Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']U nas deszcz ze śniegiem , spacery krótkie, pogoda - brrrr:placz: ...

Śliczne:loveu: :loveu: :loveu:
Ja też miałam dziś dwa sępiska przy stole:cool3:

Posted

Nie mam nowych zdjęć psiaków, ale zakwitły gardenia i hibiscus.

Zapachu gardenii nie da się , niestety przekazać, a szkoda:razz: .

Urokliwy hibiscus:razz: .

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Mam jeszcze inny "zwierzyniec"...

Bocje wspaniałe, ich przywiązanie do siebie jest niezwykłe, takie rybki-nierozłączki:razz:

Bojownik, którego karmiłam z ręki...

Urokliwe pielęgniczki ramirezki...

"złota rybka" - tzw. lwia główka , niestety zyczeń nie spełniła;)

Przegladam tak sobie Twoja galerie Jagódko i co widzę: piekne rybole. My tez mamy rybki, niestety takie trochę zaniedbane. TZ-towi wstydu zrobiłam , bo mówi, że od jutra sie bierze za akwarium. Ostatnio jego zaangazowanie w akwarystyke polega na karmieniu ryb i zmianianiu wody (plus czyszczenie filtró), a reszta wizualna,,,,,szkoda mówic:evil_lol: A szkoda, bo akwarium nie takie małe prawie 200 litrów, więc mozna pokombinowac.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Nie mam nowych zdjęć psiaków, ale zakwitły gardenia i hibiscus.

Zapachu gardenii nie da się , niestety przekazać, a szkoda:razz: .

Urokliwy hibiscus:razz: .

O jakie śliczne:loveu: szkoda że zapachu nie ma.
Robisz herbatkę z płatków hibiscusa? Pycha:loveu:

Posted

[quote name='majoka']Przegladam tak sobie Twoja galerie Jagódko i co widzę: piekne rybole. My tez mamy rybki, niestety takie trochę zaniedbane. TZ-towi wstydu zrobiłam , bo mówi, że od jutra sie bierze za akwarium. Ostatnio jego zaangazowanie w akwarystyke polega na karmieniu ryb i zmianianiu wody (plus czyszczenie filtró), a reszta wizualna,,,,,szkoda mówic:evil_lol: A szkoda, bo akwarium nie takie małe prawie 200 litrów, więc mozna pokombinowac.

Akwaria to moja duma:razz: ... Sama czyszczę filtry, karmię rybcie, kupuję roślinki. Jedno akwarium ma 200 l., drugie 25l. Poznałam wiele gatunków ryb, ich zwyczaje. Nam, ludziom wydaje się, niestety, że to tylko takie pływające, kolorowe głuptaski... Od kilku miesięcy mam parę akar błękitnych i mekki. Samczyk akary urósł, zjadł część mniejszych rybek,:mad: i wygląda jak kolorowy karpik. Z prawej strony jego żona;) .

Posted

[quote name='Agga']Sępiki cudnie wyglądały przy stole.

Bo sępiki sępią zawsze, tak na wszelki wypadek. Suńki nie dostają przy stole nigdy, chociaż, znając Pańcia...:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Akwaria to moja duma:razz: ... Sama czyszczę filtry, karmię rybcie, kupuję roślinki. Jedno akwarium ma 200 l., drugie 25l. Poznałam wiele gatunków ryb, ich zwyczaje. Nam, ludziom wydaje się, niestety, że to tylko takie pływające, kolorowe głuptaski... Od kilku miesięcy mam parę akar błękitnych i mekki. Samczyk akary urósł, zjadł część mniejszych rybek,:mad: i wygląda jak kolorowy karpik. Z prawej strony jego żona;) .

ooooo, a z prawej to ja jeszcze bocję widzę:diabloti:;)

Witamy po świętach:multi: