Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ale ma wspaniałą Pańcię i przyjaciela !!! Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Załóż galerię , pokaż nam psiaki:lol: Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pewnie, że najukochańsza:loveu: :loveu: :loveu: . Pewnie znasz tę zasadę: "raz bokser, zawsze bokser" .:lol: Tak, znam tą zasadę i myślę ze bedzie mi towarzyszyć przez całe życie:cool3: :loveu: cieszę się również że nie tylko mnie ta "choroba" dotknęła:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 W trudnych chwilach, a któż ich nie ma, mięciutka, przytulaśna mordka, posztur****ąca, oblizująca Ci , no powiedzmy , ...gębusię, stawia na nogi... Magiczne, czy co? Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wspaniałe :loveu: a to jak odgadują nasze humory. i jak tu nie kochać psów :loveu: ( nie będę się bardziej rozpisywać, bo już póżno:p:evil_lol:) Quote
mar....ka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):W trudnych chwilach, a któż ich nie ma, mięciutka, przytulaśna mordka, posztur****ąca, oblizująca Ci , no powiedzmy , ...gębusię, stawia na nogi... Magiczne, czy co? bonita napisał(a):Wspaniałe :loveu: a to jak odgadują nasze humory. i jak tu nie kochać psów :loveu: ( nie będę się bardziej rozpisywać, bo już póżno:p:evil_lol:) Podpisuje sie rekami i nogami. Powiem, ze mazy mi się żółtek (oryginalny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Kana jest bokseropodobna (nie lubie tego słowa), ale najkochansza na swiecie. Stwierdzam , że wszystkie wady boksera odziedziczyła, przede wszystkim zasmrodzanie otoczenia, chrapanie i wrodzona głupolowatośc:diabloti: Ale ją obsmarowałam hehe Quote
mar....ka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Głupolowatosc, to zarazem jej główna zaleta hehe Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Koffani bokseromaniacy :loveu: W trudnych chwilach, a któż ich nie ma, mięciutka, przytulaśna mordka, posztur****ąca, oblizująca Ci , no powiedzmy , ...gębusię, stawia na nogi... Mnie też dziś witał mokry jęzor na mojej twarzy :p Quote
niki_ill Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Pewnie znasz tę zasadę: "raz bokser, zawsze bokser" Podpisuje sie takze. W naszym rodzinnym domu pierwsza bokserka zawitala jakies 16 lat temu. Pozniej byla kolejna zolta sucz. Niestety pozegnalismy ja. Zmarla na raka :( Wtedy bylam jeszcze "szczeniakiem", ale postanowienie, ze jak tylko sie usamodzielnie bylo oczywiste. Bokser!!!! No mam i nigdy nie zamienie boksia na inna rase. Ups rozpisalam sie :oops: Juz nei rozrabiam w galerii Kiri :oops: W trudnych chwilach, a któż ich nie ma, mięciutka, przytulaśna mordka, posztur****ąca, oblizująca Ci , no powiedzmy , ...gębusię, stawia na nogi... Magiczne, czy co? Za to najbardziej kocham boksery. Rzeczywiscie wspaniale rozpoznaja humory. Jeden buziak i od razu czlowiek odzywa :multi: Pozdrawiam Pancie i Kiri :razz: Ps, Czy Kiri bedzie zalozycielka hodowli??:razz: :cool3: Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć:p AgusiaTerierka napisał(a):Pewnie, że najukochańsza:loveu: :loveu: :loveu: . Pewnie znasz tę zasadę: "raz bokser, zawsze bokser" .:lol: A Fionka jest naszym pierwszym bokserem..i nie wyobrażam sobie abym mogła mieć inną rasę:p Kocham Boksie:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Wznawiamy spacery ze znajomymi psiakami.:lol: "Tymoteusz Długowłosy", przesympatyczny owczarek nizinny. Tymek, bawimy się? Pańcia ma wodę, idę sie napić, zaczekaj... Bawimy sie dalej... Wracamy do domu... Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 niki_ill napisał(a): Ups rozpisalam sie :oops: Juz nei rozrabiam w galerii Kiri :oops: Pozdrawiam Pancie i Kiri :razz: Ps, Czy Kiri bedzie zalozycielka hodowli??:razz: :cool3: Rozrabiaj, rozrabiaj:razz: ... Dzięki za pozdrowienia. Trudna odpowiedź.:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ;) Quote
Bodziulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kiri ale z Ciebie fafelnica :loveu: (zapisać w pamietniczku: Kiri jest kolejna do porwania) :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Trudna odpowiedź.:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ;) pewnie jeszcze kilka wizyt Cioci Asi, albo u Cioci Asi, kilka rozmów przez telefon... i będzie bliżej niż dalej :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Bodziulka napisał(a):Kiri ale z Ciebie fafelnica :loveu: (zapisać w pamietniczku: Kiri jest kolejna do porwania) :evil_lol: Lubisz remonty?:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):pewnie jeszcze kilka wizyt Cioci Asi, albo u Cioci Asi, kilka rozmów przez telefon... i będzie bliżej niż dalej :evil_lol: :evil_lol: Ty mnie nie strasz...;) Quote
ferraribox Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ty mnie nie strasz...;) Ty mnie nie strasz ciocią Asią?:mad: ?;) ? Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ferraribox napisał(a):Ty mnie nie strasz ciocią Asią?:mad: ?;) ? 8) 8)8) 8) 8) 8) Quote
Medorowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jagódko mam do Ciebie prośbę:razz: :razz: Naucz mnie wstawiać zdjęcia:placz::cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Jagódko mam do Ciebie prośbę:razz: :razz: Naucz mnie wstawiać zdjęcia:placz::cool3: Madzialinka ma foteczki porobione... i kabelek podkradziony... i GALERYJKA BĘDZIE LADA CHWILA :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Jagódko mam do Ciebie prośbę:razz: :razz: Naucz mnie wstawiać zdjęcia:placz::cool3: Na początek możesz mi wysłać na maila, wstawię. Quote
Recommended Posts