Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Wkleiłam zdjęcia i nikt nie zajrzał:nerwy:, mam jeszcze z dzisiejszego spaceru, ale nie wstawię .:obrazic:

;)

Ja zajrzałam :p a spacerkowe zdjecia bardzo chętnie obejrze:jumpie:

Posted

Spotkanie z Bosikiem, 12-letnim jamniczkiem, wielbicielem poprzedniej Sagusi. Chodził z nami na spacery, odprowadzał nas. Teraz podchodzi tylko się przywitać i odchodzi...

A potem spotkanie z Sabą...

Posted

Dziękujemy za komplementy:oops:. Kircia sędziom kynologicznym w ub. roku też się podobała;) ... Natomiast charrrrrakterek....:evil: ,temperamencik, ciocia Asia może co nieco powiedzieć...

Posted

Witam

Ja mialam przyjemnosc widziec Kiri na zywo i takze mi sie sucz strasznie podobala. Dodam jeszcze, ze mialam miec sucz z tej samej hodowli, ale niestety nie wszystko sie ulozylo tak jak mialo :-(

Tak, bardzo, ona kocha wszystko co się rusza i nadaje się do zabawy, ma rozrywkowy charakter

To cos jak moja, takze ma nadzieje, ze na jakiejs wystawie sucze sie spotkaja i zakumpluja:cool3:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Dziękujemy za komplementy:oops:. Kircia sędziom kynologicznym w ub. roku też się podobała;) ... Natomiast charrrrrakterek....:evil: ,temperamencik, ciocia Asia może co nieco powiedzieć...

Tak... te charakterki... A wszystko przez te boksie z Krainy Szczęścia... Cóż za przewrotna nazwa :p :p :p

Jagoda planujecie w tym roku wystawiać gdzieś Kirusie???

Posted

Wypada, brakuje jej CWC z międzynarodówki do Ch.P. Ale tak naprawdę, to ja nie lubię wystaw. Złym duchem "namawiaczem" jest Asia od Gastona. Pewnie nie odpuści i będzie nękac mnie:mad: .