AgaZ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ależ śliczne te Twoje sunie.Bokserzyca na dwóch łapach -to jest to:evil_lol:.Myślę,że moja na pewno będzie chodzić na dwóch,bo dla jedzenia zrobi wszystko - trzeba to wykorzystać... Quote
DORRAG Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć :p :loveu: :loveu: Ale kochają Pańcia:loveu: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Takie fafluny to ja moge oglądać i oglądać.:loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie moge trafić na galerię Thety:oops: aaa w podpisie mamy bannerek :cool3: Quote
Jagoda1 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Czas na miłorząb japoński:roflt:?!! Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale radocha z powrotu pańcia- obie są takie kochane :) Pozdrowionka :) No i całuski muszą być też:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Witamy, Gastuś w bannerku jest sliczny! Niedługo Pani taty Gastona zafunduje sobie internet - przybędzie jeszcze jedna babcia:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy, Gastuś w bannerku jest sliczny! Niedługo Pani taty Gastona zafunduje sobie internet - przybędzie jeszcze jedna babcia:evil_lol: Gastuś Valentinkowy :) Gastuś seniorek pojawi się na dogo :-o :crazyeye: SUPER :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ona mieszka na wsi, ale juz sie cywilizują:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Odniosłam sukces wychowawczy:cool3: ! Moje Sunie prawie po roku, w pobliżu, bez awantury:mad:, ogryzają gnatki. Zdjęcie Korusi dedykuję "Ulka18":lol: . Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehehe, ja bym powiedziała, że prawie zgoda:cool3::evil_lol: Quote
bulabez Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Super galeria.. z moją ulubienicą Kiri :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ja też uwielbiam Twoje Suńki, szczególnie...Sienkę:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Poranny spacer:placz: . Śniegu mało, ale mróz dotkliwy:cool3: . Kiri rozczarowana, bo nikogo nie spotkała;) . Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Poranny spacer:placz: . Śniegu mało, ale mróz dotkliwy:cool3: . Kiri rozczarowana, bo nikogo nie spotkała;) . Piękna pręguska :loveu: :loveu: a jakie ma fajne ubranko:loveu: To u ciebie jest tyle śniegu:crazyeye: bo u mnie dzisiaj cały dzień pada deszcz. Quote
Jupi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Przejżałam cała galerie, bardzo fajne dziewczynki:lol: zapraszam do galerii moich chłopaków Pozdrawiam:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 jakie śliczne ubranko ma Kirusia... A gdzie druga Panna??? Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Korusia jako starsza dama, o tak wczesnej porze i niskiej temperaturze, robi co trzeba,i... do domu. Ona świeżego powietrza w schronisku miała dosyć:evil_lol:. Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Witamy, my po spacerze, tęgi mróz, pada drobny śnieżek i chrzęści pod nogami. Niskie,ołowiane niebo nie nastraja optymistycznie, brakuje słoneczka:cool3: . Korusia wyściubiła nosek na dwór, zrobiła sik, kup w szybkim tempie i...do domu. My z Kircią opatulone, zrobiłyśmy naszą rundkę i do domu na ciepłe śniadanie i kawusię. Kiri, jak zwykle tęsknym okiem wypatruje psiaka do zabawy. Potem bieg... I do domu... Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, my po spacerze, tęgi mróz, pada drobny śnieżek i chrzęści pod nogami. Niskie,ołowiane niebo nie nastraja optymistycznie, brakuje słoneczka:cool3: . Korusia wyściubiła nosek na dwór, zrobiła sik, kup w szybkim tempie i...do domu. My z Kircią opatulone, zrobiłyśmy naszą rundkę i do domu na ciepłe śniadanie i kawusię. A gdzie Wy wogóle mieszkacie, bo nawet nie wiem... Śnieg, mróz... u nas wiosna pełną gębą... ślicznie w tym kubraczku wygląda :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts