Beata_Dorobczyńska Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Doddy, przeciez nie bedziesz caly miesiac siedziec z psami a ja pisze o 3 dniach bo wiecej to niemozliwe. Jedziemy po 20 czerwca czyli 21-23 , prosze zrobic sobie rezerwacje. Quote
blue.berry Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no zdecydowanie Gwiazda :) jest przepiken ai tak niesamowicie sie blyszczy jej czarna siersciucha:) czy Mamba zostala juz pokazana w Metamorfozach? Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Nie, bo ona nie chwali się swoim wizerunkiem :grins: Ma napis w uchu - wszelkie prawa zastrzeżone - rozpowszechniane ścigane z ramienia stada wściekłych pitbulli :diabloti: Quote
blue.berry Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 eno dawaj ją do Metamorfoz. bo jak nie to ja to zrobie i wtedy narazisz mnie na atak stada wscieklych pitbulli:) Quote
dariaopole Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 hahah ślicznota że hoho, pewnie nie jedna agencja modelek chętnie by z nią kontrakt podpisała, Doddy pomyśl o tym obie możecie dużo zarobić :eviltong: Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 No to zostajesz wydelogowana do dania jej tam, bo ja nie wiem gdzie mam iść i zabłądze znając życie :evil_lol: Jak nic nie wymyślę pt. wyjazd (a już chyba ktoś za mnie i tak wymyślił) to w przyszła środę Mamba będzie mieć sterylkę, usunięcie guza, usunięcie kamienia z zębów, rtg i pobranie krwi). Ale to jak zwykle stoi pod wielkim znakiem zapytania... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tak, tak wymyslil tylko czeka na akceptacje !!!!!!!!!!!! Tofo modelka super - jak zwykle w znanym miejscu :) Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 hahah ślicznota że hoho, pewnie nie jedna agencja modelek chętnie by z nią kontrakt podpisała, Doddy pomyśl o tym obie możecie dużo zarobić To żeś walnęła :ban: Ona to może i by została foto models, ale ja to już się nie załapię :grab: Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Tak, tak wymyslil tylko czeka na akceptacje !!!!!!!!!!!! Ale ja mówie o kierunku na południe, a Ty na północ :eviltong: Benia trza zawieźć do Krakowa w końcu, a nie na ognisko i rajdy łoglądać na Mazurach :diabloti: Ide sobie moje drogie. Trzymajta kciuki dziś za ciotke doddy - oby jak zawsze miała farta :cool1: Quote
blue.berry Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ha! juz nie musisz nigdzie isc babo jedna Mamba juz jest w Metamorfozach:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=175 andzia o to zadbala:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 No to mnie załatwiłaś i znowu nici z mazurskiego odpoczynku, wykończę sie przez Ciebie :mad: Wracajac z Kraka podjedz do mnie . Ale do Andzi ja chce pojechac , zgadzam sie , niech bedzie morze !!! Quote
andzia69 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 wreszcie sie Mambolina usmiechnęła! - chyba ciotka doddy ja wymemłała za bardzo! a na metamorfozach już oba nasze ligociaki wstawiłam dawno temu w Ameryce!!!!! Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Beatko, wpadniemy może do Ciebie z BeatąA bo w końcu możemy przejechać od niej te 2 ulice do Ciebie :eviltong: andziu69 do Ciebie się wpraszamy bez 2 zdań! Beatko i tak Cie nie wykończe... Chyba, że kazałabym Ci nic nie robić i zamknęła w dyby - bo Ty masz tak pracoholistyczne podejście do wszystkiego, że jakby Ci zabronić to padniesz. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ponieważ jestem z Ciebie dumna jak paw wybaczam to co napisałaś i serdecznie zapraszam :) ps. wiesz co robie w sobote - oczko wodne . Quote
doddy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Oczko wodne.... Hmmm A co z tym Tomaszem co się ze mną umawiał na koszenie Twojego trawnika? Bo miałam sprawdzać, czy jest przystojny... Ja jak zwykle cierpię na lenia a nie na nadmiar pomysłów czym sobie życie umilić, ale rozpatrzę poropozycję oczka... W końcu pozostał jeszcze grzaniec... A dziś w ramach oznak radości po cieżkich 5min wypijem wino od Koperka. P.S. Jak będziesz u Koperka, to ja poproszę kolejne buteleczki :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ja Cie zapraszam nie do pracy - bo wtedy masz krzywa mine - tylko na ogladanie gotowca :) Co z Tomaszem , a skad ja moge wiedziec , widziałaś kiedyś faceta w czasie wolnym przy pracy ? nie pij tyle :) Dobra, zamówię a sobie kupię wode :multi: EOT Quote
andzia69 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :???::hmmmm::hmmmm: ja to się chyba muszę zastanowić czy was do mnie wpuścić! bo wy nic tylko o piciu gadacie, a ja taka abstynentka jezdem:oops: piję ino drinki...:eviltong: Kasia - ja już tytł zmieniłam (bo i tak nikt nie zagląda) - a ty kiedy? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Andzia o piciu gada Doddy , ja zawsze jestem kierowcą :) Quote
doddy Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ja tytułu nie zmieniam, bo się łudzem że oddam jeszcze Mandolinę. Jak nie wymyślimy wycieczki w dni Bożego Ciała w PL to wtedy w środę wysterylizuję Mambę i przebadam. Jak wszystko wyjdzie ok to pewnie będę szukać jej domu, jak wyjdzie bardzo chora to ostanie :cool1: A ja o piciu dużo gadam i zresztą teraz tyż pije :eviltong: Danone pitny truskawkowy :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy mozesz zrobic zdjecie jak ten pies robi cos innego ? bo nie musze logowac sie na strone aby wiedziec co jest na zdjeciu i w jakiej pozycji :) Okropnosc !!! Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ale ona nic innego nie robi :eviltong: Czasami wywlekę ją na spacer jak szanownie się ruszy z łóżka. :diabloti: Wczoraj byliśmy na 2h spacerku ze znajomymi na lodach to takie miny wyrabiała, tak skrzeczała, że aż mi powiedzieli " Idziemy do domu, bo Twoja córeczka już chyba chce wracać" :p A tak wogóle to oni tak sie znają na psach, że myśleli że to Bona :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No , tak niewielka róźnica ale .... No pieknie , na lodach byłaś , no super, dzieki . buuuuuuuuuuuuuuu A nie mogłaś jej zrobic zdjęcia z lodami, w lodziarni, na kolanach, pod stolem itd ? Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kochana ja poszłam na spacer wokół bloku a ze znajomymi się nagle spotkałam :eviltong: Lody Ci następnym razem przywiozę zamiast kisielka :diabloti: Quote
Recommended Posts