Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Niedzielne balkonowe impresje bokserkowo-bratkowe...:razz:

AAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Śliczna morducha. Skądś znam ten wyraz twarzy. Hihihi boksery i te ich pomarszczone morduch są:loveu:

Zawsze Azuni mówię: "No jak ty wyglądasz, taka mała dziwczynka i taka pomarszczona i jeszcze ma wąsy, no kto to widział"hahaha...Wtedy kręci tą swoją rozbrykaną dupcią:lol: :loveu:

Posted

Bródka do całowania:

A bratki sliczne, szczególnie lubię te niebieskie (fioletowe). W ogóle pięknie sie robi wokół, skalniaczki powoli rozkwitają, nawet u nas tulipany zółte juz się gdzienieddzie rozwinęły.

Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru, najpierw Korusia, jako starsza...

Korusia była na grobie swojej poprzedniczki, też Korusi.

Wypuść nas!

Pierwsza lekcja nauki jazdy:evil_lol:

Posted

I Kirucha...
Najpierw z piłeczką...

Potem złapała ślad i musiałam pilnować:mad:

Potem, "siad", "zostań";)

A może jednak pobiegam...

Jestem taka grzeczna:razz:

Jęzor lata jak łopata:evil_lol:

Posted

To tak się z Kirii spacerkuje?? :cool3::cool3:

A Korusię jak już tak dobrze jej idzie nauka prowadzenia, to może już na prawko na Tira wysłać? :cool3::cool3:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
....i to pręgusek:lol: !!!;)

Wzięło Cię, co?

Cholernie... Jak patrzę na te wesołe gromadki 2, 3 psiakowe to aż mnie skręca.
Na razie troszkę życie nam się komplikuje, trzeba myśleć o przenosinach za wielką wodę.
Potem już TZcik mi marudzi o dzidzi...
Ale naprawdę jak tylko się jakoś poukłada - chciałabym bardzo mieć parkę boksików... I faktycznie pręgusię jakąś.
Nasz poprzedni boksiu był pręgowany. Bardzo chciałam też pręgusia. Ale jak tylko zobaczyłam Gastka serducho szybciej zabiło i nie było odwołania. Może jeszcze kiedyś tak się stanie z jakąś boksinką... miłość od pierwszego wejrzenia :p

Posted

Będzie wszystko - i dzidzia i dwa boksie. Piękny Gastuś rzucił na Ciebie urok, boksie tak mają:evil_lol: .
Gasio zmężniał od pierwszych zdjęć, to nie ten sam chłopak, a ma jeszcze trochę czasu do pełnej fizycznej dojrzałości. Wyraz oczu ma taki jak Tata:razz: . A Tata to mój ulubieniec, znam go od chyba ósmego tygodnia jego życia. Wędrował dziarsko, bez kompleksów, przy mojej nieżyjącej Sagusi.

Wymiziaj go,mocno, mocno...

Oj, coś się ciocia rozkleiła.;)