andzia69 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Biedna Mambuszka:-(:-(:-( tak...to nie są dobre wieści dla pańci:shake: Powiększone serce to nie jest takie straszne - większosć starszych piesów tak ma...ale reszta niepokojąca:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mambę lubie wiec z niepokojem bede czekac na wiesci o sercu bo zdjec nie widzialam. W temacie ogrodu - no cóz Vectra, Andzia ma racje beton w kwiatki albo .... elektryczne ogrodzenie i pozniej sadzisz co chcesz. Quote
Vectra Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Elektryczne ogrodzenie powiadasz :hmmmm: mam :diabloti: w komórce , szkoda prądu , mam psa elektryka co kocha prąd który go nie tyka :evilbat: Pozostaje mi zatem mieszkać na pustyni :placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Zapewniam, ze tyka i to calkiem niezle. Quote
Vectra Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zapewniam, ze tyka i to calkiem niezle. a myślisz , że na co wydałam tysiaka :razz: i na co rozstawiałam te druciki :razz: żeby zapewnić rozrywkę Lalusi :cool1: to jest kretyn nie pies , szczególnie jak widzi prąc :cool1: prąd ją trzepał , a ona go chciała zjeść :evilbat: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Bo to glupie psy sa , mowie przeciez , ze ich nie lubie to nikt mi nie wierzy. Moje bardzo szybko zrozumialy o co chodzi w tej bajce na malym pradzie . Quote
Vectra Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 One nie są głupie , one ewoluowały , organizmy i mózgi dostosowały się aby staroświeckie metody wychowawcze , nie robiły na nich wrażenia :diabloti: na ten przykład w/w prąd czy też zraszacz do kwiatków czy też radyjka itp odstraszacze czy też umilacze czasu :evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 przykro mi cioteczka z powodu stanu zdrowia Mambuni....mam nadzieje, ze to pomyłka... jak dzisiaj u kardiologa??? Quote
doddy Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Nie ma szans dostania się do Niziołka z dnia na dzień. Umówiłam sie na 29.09 na godzinę 14,30 na sggw. Quote
blue.berry Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nam też jest strasznie przykro :( a Nizolek gdzie prywatnie nie przyjmuje? bo czasem na sggw terminy kosmiczne a gdzies w innym miejscu mozna od reki sie dostac. bo, kurcze, 29 to sporo odlegly termin. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Przyjmuje jeszcze w Wawrze u żony ale nie ma potrzeby panikowac , Mambusia spokojnie wytrzyma do 29 . Quote
doddy Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Bardzo serdecznie dziękuję Vectra za dary! I za masę zabawek! W niedziele się przydadzą dla Gustawa. Muszę go zmęczyć, by nie ukazał się z pełnym ADHD :evil_lol: DZIEKI JESZCZE RAZ!!!!!!!! Co do Mambuszk. Czuje się dobrze.Właśnie śpi w łóżku z Ritą (naszą tymczasowiczką). Dziś ostatnia ich wspólna noc, bo Rita jedzie jutro do nowego domu. Może jakiegoś bullterriera se sprawie :diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Postaram się jeszcze coś pozbierać ;) a jakiego bullteriera masz w planach ? :diabloti: Quote
doddy Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Myślę nad zabraniem Kluski z hotelu. :lol: Bo szkoda kasy na hotel. Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 I dobrze myślisz , kasa zaoszczędzona i muminek w domu ;) a nie w hotelu jak turysta :diabloti: Quote
doddy Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Zawsze mówię ludziom, że lepszy amstaff niż bull. Wiec muszę to sprawdzić na własnej skórze. Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ale Ty lubisz takie leniwe psy , to Ci bull podpasuje :evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :lol: oby podpasował :cool3: fajnie ze znalazłaś dla Ritki odpowieni domek :loveu: Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Oby tylko Rita nie dała plamy... Dlatego wole wziąć Kluske z hotelu by w razie co móc Ritę zabrać z powrotem. Ciekawe czy bardziej mi podpasuje bull czy ast... Pita raczej bym nie chciała bo wole kanapowe psy ale bull... Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja jestem spokojna skoro ta pani ma doświadczenie we wprowadzaniu psow do stada...wiadomo ze na poczatku będzie probowac ile jej wolno ale to chyba nie powinien byc problem :loveu: a z tym bullem to uważaj ciotka - pamietasz co jest napisane na kubeczku fundacyjnym? (tym przesłodzonym) :evil_lol: Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kubeczek z amstaffem z tym napisem też zrobimy ;) Chyba mam zaćmienie przez to czytanie for internetowych. Oczywiście w poprzednim poście powinno być spowrotem... głupieje do reszty... Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 doddy napisał(a):Muszę go zmęczyć, by nie ukazał się z pełnym ADHD :evil_lol: To trzymam kciuki za to zmęczenie, zarezerwuj cały weekend, żeby go pokazać w niedzielę wieczorem :evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 doddy napisał(a):Kubeczek z amstaffem z tym napisem też zrobimy ;) Chyba mam zaćmienie przez to czytanie for internetowych. Oczywiście w poprzednim poście powinno być spowrotem... głupieje do reszty... nie przejmuj sie ciociu...w ramach odpoczynku od neta wypijemy jakąś kawke - w przyszłym tygodniu? :loveu: Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Na kawę oczywiście jestem chętna. :multi: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a będą kubki ze staffiorami ? to ja kilku chętnych znajdę ;) na kawkę zapraszam do mła :diabloti: Quote
Recommended Posts