Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, bo ona nie chwali się swoim wizerunkiem :grins:
Ma napis w uchu - wszelkie prawa zastrzeżone - rozpowszechniane ścigane z ramienia stada wściekłych pitbulli :diabloti:

Posted

No to zostajesz wydelogowana do dania jej tam, bo ja nie wiem gdzie mam iść i zabłądze znając życie :evil_lol:

Jak nic nie wymyślę pt. wyjazd (a już chyba ktoś za mnie i tak wymyślił) to w przyszła środę Mamba będzie mieć sterylkę, usunięcie guza, usunięcie kamienia z zębów, rtg i pobranie krwi).
Ale to jak zwykle stoi pod wielkim znakiem zapytania...

Posted

hahah ślicznota że hoho, pewnie nie jedna agencja modelek chętnie by z nią kontrakt podpisała, Doddy pomyśl o tym obie możecie dużo zarobić

To żeś walnęła :ban:

Ona to może i by została foto models, ale ja to już się nie załapię :grab:

Posted

Tak, tak wymyslil tylko czeka na akceptacje !!!!!!!!!!!!

Ale ja mówie o kierunku na południe, a Ty na północ :eviltong:

Benia trza zawieźć do Krakowa w końcu, a nie na ognisko i rajdy łoglądać na Mazurach :diabloti:

Ide sobie moje drogie. Trzymajta kciuki dziś za ciotke doddy - oby jak zawsze miała farta :cool1:

Posted

Beatko, wpadniemy może do Ciebie z BeatąA bo w końcu możemy przejechać od niej te 2 ulice do Ciebie :eviltong:

andziu69 do Ciebie się wpraszamy bez 2 zdań!

Beatko i tak Cie nie wykończe... Chyba, że kazałabym Ci nic nie robić i zamknęła w dyby - bo Ty masz tak pracoholistyczne podejście do wszystkiego, że jakby Ci zabronić to padniesz.

Posted

Oczko wodne.... Hmmm

A co z tym Tomaszem co się ze mną umawiał na koszenie Twojego trawnika? Bo miałam sprawdzać, czy jest przystojny...

Ja jak zwykle cierpię na lenia a nie na nadmiar pomysłów czym sobie życie umilić, ale rozpatrzę poropozycję oczka... W końcu pozostał jeszcze grzaniec...

A dziś w ramach oznak radości po cieżkich 5min wypijem wino od Koperka.
P.S. Jak będziesz u Koperka, to ja poproszę kolejne buteleczki :eviltong:

Posted

:???::hmmmm::hmmmm: ja to się chyba muszę zastanowić czy was do mnie wpuścić! bo wy nic tylko o piciu gadacie, a ja taka abstynentka jezdem:oops: piję ino drinki...:eviltong:

Kasia - ja już tytł zmieniłam (bo i tak nikt nie zagląda) - a ty kiedy?

Posted

Ja tytułu nie zmieniam, bo się łudzem że oddam jeszcze Mandolinę.
Jak nie wymyślimy wycieczki w dni Bożego Ciała w PL to wtedy w środę wysterylizuję Mambę i przebadam.
Jak wszystko wyjdzie ok to pewnie będę szukać jej domu, jak wyjdzie bardzo chora to ostanie :cool1:

A ja o piciu dużo gadam i zresztą teraz tyż pije :eviltong:
Danone pitny truskawkowy :p

Posted

Ale ona nic innego nie robi :eviltong:
Czasami wywlekę ją na spacer jak szanownie się ruszy z łóżka. :diabloti:

Wczoraj byliśmy na 2h spacerku ze znajomymi na lodach to takie miny wyrabiała, tak skrzeczała, że aż mi powiedzieli " Idziemy do domu, bo Twoja córeczka już chyba chce wracać" :p

A tak wogóle to oni tak sie znają na psach, że myśleli że to Bona :evil_lol:

Posted

Kochana ja poszłam na spacer wokół bloku a ze znajomymi się nagle spotkałam :eviltong:

Lody Ci następnym razem przywiozę zamiast kisielka :diabloti: