gosikf & dogs Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Niedzielne balkonowe impresje bokserkowo-bratkowe...:razz: AAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... Śliczna morducha. Skądś znam ten wyraz twarzy. Hihihi boksery i te ich pomarszczone morduch są:loveu: Zawsze Azuni mówię: "No jak ty wyglądasz, taka mała dziwczynka i taka pomarszczona i jeszcze ma wąsy, no kto to widział"hahaha...Wtedy kręci tą swoją rozbrykaną dupcią:lol: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Bródka do całowania: A bratki sliczne, szczególnie lubię te niebieskie (fioletowe). W ogóle pięknie sie robi wokół, skalniaczki powoli rozkwitają, nawet u nas tulipany zółte juz się gdzienieddzie rozwinęły. Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru, najpierw Korusia, jako starsza... Korusia była na grobie swojej poprzedniczki, też Korusi. Wypuść nas! Pierwsza lekcja nauki jazdy:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 I Kirucha... Najpierw z piłeczką... Potem złapała ślad i musiałam pilnować:mad: Potem, "siad", "zostań";) A może jednak pobiegam... Jestem taka grzeczna:razz: Jęzor lata jak łopata:evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Wyskoczę czy nie wyskoczę:diabloti: ?Oj ta minka :lol: I oko dużo mówią:crazyeye: Quote
Ulka18 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A jaka minka usmiechnieta :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Franca81 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 To tak się z Kirii spacerkuje?? :cool3::cool3: A Korusię jak już tak dobrze jej idzie nauka prowadzenia, to może już na prawko na Tira wysłać? :cool3::cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='madzia i medor'] Daj tą fotkę na konkurs:razz: :razz: Konkurs?:crazyeye: , jaki? Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Szkoda, że nie mogę do tego przekazać śpiewu ptaków. Ale od czego wyobraźnia?:razz: Quote
caroolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hi hi hi - ta kierownica pasuje do łapek jak ulał!!!! niesamowita fotka ;) Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 aleeeee smukła szyjka, jakiego kremu używacie dziewczyny?:diabloti::evil_lol: witamy poniedziałkowo Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Na co dzień, czy na noc?;) Lecę do Ciebie zobaczyć zdjęcia z wystawy:razz: . Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Druga wiosna naszej Korusinki z nami...:loveu: ;) ;) ;) ;) Prawy profil... Lewy profil... Prawy poprawiony... Lewy też... I en face... Quote
niki_ill Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Agusia, jaki masz aparat? Fajne fotki :razz: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Canon PowerShot A 520, przeciętnej jakości, cena również nie powalająca, ale jestem zadowolona. Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Konkurs?:crazyeye: , jaki? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56796 :p :p :p [quote name='AgusiaTerierka'] ] Cudne:cool3: :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Druga wiosna naszej Korusinki z nami...:loveu: ;) ;) ;) ;) Prawy profil... Super, że psinka tak dobrze trafiła:bigcool::bigcool: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ale śliczna panna :loveu: ... kurcze... mój następny boksiu będzie kopiowany :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kate I Luka napisał(a): mój następny boksiu ....i to pręgusek:lol: !!!;) Wzięło Cię, co? Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):....i to pręgusek:lol: !!!;) Wzięło Cię, co? Cholernie... Jak patrzę na te wesołe gromadki 2, 3 psiakowe to aż mnie skręca. Na razie troszkę życie nam się komplikuje, trzeba myśleć o przenosinach za wielką wodę. Potem już TZcik mi marudzi o dzidzi... Ale naprawdę jak tylko się jakoś poukłada - chciałabym bardzo mieć parkę boksików... I faktycznie pręgusię jakąś. Nasz poprzedni boksiu był pręgowany. Bardzo chciałam też pręgusia. Ale jak tylko zobaczyłam Gastka serducho szybciej zabiło i nie było odwołania. Może jeszcze kiedyś tak się stanie z jakąś boksinką... miłość od pierwszego wejrzenia :p Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Będzie wszystko - i dzidzia i dwa boksie. Piękny Gastuś rzucił na Ciebie urok, boksie tak mają:evil_lol: . Gasio zmężniał od pierwszych zdjęć, to nie ten sam chłopak, a ma jeszcze trochę czasu do pełnej fizycznej dojrzałości. Wyraz oczu ma taki jak Tata:razz: . A Tata to mój ulubieniec, znam go od chyba ósmego tygodnia jego życia. Wędrował dziarsko, bez kompleksów, przy mojej nieżyjącej Sagusi. Wymiziaj go,mocno, mocno... Oj, coś się ciocia rozkleiła.;) Quote
Recommended Posts