiu też tak sypia z wpół przymkniętymi oczami :) Hej hej, jak po ćwiczeniach ?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Z balkonu... A w mieszkaniu zakwitł drugi hibiscus.:lol: a faktycznie znalazlam ;) Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='caroolcia']a faktycznie znalazlam ;) Bo ja mam dwa hibiscusy;) ... Ale jak na życzenie pojawił się drugi kwiatek.:razz: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Piękne są, moi rodzice maja trzy krzaczki, które chodują w ogrodzie ;)One uwielbiają zraszanie - kwitna wtedy jak szalone ;) Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć dziewczyny :) Śliczne te Twoje kwiatki :loveu: Pozdrowionka ! życzę miłego piąteczku Alem się nagadała :grin: Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='bonita']Cześć dziewczyny :) Śliczne te Twoje kwiatki :loveu: Pozdrowionka ! życzę miłego piąteczku Alem się nagadała :grin: Faktycznie, gadułą nie jesteś, ale "gadają" za Ciebie Twoje piękne fotki:razz: . Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Piękne są, moi rodzice maja trzy krzaczki, które chodują w ogrodzie ;)One uwielbiają zraszanie - kwitna wtedy jak szalone ;) a ja w zeszłym tygodniu zasadziłam hibiscusa w ogródku:lol:, ale ma taki jakiś mały jeden pączek:cool1:, a gałązek sporo :cool1: dzieńdoberek :multi: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 leemonca napisał(a):a ja w zeszłym tygodniu zasadziłam hibiscusa w ogródku:lol:, ale ma taki jakiś mały jeden pączek:cool1:, a gałązek sporo :cool1: dzieńdoberek :multi: ach to na pewno będzie latem pieknie kwitł!!! trzymamy kciuki;) Przy okazji zycze wszystkim miłego i oby słonecznego weekendu!!!! Do poniedziałku! Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jaki języczek wystaje:loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ferraribox Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 U Dikusiów podduszone boksie,Kiri śnięta.Co się dzieje?:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć:hand: Wracajta z tych ćwieczeń... :) Quote
DORRAG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć:p O jaki słodki boksiowy pycholek:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ferraribox']U Dikusiów podduszone boksie,Kiri śnięta.Co się dzieje?:evil_lol: :lol: :lol: Znasz Kiri i dlatego się dziwisz, że czasami sypia??:evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej Jagódka, taki aniołek spiący,a Ty skarzysz, że Ci kanapę zjadła!!!:mad: Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 leemonca napisał(a):a ja w zeszłym tygodniu zasadziłam hibiscusa w ogródku:lol:, ale ma taki jakiś mały jeden pączek:cool1:, a gałązek sporo :cool1: dzieńdoberek :multi: Bo hibiscus lubi ciepło i wilgotno, musisz poczekać. caroolcia napisał(a):ach to na pewno będzie latem pieknie kwitł!!! trzymamy kciuki;) Przy okazji zycze wszystkim miłego i oby słonecznego weekendu!!!! Do poniedziałku! Miłego weekendziku... niki_ill napisał(a):Witamy wietrznie :razz: U nas tez paskudnie. A psiaka juz masz? evaxon napisał(a):witanko:multi: :multi: Witamy, super, że piątek i wieczorem... Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='drzalka']SIemanko...... Cześć:lol: [quote name='Agnieszka PPP'] Jaki języczek wystaje:loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Umęczona bieganiem, było trochę spokoju;) [quote name='madzia i medor']Cześć:hand: Wracajta z tych ćwieczeń... :) Ćwiczę we czwartki...:razz: [quote name='DORRAG']Cześć:p O jaki słodki boksiowy pycholek:loveu: :loveu: Słodki, bo spiący:razz: ... [quote name='majoka']Hej Jagódka, taki aniołek spiący,a Ty skarzysz, że Ci kanapę zjadła!!!:mad: Nie prowadzę notatek zniszczeń, bo załamanie byłoby bliskie, lepiej nie pamiętać...;) Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ale, żeby nie było, że nie mam sukcesów, to pochwalę się, że już nie ucieka, przychodzi na zawołanie, wybiera mnie zamiast psa:evil_lol: ... Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Ćwiczę we czwartki...:razz: Dobra, mniejsza o większość:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 DOBEREK:loveu: :loveu: Udanego weekendziku:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Pogoda o dziewiątej rano. U nas, oprócz mirabelek, nie kwitną jeszcze drzewa owocowe... i koniec... Quote
Recommended Posts