Kate I Luka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witajcie Kuzyneczki po przerwie :) :) :) Gastuś śle pozdrowionka dla dziewczynek :loveu: A jak tam daleko z galerią Gastusia seniorka ??? Quote
Jagoda1 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):Witajcie Kuzyneczki po przerwie :) :) :) Gastuś śle pozdrowionka dla dziewczynek :loveu: A jak tam daleko z galerią Gastusia seniorka ??? Buziaki dla Gastusia:loveu: :loveu: :loveu: . W tym tyg. powinni podłączyc internet.:razz: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Buziaki dla Gastusia:loveu: :loveu: :loveu: . W tym tyg. powinni podłączyc internet.:razz: Oj super :multi: :multi: :multi: :multi: Dzieńdoberek :) Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Mamy w domu Święto:lol:. Dziś mija rok, odkąd Korusia zamieszkała z nami. W ub. roku, wieczorem, 23 lutego, zobaczyłam zupełnie przypadkowo takie zdjęcia. Ogromne wzruszenie, ściśnięte gardło, łzy w oczach. To była nieżyjąca od prawie pięciu miesięcy nasza ukochana Korusia. (Miała 14 lat, gdy odeszła za TM, była z nami 12 lat.) :-( Na dogomanię weszłam po raz pierwszy. Czyżby Korusia wróciła? Podobno, jeśli b. kochamy, to psiaki wracają „stamtąd" do nas. Do dziś nie rozumiem tego...Poza tym, mieszkam w Olsztynie, psinka była w schronisku w Mielcu... Zadzwoniłam do schroniska, mówiłam coś nieskładnie, łzy przeszkadzały... Potem napisałam emaila i zaczęła się korespondencja z „Ulką18”, która założyła wątek na Dg „Agusi terierce”, swojej imienniczce. P.Agnieszka wierzyła cały czas, że ta mała sunia znajdzie swój dom. Zdawałam sobie sprawę, że biorę ją „na zawsze”, ale czy spodoba się jej u nas, była przecież jeszcze roczna żywiołowa, ale b. towarzyska bokserka. A co będzie jak okaże się, że nas nie akceptuje?. Czy przekonam sunię do nowego domu, przecież to już starszy pies, w schronisku była czwartą zimę. Ostatnie noce prawie nie spałam. W Mszczonowie w samochodzie schroniska zobaczyłam śliczną sunieczkę, obok p. Wiesia, który z dumą pokazał psinę. P. Wiesio powiedział, że ona wszystko wie, bo rozmawiał z nią podczas jazdy:razz: . I rzeczywiście, coś w tym było, pozwoliła się wówczas wziąć na ręce ( b. tego nie lubi, warczy) i przytuliła się do mnie.Z Pańciem pokochali się od pierwszego spotkania i tak już im zostało... :loveu: Korusia (dostała imię poprzedniczki) nigdy nic nie zniszczyła, b. szybko przypomniała sobie załatwianie na dworze. To taka stateczna, niekłopotliwa psina. Nigdy nie żałowałam tej decyzji. Dziś również wybrałabym właśnie starszą psinkę. One umieją tak bezgranicznie kochać, są wpatrzone w człowieka, doceniają, że mają dom. Cieszy nas, gdy słyszymy, że odmłodniała. Korusia lubi spacery, ale jak jest ciepło. Uwielbia jazdę samochodem z Pańciem na przednim siedzeniu, ze mną musi jeździć z tyłu, ale nie protestuje, mądra psinka;) . Zawsze b. spieszy się do domu. Świeżego powietrza ma chyba dosyć, również nie przepada za towarzystwem psów. No cóż, świeżego powietrza i psiaków miała w schronisku w nadmiarze... Sunieczko, bardzo cię kochamy, boksia też:loveu: :loveu: :loveu: . I Korusia dzisiaj rano, zarośnięta, ale zimą my też ubieramy się cieplej:cool3:... Bądź zdrowa i szczęśliwa!. :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Miała wielkie szczęście dziewczyna :multi: :multi: :multi: Życzę jej kolejnych wspaniałych lat z Wami:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To już rok minął???Kolejnych wspólnie spędzonych latek życzymy :multi: :multi: :multi: Ślicznie tu wyszła :loveu: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Prześliczna psinka :loveu: :loveu: Korusiu wszystkiego najlepszego!!! Masz wielkie szczęście że trafiłaś na takich ludzi, którzy kochają Cię całym sercem - a Oni mają szczeście że trafili na Ciebie :iloveyou: :iloveyou: Quote
Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Agusiu Korusiu minal rok od kiedy nasz pan Wiesiu przekazal Cie w najlepsze rece, jakie mozna bylo sobie wymarzyc.... Ty wiedzialas, ze mozesz zaufac, ze bedzie Ci dobrze u nowych Panciow. Twoja adopcja dala nam naped do ogloszen wszystkich psiaczkow, wierzymy, ze kazda schroniskowa bidulka moze znalezc dom. Trzeba tylko cierpliwie szukac. Wszystkiego co najlepsze w pierwsze urodzinki nowego domku :cunao: :BIG: :laola: :BIG: :cunao: Quote
DORRAG Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Życzę Ci jeszcze bardzo dużo szczęsliwie spędzonych lat:multi: śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Niesamowita metamorfoza:lol: :lol: :lol: Dużo szczęścia Wam życzymy z Całego Serducha :p Quote
Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Agusia-Korusia jest po prostu przeslodka :loveu: :loveu: :loveu: I taka szczesliwa :p Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ulka18 napisał(a): I taka szczesliwa :p A Pańcio jaki szczęśliwy:razz: , ma swoją Korusię:loveu:. Quote
domi_nique Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 sliczna Korusiu, miej zawsze taka usmiechnieta mordke jak na tych zdjeciach, tul sie do pańcia i badz szczesliwa przez nastepnych wiele lat! :D no i pobaw sie czasem z boksia... ona tez Cie przeciez lubi ;) Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzień dobry , Gastonek przybiegł się przywitać :) Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dobrywieczorek :) Ale Gastuś gna jak szalony ;) Quote
Recommended Posts