Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dziś była akcja ratowania jeżyka, albo jeżykowej, nie wiem. Rano, na psim spacerze, zauważyłyśmy z Koleżanką, że do takiego głębokiego na ok. 70 cm otworu wpadł jeż. Sam nie mógłby wydostać się. Mąż, człek o gołębim sercu (ale dla zwierząt, nie dla mnie:evil_lol: ) wyciagnął go. Otwór zasypaliśmy. Biegaj, jeżyku i uważaj! :lol: Quote
e.v.a Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 akcja ratunkowa jezyka zakonczona powodzeniam :multi: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Łoj, jaki biedny jeżyk ale uratowany!:lol: Pięknie się zachowaliście, gratuluję! Oj ja wiele razy ściągałam jeże z dróg, zatrzymywałam ruchliwą ulicę i ściągałam biedy i niosłam na trawkę, a ludzie tylko bluźnili z tych swoich samochodów no!...:angryy: Kiedyś byłam też świadkiem rozjechania jeżyka...Smutne doświadczenie. A kiedyś jak nocowałam latem na działce i rano przebudziłam się to przed nosem miałam obudowę lampy naftowej w sensie bez klosza a w środku siedział sobie jeżyk i spał:lol: Potem sobie poszedł nawet niezauważyłam ale został po nim wydeptany ślad w trawie Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Gratulacje dla bohatera;):cool2: Tzn, jeża:evil_lol: ? Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tzn, jeża:evil_lol: ? Buhahahahaha:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dziś była akcja ratowania jeżyka, albo jeżykowej, nie wiem. Rano, na psim spacerze, zauważyłyśmy z Koleżanką, że do takiego głębokiego na ok. 70 cm otworu wpadł jeż. Sam nie mógłby wydostać się. Mąż, człek o gołębim sercu (ale dla zwierząt, nie dla mnie:evil_lol: ) wyciagnął go. Otwór zasypaliśmy. Biegaj, jeżyku i uważaj! :lol: Wielkie są Wasze serca:loveu: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jeżyk uratowany:multi: miał szczęście że go zauważyliście :) i oczywiście uratowali :) Quote
e.v.a Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Jeżyk uratowany:multi: miał szczęście że go zauważyliście :) i oczywiście uratowali :) no tak .. bo rownie dobrze mogli go zauwazyc i przyrzadzic na kolacje:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='bonita']Jeżyk uratowany:multi: miał szczęście że go zauważyliście :) i oczywiście uratowali :) Tak, chyba sie udalo, potuptał dalej... [quote name='evaxon']no tak .. bo rownie dobrze mogli go zauwazyc i przyrzadzic na kolacje:evil_lol: A masz jakiś przepis?:razz: [quote name='Iza i Avanti']dooooooooooooooooooooooooooooooberek! Witamy Pańcie z Avantim:lol: . [quote name='tygra']jaki super jezolek Jeżyk był ogromny... Quote
e.v.a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 witanko:multi: jeżyki najsmaczniejsze z rusztu:cool3: lekko krwiste:razz: bez kolcy oczywiscie:diabloti: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 evaxon napisał(a):witanko:multi: jeżyki najsmaczniejsze z rusztu:cool3: lekko krwiste:razz: bez kolcy oczywiscie:diabloti: :evil_lol: Skąd wiesz???:cool3: Ty pożeraczko jeży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Skąd wiesz???:cool3: Ty pożeraczko jeży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: mam dosc duza stycznosc z gastronomia:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Po spacerku... Buziol przesyłam w ten śpiący pychol:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Wam Kuzyneczki i jeżozwierzu [quote name='gosikf & dogs']Halo halo! Miłego dzionka! [quote name='evaxon']witanko:multi: jeżyki najsmaczniejsze z rusztu:cool3: lekko krwiste:razz: bez kolcy oczywiscie:diabloti: :evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']Skąd wiesz???:cool3: Ty pożeraczko jeży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='madzia i medor']Doberek cudna ekipko:hand::hand: [quote name='drzalka']Hejka Kiri i Korusia :D [quote name='DORRAG']Dzień doberek:p [quote name='Agnieszka PPP']I my się witamy:p [quote name='madzia i medor']Buziol przesyłam w ten śpiący pychol:loveu: Hurtowo- witam, pozdrawiam, dobrej nocy:loveu: . W czwartki wieczorem ćwiczę tai chi, niewiele czasu mam na galerie. Jutro Was odwiedzę, nadrobię zaleglości.:buzi: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Po spacerku... no nie to pierwsze foto z wystającym różowym koniuszkiem jezorka - wycałuj błagam ode mnie tą piękną mordkę!!! A na tym czerwonym kocyku pięknie się prezentuje!!!! Quote
Recommended Posts