Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aningana']Witaj Jagodo :) Nie odzywałam się do tej pory, ale od roku odwiedzam Twój temat w poszukiwaniu wieści o Korusiu :) Wszystko się zaczęło gdy zobaczyłam jego zdjęcia jeszcze w adopcjach.. W tych oczkach dostrzegłam swojego przyjaciela, którego straciłam 12 lat temu. Od razu byłam gotowa jechać po niego do schroniska do Olsztyna. Dopiero gdy zaangażowałam w wyjazd mojego tatę, ten dostrzegł, że ogłoszenie było nie sprzed dwóch dni, ale roku i dwóch dni. Okazało się, że Koruś został u Ciebie na stałe. Z jednej strony strasznie się ucieszyłam, że znalazł ciepły dom :) a z drugiej trochę egoistycznie zrobiło mi się przykro :( Od tamtej pory zaglądam do Twojego tematu podziwiając zdjęcia, na których jest taki szczęśliwy :) Ale od długiego czasu nie widziałam żadnych wieści, a chciałabym się dowiedzieć co tam u Was słychać :)
Pozdrawiam, Weronika
To b.miłe.... Pozdrawiam:)
Moje psiaki maja sie dobrze, w tym miesiącu upłyna 3 lata, odkąd łobuziak zamieszkał z nami. Jest kochany,mądry, inteligentny i tolerancyjny dla "tymczasów", szczególnie, jak są to dziewczynki jego gabarytów. Bardzo polubił terierkę walijską (była po smutnych przejściach) , mimo, że na początku dziabnęła go porządnie. Wybaczył jej wspaniałomyślnie. :)
Sunia znalazła wspaniały dom, ma równiez "braciszka" walijczyka.

Mało czasu poświęcam swojej galerii, natomiast więcej, naszym olsztyńskim schroniskowym bezdomniaczkom.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT][B]dziewczyny prosze pomóżcie-moze znacie kogos z tamtych okolic . Pomózcie tez poogłaszac wątek
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197837-Kotliny-koło-Kurowic-(łodzkie)piękny-kudłacz-koczuje-w-sniegu-PROSZĘ-POMÓŻMY-MU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1978...�-POMÓŻMY-MU[/COLOR][/URL] [/INDENT]

• 3 months later...
Posted

No to Kiri już dorosła całkowicie panna. :cool3: Ale jak na boksia przystało to widać, że poszaleć trzeba. :diabloti: Na jednej fotce wygląda jakby w paszczy portfel miała. Czyżby komuś zwinęła i chciała biec do zoologa po zabawki? :evil_lol:

Hi hi hi i już wiem czemu tak słodko Kiri śpi... bo Koruś jej "syrki" pod nos podkłada. :evil_lol:

Śliczności oboje!!! Ale Kiri piękniejsza. :eviltong: bo ja boksiowata franca jestem :cool3:

Posted

Jak przystało na boksię , Kiri jest nadal żywiołowa, radosna. Uwielbia nosić moją rękawiczkę w zębach, zamiast piłeczki...
Zaprzyjaźniła sie z Korusiem, ale ona rządzi, czasami terierek usiłuje cos "ugrać" dla siebie, ale bezskutecznie....i niech tak zostanie..:evil_lol:

Posted

[quote name='Jagoda1']Jak przystało na boksię , Kiri jest nadal żywiołowa, radosna. Uwielbia nosić moją rękawiczkę w zębach, zamiast piłeczki...
Zaprzyjaźniła sie z Korusiem, ale ona rządzi, czasami terierek usiłuje cos "ugrać" dla siebie, ale bezskutecznie....i niech tak zostanie..:evil_lol:[/QUOTE]

Czyli jak na babke przystało nie da samcowi sobie w kasze dmuchać. :evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

cześc Jagódko, tymczaska jest rewelacyjna hehe, uwielbiam takie szorstkowłoski:)a tak poza tym co tam u Was, pamiętam jak kiedyś na bieżąco pisałyśmy jaka pogoda na naszych krańcach i jak tak wegetacja:) U nas w tym roku niespodzianka, na początku maja wszystko pomroziło i spadlo wiele śniegu (nawet Kana była zdegustowana). W ogóle to ten czas leci jak szalony, dzieci rosną. Łukasz 8 maja poszedł do komuni, Bryśka (Gabrysia) bedzie miała 3 lata, a Kanie w sierpniu stuknie 6 lat heh Pozdrawiam Cię serdecznie i całą Twoją bandę Mariola

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

100 lat Kirusiu, Kana w sierpniu też zaliczy ósemkę:)W ogóle Jagódka pozdrowinia dla Ciebie, u Was pewnie zima pełna piersią:)U nas dzisiaj śnieżyce, nie mogę doczekać się wiosny.