e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :lol: :lol: :lol: witanko :D naprawde u was snieg z deszczem pada:crazyeye: u nas slonko ( i wietrzyk :shake: ) ale w miare cieplo jest :razz: Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']U nas deszcz ze śniegiem , spacery krótkie, pogoda - brrrr:placz: ... Śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Ja też miałam dziś dwa sępiska przy stole:cool3: Quote
Kiłi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 MMmmmmm... co tam na stole pysznego dają? :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cześć:p Ale wytrwałe sępiki:evil_lol: , dobrze że u mnie tylko jeden:roll: :evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witam:p sępiska-z kąd ja to znam:eviltong: :eviltong: Moja to na fotelu siedzi i sie drze po prostu:placz: :eviltong: :placz: Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::hand: 10n znaków Chyba ze spacją;) ... Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Nie mam nowych zdjęć psiaków, ale zakwitły gardenia i hibiscus. Zapachu gardenii nie da się , niestety przekazać, a szkoda:razz: . Urokliwy hibiscus:razz: . Quote
Ulka18 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale wytrwaly sepik...czy Korusia rezygnuje jak Kiri czy do konca sepi, dopoki jest ktos przy stole? Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 piekny: Szkoa, że zapachu nie da sie przekazac, bo moze by "zagłuszył" bąki Kany:diabloti: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Mam jeszcze inny "zwierzyniec"... Bocje wspaniałe, ich przywiązanie do siebie jest niezwykłe, takie rybki-nierozłączki:razz: Bojownik, którego karmiłam z ręki... Urokliwe pielęgniczki ramirezki... "złota rybka" - tzw. lwia główka , niestety zyczeń nie spełniła;) Przegladam tak sobie Twoja galerie Jagódko i co widzę: piekne rybole. My tez mamy rybki, niestety takie trochę zaniedbane. TZ-towi wstydu zrobiłam , bo mówi, że od jutra sie bierze za akwarium. Ostatnio jego zaangazowanie w akwarystyke polega na karmieniu ryb i zmianianiu wody (plus czyszczenie filtró), a reszta wizualna,,,,,szkoda mówic:evil_lol: A szkoda, bo akwarium nie takie małe prawie 200 litrów, więc mozna pokombinowac. Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Nie mam nowych zdjęć psiaków, ale zakwitły gardenia i hibiscus. Zapachu gardenii nie da się , niestety przekazać, a szkoda:razz: . Urokliwy hibiscus:razz: . O jakie śliczne:loveu: szkoda że zapachu nie ma. Robisz herbatkę z płatków hibiscusa? Pycha:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witajcie Kochani :) :) :) Jaka grzeczna Kirunia :) Nasz już by rozbroił te jajka :lol: Po kim on to ma :niewiem: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: Quote
drzalka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kiri z jajeczkami :D.. cuż za jajcarski widok :D:D:loveu: :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='majoka']Przegladam tak sobie Twoja galerie Jagódko i co widzę: piekne rybole. My tez mamy rybki, niestety takie trochę zaniedbane. TZ-towi wstydu zrobiłam , bo mówi, że od jutra sie bierze za akwarium. Ostatnio jego zaangazowanie w akwarystyke polega na karmieniu ryb i zmianianiu wody (plus czyszczenie filtró), a reszta wizualna,,,,,szkoda mówic:evil_lol: A szkoda, bo akwarium nie takie małe prawie 200 litrów, więc mozna pokombinowac. Akwaria to moja duma:razz: ... Sama czyszczę filtry, karmię rybcie, kupuję roślinki. Jedno akwarium ma 200 l., drugie 25l. Poznałam wiele gatunków ryb, ich zwyczaje. Nam, ludziom wydaje się, niestety, że to tylko takie pływające, kolorowe głuptaski... Od kilku miesięcy mam parę akar błękitnych i mekki. Samczyk akary urósł, zjadł część mniejszych rybek,:mad: i wygląda jak kolorowy karpik. Z prawej strony jego żona;) . Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Tak się napracowałam, by odpowiedzieć na posty:user: , a tu fiu, nie ma nic, zniknęło:comp26:. Ki diabeł, czy ufo?:nerwy: Witam Wszystkich:loveu: !. Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Agga']Sępiki cudnie wyglądały przy stole. Bo sępiki sępią zawsze, tak na wszelki wypadek. Suńki nie dostają przy stole nigdy, chociaż, znając Pańcia...:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Akwaria to moja duma:razz: ... Sama czyszczę filtry, karmię rybcie, kupuję roślinki. Jedno akwarium ma 200 l., drugie 25l. Poznałam wiele gatunków ryb, ich zwyczaje. Nam, ludziom wydaje się, niestety, że to tylko takie pływające, kolorowe głuptaski... Od kilku miesięcy mam parę akar błękitnych i mekki. Samczyk akary urósł, zjadł część mniejszych rybek,:mad: i wygląda jak kolorowy karpik. Z prawej strony jego żona;) . ooooo, a z prawej to ja jeszcze bocję widzę:diabloti:;) Witamy po świętach:multi: Quote
Franca81 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Foteczki śliczne i te psiakowe i te fishowe :D Quote
Agnieszka PPP Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam :lol: :loveu: Ale u nas leje..........a moja magnolia rozwija pączki;) ;) Quote
Recommended Posts