Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W niedzielę 19.02 sunia wraz ze swoją siostrą bliźniaczką
zostały przewiezione ze schroniska w Szczecinie do DT w Poznaniu.

Enigma79:loveu: 20 zł
Justyna Cichoń :loveu: 200 zł

Koszt "taksówki" w obie strony z kierowcą:-P, full serwis i obsługa techniczna w trakcie jazdy:diabloti::diabloti::diabloti: wyniósł 230 złotych

Dziękujemy !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ruda sunia http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/553

Imię 1258/11
Płeć suczka
Rasa husky
Wielkość średnia
Umaszczenie tak jak na zdjęciu
Wiek 6 lat
Stan zdrowia dobry
Kastracja (sterylizacja) tak
Upodobania
Sunia została doprowadzona do schroniska 20.10.2011r. z terenu działek przy ul. Krasińskiego. Jej wielkość w żaden sposób nie zdradza jej wieku.
Jest dość mała jak na psy, w których płynie krew husky.

Jest spokojna i łagodna, dzieliła kawałek betonu z większym kolegą Sybirem (husky). Zza krat wygląda z nadzieją... może akurat tego dnia uśmiechnie się do niej los...

Pies to nie ZABAWKA! Decyzja o adopcji powinna być przemyślana. Osoba adoptująca powinna być świadoma natury psów w typie husky. Psy te wymagają szczególnie odpowiedzialnego, konsekwentnego i aktywnego opiekuna.

Kontakt w sprawie adopcji:

Ula tel. 697 321 803
Justyna tel. 695 938 951
e-mail: caromina@sforahusky.pl

Ruda sunia została osierocona, jej siostra bliźniaczka znalazła domek !!!

http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/553

Edited by Joanna K.
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BajUla napisał(a):
Jestem Asiu:lol:

No i super !!! Może i tym psiakom szczęście dopisze. Muszę w sobotę wywiad w schronisku przeprowadzić :) Może coś się ruszy w ich sprawie.

Posted

BajUla napisał(a):
Służę pomocą w sobotę:lol:

;) zobaczysz jakie one są śliczne psiaki :) Ten duzy jest fajny facet, a te sunie takie malusie przy nim. Prawie jak szczeniaczki :razz::razz::razz:

Posted

Joanna K. napisał(a):
;) zobaczysz jakie one są śliczne psiaki :) Ten duzy jest fajny facet, a te sunie takie malusie przy nim. Prawie jak szczeniaczki :razz::razz::razz:

I tego się boję:placz:

Posted

wlasnie ja myslalam do dzisiaj rano, ze wezmiemy Bassa na spacer, oddamy go pozniej pracownikom i uciekne stamtad. a teraz?! musimy isc do Bassa I koniecznie no i do tych suniek tez. ale jak patrze na te zdjecia to nie moge przestac myslec o tym trzecim Huskim, co mu sie stalo w pyszczek w ogole? pewnie pogryzl go jakis psiak inny :(

Posted

some napisał(a):
wlasnie ja myslalam do dzisiaj rano, ze wezmiemy Bassa na spacer, oddamy go pozniej pracownikom i uciekne stamtad. a teraz?! musimy isc do Bassa I koniecznie no i do tych suniek tez. ale jak patrze na te zdjecia to nie moge przestac myslec o tym trzecim Huskim, co mu sie stalo w pyszczek w ogole? pewnie pogryzl go jakis psiak inny :(

DOKŁADNIE! A ta ruda, to ma taki fajny zadarty nosek:p

Posted

some napisał(a):

Pewnie tak, na szyi też ma rany :( Gdy go przyjmowali to tego nie miał.

Posted

Joanna K. napisał(a):
Na czarną sunie czeka domek w Poznaniu :D Szkoda tej rudej, zostanie sama :(

Jeszcze raz tu powtórzę, fantastyczna wiadomość!!!:multi:
Bardzo się cieszę i naprawdę wierzę, że rudzielec też szybko znajdzie domek. Jak starczy nam czasu, to może ją też wyprowadzimy, porobimy fotki, ja napiszę i przygotuję tekst na ogłoszenia i wykupię jej na bazarku tatankas:lol: (zaraz sobie zarezerwuję na wątku). Zobaczysz, będzie dobrze, a tak naprawdę, to byłby niemalże cud, żeby obie trafiły do jednego domu...to przykre, ale to zawsze na szukanie domku pozostało 50% "piesa", a nie 100, będzie łatwiej, tak myślę....:pRudzielec jest przeuroczy...:lol:

Posted

Tak sobie po cichu myślę:p, że tą rudzinką trzeba by było się zająć, fotek pocykać i ogłaszać, wieeelka szkoda, że wyprowadzenie do fotek się nie uda, ale damy radę;)

Posted

Dzisiaj byłyśmy z odwiedzinami w schronisku w Szczecinie.
Jest Małżeństwo które chce adoptować te 2 sunie (razem)ze schronu. :cool3:
Mają podjąć decyzję i jutro dać odpowiedź.Ulu, czekam na dobre wieści ;)Trzymam kciuki. Sunie by razem zamieszkały.Nie trzeba by było je rozdzielać.

Posted

Joanna K. napisał(a):
Dzisiaj byłyśmy z odwiedzinami w schronisku w Szczecinie.
Jest Małżeństwo które chce adoptować te 2 sunie (razem)ze schronu. :cool3:
Mają podjąć decyzję i jutro dać odpowiedź.Ulu, czekam na dobre wieści ;)Trzymam kciuki. Sunie by razem zamieszkały.Nie trzeba by było je rozdzielać.

Też czekam z niecierpliwością, Pani się zakochała....:loveu: mam nadzieję;)
Jak się zaraz naumiem, wstawię fotki, sunie są cudne, takie spokojne, zrównoważone, uległe...Takie maluszki..do kolana i myślę, że jakieś 15 kg wagi, takie kompaktowe husky....Myślę, że jeśli Ten na Górze patrzy, to psinki dostaną dar od losu...nowe życie i takie do końca przy swoim własnym człowieku.... Bardzo na to liczę....Wbiły mi się w serce wyjątkowo....:-(
I jest z nimi Sybir - CUDO - ale jemu nowy wątek założymy:lol:

Posted

I ja trzymam kciuki za rudo-szare "bliźniaczki" oraz wszystkie inne łapki bez swojego domu... Piękne zdjęcia, dziewczyny. Kierowniczka schroniska nie miałaby serca, gdyby ponownie umieściła Sybira z innymi samcami i miałoby mu znowu grozić pogryzienie (chyba że czegoś nie zrozumiałam).

Posted

Sybir, przy Nas trafił do osobnego boksu. Wcześniej siedział razem z bliźniaczkami.
Czarna sunia ma szanse na domek w Poznaniu, ale wolałabym gdyby trafiły razem do Świdwina...Czekamy na odp. jaka zapadła decyzja.
Denerwuję się :(

Posted

Joanna K. napisał(a):
Sybir, przy Nas trafił do osobnego boksu. Wcześniej siedział razem z bliźniaczkami.
Czarna sunia ma szanse na domek w Poznaniu, ale wolałabym gdyby trafiły razem do Świdwina...Czekamy na odp. jaka zapadła decyzja.
Denerwuję się :(

Cały czas cicho:shake:

A ile z Poznania będą czekać? A pytałaś, nie ma opcji na te kwa kompakty?

Posted

kamilqax95x napisał(a):
I jak? dalej w schronisku?

Nie dzwonili dzisiaj, może nie chcieli w niedzielę, a może wcale nie zadzwonią:shake:, chociaż prosiłyśmy, jakąkolwiek by decyzję podjęli. Czarna ma dom w Poznaniu, Asia zna szczegóły, a Rudą chciałyśmy zacząć ogłaszać, tylko to światełko w tunelu nas przyblokowało, cudne są, naprawdę, szkoda ich:-(