Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mogłyście zająć łóżka psiurom!!!:mad: Psy do łóżka a wy obok!:evil_lol: albo iść przytulac się gdzie indziej!!!:evil_lol::evil_lol:

Beata - co do tego howka co o nim pisałam - nie został uśpiony, pojechał gdzieś w okolice W-wy.

Posted

Przyjść mozesz zawsze , drzwi dla Ciebie są otwarte . Mambolina byla na wakacjach i to na wakacjach stała się taka smiala.
Mysle, ze w przyszlym tygodniu jak zwykle w srode przyciagne Doddy to wezmiemy Mambolie - no cóż przeżyje.
A na poważnie to jak tylko będzie to damy znać bo czego sie nie robi dla sąsiadów. :multi:

Posted

Ina, zapraszam od niedzieli do Piaseczna do BeatyA. Chyba jakiś zlot czarownic się szykuje, bo w niedziele przyjeżdża DariaOpole i może ruda76 też...

Posted

Jak się nie uczesz, to się załapiesz na być czarownicą :eviltong:
Przyjedź i Ty Beti, tylko nie narzekaj, że nie lubisz tych psów!
A my mamy iść do kina w niedzielę... Mam nadzieję, że pamiętasz :diabloti:

Posted

Ina, z przyjemnościa z tym, ze wyjatkowo jak nie ja nie jestem w stanie sie umówic. Musze zalatwic drzewo bo pozniej nie mam jak i nie wiem ile mi to zajmie. Wiec jezeli masz czym i jak to lepiej na mnie nie czekaj.
Ja pracuje 7 dni w tygodniu z wyjatkiem wakacji gdy sie totalnie lenię.

Posted

Beata coś kręci ;)Dziś była u nas Dariaopole. Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej ;)A na Ciebie ciotka też czekamy. Telefon znasz.

Posted

ano byłam ale niestety nie za długo :placz:, czas ograniczony bo miałam kilka spraw na głowie i szybko do moich psiaków musiałam wrócić :cool1:
sorki doddy za te kombinacje(wiem, że nie lubisz mało konkretnych ludzi - ale zapewniam Cie, że jestem bardzo konkretną osobą :evil_lol:) ale naprawdę ten wyjazd był przez nas jakoś słabo zaplanowany bo chcieliśmy wszystko załatwić a jeszcze mieliśmy ( i nadal mamy) te problemy z samochodami. Ale nie poddaliśmy się i mimo, że znaki na niebie nie pozwalały nam przyjechać to przyjechaliśmy. Mambolina, Brena, Nanka, Baster oraz nawet chwilowo Bullet - zobaczone !!!
Następnym razem jak przyjadę to będziecie mnie musiały znosić cały dzień :diabloti:
a Mambolina cudna, wspaniała, kochana żabcia :loveu: