e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :grin: hahahaha:evil_lol: za 50teczke :D :drink1::cunao: :drinka: :cunao: :drink1: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Hi hi:evil_lol: Mądra dziewczynka:lol: Mam nadzieję, że fotkujesz dziewczynki:razz: :mad: Iza i Avanti napisał(a):Doberek! :) madzia i medor napisał(a):Doberek:lol: Kiedy wracacie:cool2: ferraribox napisał(a):A może już jestescie w domku?:lol: majoka napisał(a):hej Jagusia!!! Imbir1 napisał(a):Witajcie dziewczyny w poniedziałkowy ranek:multi::multi::multi: evaxon napisał(a):witanko:multi: :multi: :multi: majoka napisał(a):a Wy gdzie sie podziewacie????:mad: Normalnie wzruszyłam się:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ale piekne zdjecia...nie wiedzialam, ktore wybrac takie wszystkie przecudne i Kiri z pileczka i dziewczynki na tarasie, dziewczynki czekajace, Korusia zamyslona....Kiri w samochodzie...wszystkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Słodziczek:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka'] :roflt:;) Właśnie zauważyłam, ze to jubileuszowa, 50-ta strona! :multi: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bosh, jaki boksio padnięty- wymęczony :grin::grin::grin: Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie :) Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cześć dziewczyny:multi::multi::multi: no poprostu się rozpłynęłam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć:p :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zdjęcia małej Kirci, miała 7-8 tyg. A tutaj z z Korusią I, nieżyjącą naszą terierką a ja taka piekną galeryjkę przegapiłam :oops: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zabawa z kogutkiem tak sie skończyła:placz:. Kiri nie żadnego całego pluszaka, lateksowe zabawki, podobno b. mocne, u niej mają krótki żywot:mad: HiHi gdybym wiedziała wczesniej przesłałabym wam kogutka mojego Burby (dzielny chłopak bardzo się go bał hi hi hi) ostatecznie odziedziczyła do Maksi - boksia rodziców Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Wybiegane Suczydełko...:evil_lol: oj tak - nie ma to jak zakopać się pod kocyk kiedy jeszcze chłody za oknem :cool3: Quote
bonita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bosh, jaka hrabinia :grin: a w około kwiaty :loveu: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Słoneczko:loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jadziu! zawsze Ci mówiłam,że mogłabym być u Ciebie psem:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Spóźniłaś się, adoptowałam Korusię:roflt:. Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Spóźniłaś się, adoptowałam Korusię:roflt:. Zapewniam Cię, że od dwóch psów są tylko lepsze trzy:diabloti: Quote
ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Podziwiam Ciebie od samego rana.:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Banerek powstał pewnie w nocy?:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale z ćiebie zuch:lol: :lol: :lol: Quote
Jagoda1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Tak, powstał wieczorowo-nocną porą.:razz: Pani Profesor Majoka wykazała wielkie zdolności dydaktyczne:loveu: . Jest niedoskonały ten banerek, ale któż jest bez wad. Usunę i dopracuję, jak Pani Profesor zobaczy;). Quote
drzalka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hejka.. super zdiecia :D:D... super psiaki :D:D.. czekamy na wiecej :loveu: :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 CZeść Rodzinko :) Jagoda- ładne dziewczyny się prezentują w banerku :) Jeszcze tylko musisz sobie to zgrać z linkiem do galerii :) Ten języczek jest suuuuper Quote
Recommended Posts