Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Mambuszka:-(:-(:-( tak...to nie są dobre wieści dla pańci:shake:
Powiększone serce to nie jest takie straszne - większosć starszych piesów tak ma...ale reszta niepokojąca:-(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elektryczne ogrodzenie powiadasz :hmmmm: mam :diabloti: w komórce , szkoda prądu , mam psa elektryka co kocha prąd który go nie tyka :evilbat:

Pozostaje mi zatem mieszkać na pustyni :placz:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Zapewniam, ze tyka i to calkiem niezle.

a myślisz , że na co wydałam tysiaka :razz: i na co rozstawiałam te druciki :razz:
żeby zapewnić rozrywkę Lalusi :cool1: to jest kretyn nie pies , szczególnie jak widzi prąc :cool1: prąd ją trzepał , a ona go chciała zjeść :evilbat:

Posted

One nie są głupie , one ewoluowały , organizmy i mózgi dostosowały się aby staroświeckie metody wychowawcze , nie robiły na nich wrażenia :diabloti:
na ten przykład w/w prąd czy też zraszacz do kwiatków czy też radyjka itp odstraszacze czy też umilacze czasu :evil_lol:

Posted

nam też jest strasznie przykro :(

a Nizolek gdzie prywatnie nie przyjmuje? bo czasem na sggw terminy kosmiczne a gdzies w innym miejscu mozna od reki sie dostac. bo, kurcze, 29 to sporo odlegly termin.

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Vectra za dary! I za masę zabawek! W niedziele się przydadzą dla Gustawa. Muszę go zmęczyć, by nie ukazał się z pełnym ADHD :evil_lol:

DZIEKI JESZCZE RAZ!!!!!!!!

Co do Mambuszk. Czuje się dobrze.Właśnie śpi w łóżku z Ritą (naszą tymczasowiczką). Dziś ostatnia ich wspólna noc, bo Rita jedzie jutro do nowego domu.
Może jakiegoś bullterriera se sprawie :diabloti:

Posted

Oby tylko Rita nie dała plamy...
Dlatego wole wziąć Kluske z hotelu by w razie co móc Ritę zabrać z powrotem.

Ciekawe czy bardziej mi podpasuje bull czy ast... Pita raczej bym nie chciała bo wole kanapowe psy ale bull...

Posted

ja jestem spokojna skoro ta pani ma doświadczenie we wprowadzaniu psow do stada...wiadomo ze na poczatku będzie probowac ile jej wolno ale to chyba nie powinien byc problem :loveu:

a z tym bullem to uważaj ciotka - pamietasz co jest napisane na kubeczku fundacyjnym? (tym przesłodzonym) :evil_lol:

Posted

Kubeczek z amstaffem z tym napisem też zrobimy ;)

Chyba mam zaćmienie przez to czytanie for internetowych. Oczywiście w poprzednim poście powinno być spowrotem... głupieje do reszty...

Posted

doddy napisał(a):
Muszę go zmęczyć, by nie ukazał się z pełnym ADHD :evil_lol:

To trzymam kciuki za to zmęczenie, zarezerwuj cały weekend, żeby go pokazać w niedzielę wieczorem :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Kubeczek z amstaffem z tym napisem też zrobimy ;)

Chyba mam zaćmienie przez to czytanie for internetowych. Oczywiście w poprzednim poście powinno być spowrotem... głupieje do reszty...

nie przejmuj sie ciociu...w ramach odpoczynku od neta wypijemy jakąś kawke - w przyszłym tygodniu? :loveu: