Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny tatuś...
Skąd Wy macie takie ładne fotki Gastona? Ja poluję na necie na jego foty , i nic nie znajduję...

A czy wiecie czy Gaston jest jeszcze wystawiany? I czy będzie może w Katowicach w marcu na światówce?

Posted

My, Kochaniutka, znamy się prywatnie:lol: , czasami odwiedzamy się. Dwa razy Kircia była "na przechowaniu" przez weekend, pojechaliśmy na dwa wesela.
Ja też żałuję, że Pani go już nie pokazuje, to przepiękny pies, ma wspaniałą psychikę i charakter, ale trudno pokazywać go na ringu. Jak będę, zrobię mu zdjęcia.
Na marginesie - wątek dwóch biduś z Ostródy - zerkajcie, podbijajcie:modla:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812

Posted

Kiri uwielbia boksia Korka, z wzajemnością;) . Jak tylko jesteśmy w poblizu jego domu, zaraz sprawdza, czy jest i zaprasza na szaleństwa.

Korusia zawsze tylko się przygląda, takie szaleństwa jej nie interesują...

A Korusia woli moje towarzystwo:cool3: ...

Posted

No wreszcie galeria mojej ulubienicy czyli Agusi teraz Korusi :loveu:

Dobrze, ze na tych fotkach malej Kiri z poprzednia terierka byl wpis, bo bym nie odroznila :evil_lol: Nie ma zadnej roznicy :p miedzy Korusia 1 i Korusia 2 :loveu:

Posted

Tak, Kiri jest Mł.Champ. Polski i brakuje jej jeden wystawy, międzynarodowej (musi upłynąć pół roku od ostatniej) do Champ. Polski.
A Ty wystawiasz swojego przystojniaka?

Posted

O... to kolejny Champion na dogo :cool3: :cool3: :cool3:

My naszego jeszcze nie wystawialiśmy. Mamy go od września, i Gastek nie jest wogóle utemperowany. Mieliśmy trochę nerwów na poprzednich właścicieli Gastka, bo pies był całkowicie nie ułożony. Uwierzysz, że my go kupiliśmy kilka dni przed pierwszymi urodzinami, a Gaston nawet na swoje imię nie reagował? Zresztą, zupełnie na nic. Nie wolno, fe, zostaw, na miejsce, że o opcjach stój noga itd nie wspomnę wogóle... Totalnie nie potrafił chodzić na smyczy - zresztą do dziś nie potrafimy go tego nauczyć....

Na wiosnę spróbujemy z jakimś szkoleniem, i potem jakaś wystawa.

Posted

Z Kiri chodzę na szkolenie, mam zamiar "razem" zdać PT1, ale na szkoleniach najbardziej lubi psiaki (one ją uwielbiają, bo jest pogodna, chętna do zabawy) i... przerwy. Na ćwiczenia w tej chwili mam mało czasu. Nie wiem, kiedy odważę się przystąpić do egzaminu. Ona wszystkio rozumie, tylko ten temperament....:evil_lol: No, ale takie są prawdziwe boksie:lol: .

Posted

O nowa Bokserska galeria :) Sjuper:multi:

Śliczny maluch:loveu:
:hmmmm: Czy to jest Dla Ciebie WALKIRIA :cool3:
Walkiria jest córką Posseidon-a di noi Vincere
i Gabrieli z Krainy Szczęścia, czyli siostry Gastona. Tak?
Pozdrowionka :)

Posted

[quote name='bonita'] :hmmmm: Czy to jest Dla Ciebie WALKIRIA :cool3:
Walkiria jest córką Posseidon-a di noi Vincere
i Gabrieli z Krainy Szczęścia, czyli siostry Gastona. Tak?
Pozdrowionka :)

Tak, wszystko sie zgadza;) . Pozdrawiamy:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Tak, wszystko sie zgadza;) . Pozdrawiamy:lol: :lol: :lol:

:multi: :multi: :multi: Udało mi się zgadnąć

Czytałam o Kiri na Bokser Forum, idzie jak burza na wystawach i podobno ma super pancię:cool3: .

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Kiri jest śliczniutka :)

Z kopiowaniem jej to był Wasz pomysł?

Tak, moja poprzednia też miała kopiowane uszka, takie mi się zawsze podobały.

Posted

[quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Udało mi się zgadnąć

Czytałam o Kiri na Bokser Forum, idzie jak burza na wystawach i podobno ma super pancię:cool3: .

Dziekujemy z Kircią:oops: :oops: :oops:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Kurcze na tym forum to co chwilę jakieś powinowactwa wychodzą...
A skąd Ty znasz Kirusię?

Pańcię Kirusi poznałam na forum bokserów ponad rok temu, pomogła mi wtedy ze schroniskową sunieczką, bardzo pomogła, wtedy poznałam Kircie i spotykałyśmy się później na wystawach ;) Mieszkamy całkiem niedaleko siebie (ja na przedmieściach) i może w ferię zapoznam Kircię z Tosia :multi: :evil_lol: )