blue.berry Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ale fajowskie foty :loveu: no i mozna Mamboline poogladac w innym otoczeniu niz łóżko i posciel :) jaka to jest piekna sunieczka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tym razem łóżko i pościel zajmowałyśmy my po pogoda nie sprzyjała innym rozrywkom. Quote
andzia69 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jak mogłyście zająć łóżka psiurom!!!:mad: Psy do łóżka a wy obok!:evil_lol: albo iść przytulac się gdzie indziej!!!:evil_lol::evil_lol: Beata - co do tego howka co o nim pisałam - nie został uśpiony, pojechał gdzieś w okolice W-wy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Na wakacjach wszystkie chwyty dozwolone - wystarczy, ze przez caly rok muszę sie dzielić. Ciesze sie z howka :) Szykuj się Andzia bo ekipa jeszcze nie ma plażowych zdjęc. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ona jest na tyle bezczelna, ze probowała w nocy na moje łóżko wejsc. Ale sie nie udało na nim pozostać :evil_lol: Quote
blue.berry Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Beata masz u siebie Mamboline? moge przyjsc? moge przyjsc? moge przyjsc? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Przyjść mozesz zawsze , drzwi dla Ciebie są otwarte . Mambolina byla na wakacjach i to na wakacjach stała się taka smiala. Mysle, ze w przyszlym tygodniu jak zwykle w srode przyciagne Doddy to wezmiemy Mambolie - no cóż przeżyje. A na poważnie to jak tylko będzie to damy znać bo czego sie nie robi dla sąsiadów. :multi: Quote
doddy Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ina, zapraszam od niedzieli do Piaseczna do BeatyA. Chyba jakiś zlot czarownic się szykuje, bo w niedziele przyjeżdża DariaOpole i może ruda76 też... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Oj, to ja nie jestem zaproszona ? no bo jak zlot czarownic to ja nie ........... chyba. Quote
doddy Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Jak się nie uczesz, to się załapiesz na być czarownicą :eviltong: Przyjedź i Ty Beti, tylko nie narzekaj, że nie lubisz tych psów! A my mamy iść do kina w niedzielę... Mam nadzieję, że pamiętasz :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 eee. Ty znowu zapomniałaś , ze rano jade po drzewo do kominka. Jak mi pomożesz porąbać to przyjade. :evil_lol: Ja nie jade do psów tylko poznac Darie i Ruda. Potwierdzam astów nie lubie ale Mambe lubie byle nie w swoim łózku. Quote
blue.berry Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 hyhy Beata to moze jakos razem sie do tej czarownicy wybierzemy? Quote
doddy Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Zapraszamy, poznajcie naszą dobroć :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ina, z przyjemnościa z tym, ze wyjatkowo jak nie ja nie jestem w stanie sie umówic. Musze zalatwic drzewo bo pozniej nie mam jak i nie wiem ile mi to zajmie. Wiec jezeli masz czym i jak to lepiej na mnie nie czekaj. Ja pracuje 7 dni w tygodniu z wyjatkiem wakacji gdy sie totalnie lenię. Quote
blue.berry Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 spoko:) a ja ju mam drewno! taka jestem ha! jakos sie powlke do tego Piaseczna. tylko ze tez sama nie mam pojecia kiedy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ja też nie wiem bo dziewczyny cos sie wykręcaja :( Quote
doddy Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Beata coś kręci ;)Dziś była u nas Dariaopole. Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej ;)A na Ciebie ciotka też czekamy. Telefon znasz. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Fajnie, ze mi dałaś znać, ze jednak przyjeżdza Daria . Quote
dariaopole Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ano byłam ale niestety nie za długo :placz:, czas ograniczony bo miałam kilka spraw na głowie i szybko do moich psiaków musiałam wrócić :cool1: sorki doddy za te kombinacje(wiem, że nie lubisz mało konkretnych ludzi - ale zapewniam Cie, że jestem bardzo konkretną osobą :evil_lol:) ale naprawdę ten wyjazd był przez nas jakoś słabo zaplanowany bo chcieliśmy wszystko załatwić a jeszcze mieliśmy ( i nadal mamy) te problemy z samochodami. Ale nie poddaliśmy się i mimo, że znaki na niebie nie pozwalały nam przyjechać to przyjechaliśmy. Mambolina, Brena, Nanka, Baster oraz nawet chwilowo Bullet - zobaczone !!! Następnym razem jak przyjadę to będziecie mnie musiały znosić cały dzień :diabloti: a Mambolina cudna, wspaniała, kochana żabcia :loveu: Quote
doddy Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Eeee konkretnie było :)Zapraszamy w odwiedzinki, zapraszamy :) I dziękujemy za wizytację. My lubimy gości. Quote
Recommended Posts