Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczny tatuś... Skąd Wy macie takie ładne fotki Gastona? Ja poluję na necie na jego foty , i nic nie znajduję... A czy wiecie czy Gaston jest jeszcze wystawiany? I czy będzie może w Katowicach w marcu na światówce? Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 My, Kochaniutka, znamy się prywatnie:lol: , czasami odwiedzamy się. Dwa razy Kircia była "na przechowaniu" przez weekend, pojechaliśmy na dwa wesela. Ja też żałuję, że Pani go już nie pokazuje, to przepiękny pies, ma wspaniałą psychikę i charakter, ale trudno pokazywać go na ringu. Jak będę, zrobię mu zdjęcia. Na marginesie - wątek dwóch biduś z Ostródy - zerkajcie, podbijajcie:modla: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812 Quote
KarolaBox Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Z tego co się orientuję Gaston nie jest już wystawiany Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kiri uwielbia boksia Korka, z wzajemnością;) . Jak tylko jesteśmy w poblizu jego domu, zaraz sprawdza, czy jest i zaprasza na szaleństwa. Korusia zawsze tylko się przygląda, takie szaleństwa jej nie interesują... A Korusia woli moje towarzystwo:cool3: ... Quote
Ulka18 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No wreszcie galeria mojej ulubienicy czyli Agusi teraz Korusi :loveu: Dobrze, ze na tych fotkach malej Kiri z poprzednia terierka byl wpis, bo bym nie odroznila :evil_lol: Nie ma zadnej roznicy :p miedzy Korusia 1 i Korusia 2 :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Szkoda, że Gastek senior już nie jest wystawiany... Chciałabym zobaczyć go na żywo. A Wy Kirunie wystawiacie ? fajny koleżka , i fajowe zabawy ;) Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Tak, Kiri jest Mł.Champ. Polski i brakuje jej jeden wystawy, międzynarodowej (musi upłynąć pół roku od ostatniej) do Champ. Polski. A Ty wystawiasz swojego przystojniaka? Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O... to kolejny Champion na dogo :cool3: :cool3: :cool3: My naszego jeszcze nie wystawialiśmy. Mamy go od września, i Gastek nie jest wogóle utemperowany. Mieliśmy trochę nerwów na poprzednich właścicieli Gastka, bo pies był całkowicie nie ułożony. Uwierzysz, że my go kupiliśmy kilka dni przed pierwszymi urodzinami, a Gaston nawet na swoje imię nie reagował? Zresztą, zupełnie na nic. Nie wolno, fe, zostaw, na miejsce, że o opcjach stój noga itd nie wspomnę wogóle... Totalnie nie potrafił chodzić na smyczy - zresztą do dziś nie potrafimy go tego nauczyć.... Na wiosnę spróbujemy z jakimś szkoleniem, i potem jakaś wystawa. Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Z Kiri chodzę na szkolenie, mam zamiar "razem" zdać PT1, ale na szkoleniach najbardziej lubi psiaki (one ją uwielbiają, bo jest pogodna, chętna do zabawy) i... przerwy. Na ćwiczenia w tej chwili mam mało czasu. Nie wiem, kiedy odważę się przystąpić do egzaminu. Ona wszystkio rozumie, tylko ten temperament....:evil_lol: No, ale takie są prawdziwe boksie:lol: . Quote
Agnieszka PPP Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ładne psiaczki:lol: Kocham faflunki,moja Alma chodziła na szkolenie PT ale ale:oops: :oops: nie dokonczyłysmy go,bunt,temperament itp. Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Mam cichą nadzieję, że okres jej buntu a mojej rozpaczy wreszcie się skończy:razz: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O nowa Bokserska galeria :) Sjuper:multi: Śliczny maluch:loveu: :hmmmm: Czy to jest Dla Ciebie WALKIRIA :cool3: Walkiria jest córką Posseidon-a di noi Vincere i Gabrieli z Krainy Szczęścia, czyli siostry Gastona. Tak? Pozdrowionka :) Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='bonita'] :hmmmm: Czy to jest Dla Ciebie WALKIRIA :cool3: Walkiria jest córką Posseidon-a di noi Vincere i Gabrieli z Krainy Szczęścia, czyli siostry Gastona. Tak? Pozdrowionka :) Tak, wszystko sie zgadza;) . Pozdrawiamy:lol: :lol: :lol: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Tak, wszystko sie zgadza;) . Pozdrawiamy:lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Udało mi się zgadnąć Czytałam o Kiri na Bokser Forum, idzie jak burza na wystawach i podobno ma super pancię:cool3: . Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kiri jest śliczniutka :) Z kopiowaniem jej to był Wasz pomysł? Quote
Jagoda1 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kate I Luka napisał(a):Kiri jest śliczniutka :) Z kopiowaniem jej to był Wasz pomysł? Tak, moja poprzednia też miała kopiowane uszka, takie mi się zawsze podobały. Quote
Jagoda1 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Udało mi się zgadnąć Czytałam o Kiri na Bokser Forum, idzie jak burza na wystawach i podobno ma super pancię:cool3: . Dziekujemy z Kircią:oops: :oops: :oops: Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A ja miałam tyyyyle fot Kirusi, ale wirus zabrał wszystkie :shake: :-( Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 KarolaBox napisał(a):A ja miałam tyyyyle fot Kirusi, ale wirus zabrał wszystkie :shake: :-( Kurcze na tym forum to co chwilę jakieś powinowactwa wychodzą... A skąd Ty znasz Kirusię? Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kate I Luka napisał(a):Kurcze na tym forum to co chwilę jakieś powinowactwa wychodzą... A skąd Ty znasz Kirusię? Pańcię Kirusi poznałam na forum bokserów ponad rok temu, pomogła mi wtedy ze schroniskową sunieczką, bardzo pomogła, wtedy poznałam Kircie i spotykałyśmy się później na wystawach ;) Mieszkamy całkiem niedaleko siebie (ja na przedmieściach) i może w ferię zapoznam Kircię z Tosia :multi: :evil_lol: ) Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 aaaa... teraz już wszystko rozumiem ;) Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jeśli spotkanie dojdzie do skutu, to zrobię duuuuużo fot :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts