andzia69 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hipcia Mamba :loveu: :loveu: :loveu: jest pięęęęęękna!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja na tą Panią Doddy to naślę TOZ - biedna Brena przywiązana do płotu, no jak tak można ;) Poza tym super widok :multi: Quote
doddy Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Wysyłaj!!! :diabloti: Ale nie na to, ze przywiązana do płotu, bo to tylko cień na zdjęciu smyczy Mandoliny! Zawsze możesz nasłać, że w kagańcu i bez smyczy takiego wieeeelkiego psa prowadzam :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A nie , to wolę nie, bo Ty naślesz na mnie, ze mam trzy wielkie psy bez obroży nawet :) Quote
blue.berry Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mambolina przepiekna jest :) i nie ma nikogo chetnego na taka pieknosc? Quote
doddy Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ponieważ mnie częściej nie ma w domu niż jestem, wczoraj był dzień dobroci i pół dnia spędziłam z dziewczynami. Zaowocowało to nawet wypadem nad stawik (notabene, który znajduje się na równoległej ulicy), nad który nigdy nie chce mi się chodzić bo czy zima czy wiosna, Brena - owczarek z ADHD musi się wykąpać... I pospacerowałyśmy troszkie. Psy wymęczone śpią teraz w domu. Mamba dzięki Brenie, w dniu wczorajszym pierwszy raz bawiła się patykiem. Rozkręca się... Nie ma co... Niestety a może i na szczęście woda dla Mamby nadal jest czymś strasznym, więc wolała sobie na piękny staw... popatrzeć. Małe portreciki: Zdjęcie z cyklu "Ty się mocz, a ja poczekam" I jako off topik: Brena 11-letni owczarek z ADHD razy 50... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Widzę , że nie dość , ze szaleje to jeszcze ma straszne zębiska :) WIesz co Doddy , mimo tego ADHD ja bardzo lubie Brenę. Zdjęcia super i jak się spotkamy to pokażesz mi ten stawik bo ja nigdy go nie widziałam . Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Śliczna panienka!!! I spokój z jakim ona przygląda się jak się Brena chlapie! A to zdjęcie jest naprawdę super, Brena wygląda na nim jakby miała zaraz kogos rozszarpać :loveu: Wspaniała dziewczyna Mamba szuka kochającego domku! Quote
katya Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Napisałam na adopcjebullowatych@wp.pl, ale napiszę i tu. Jestem wolontariuszką Fundacji Niechciane i Zapomniane w Łodzi. W dniach 5-6 maj odbywać się będzie w Łodzi Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych. W związku z tym nawiązaliśmy współpracę z ZK i nasza fundacja będzie organzatorem akcji "Stop pseudohodowcom" na tejże wystawie, akcja pod patronatem ZK. Tworzymy stronę internetową o pseudohodolwach, wydrukujemy ulotki, plakaty, prospekty. Chciałabym prosić o pozwolenie na wykorzystanie zdjęć i historii Mamby w tychże materiałach. W zamian możemy zamieścić link do strony o bullowatych gdzie chcecie. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Quote
doddy Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 http://pseudohodowle.ovh.org/ Tu jest strona poświęcona tej tematyce. którą tworzą właśnie bullomanacy. Autorem strony jest dziewczyna z Łodzi. Strona w przygotowaniu, ale myślę że prosciej połączyć siły i zrobić coś jednego niż 50stron. Quote
andzia69 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Katya - ja tam nie mam nic przeciwko:eviltong: mozesz też dodać Logo, który nie doczekał pomocy i inne bulowate, które nawet mając tatuaże skonczyły w schronach! Quote
katya Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Doddy, napisałam do tej dziewczyny - aniuchny, bo tylko taki kontakt znalazłam, na gg, ale nie odpowiada, wyślę jej maila. Mamy już wykupioną domenę, wieć oddzielna strona powstanie. Andzia jeśli masz jakieś zdjęcia w zanadżu, nawet szokujące, i gotowe historie, to poproszę na mail: kasia@niechcianeizapomniane.org Nie mamy już po prostu czasu, żeby przedzierać się przez dogo. Quote
andzia69 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 niestety nie bedzie mnie od jutra do po długim weekendzie na dogo:shake: jadę w swiat z burkami i dziecmi!;) Quote
katya Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Doddy, w sumie to jak już ta nasza strona powstanie, to moglibyśmy pomyśleć o połączeniu obu stron. Teraz nie ma na to czasu. Quote
_beatka_ Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mambolina śpio****e w pościeli jak na psa przytulankę przystalo:razz::loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tojest skandal, to jest obrzydliwe , zeby pies spał w łóżku , okropne ale ............. jak fajnie się ogląda :eviltong: Quote
diana79 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tojest skandal, to jest obrzydliwe , zeby pies spał w łóżku , okropne ale ............. jak fajnie się ogląda :eviltong: a jak fajnie się śpi z psem :diabloti: a z dwoma...:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 właśnie zamierzam to zrobić, ja też lubie :) Quote
doddy Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Tojest skandal, to jest obrzydliwe , zeby pies spał w łóżku Skandalem to jest to, że u Ciebie jak się nocuje to rano budzi się z włochatym piesiem :eviltong: Ale duże łóżko masz, więc miejsca z Hejką miałyśmy duużo. Beata a nie próbowałaś spać ze wszystkimi 3 sukami swoimi? :razz: To dopiero wyzwanie... A dla wyjaśnienia Beaty pieski to same duuuuże pieski :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nie próbowałam ale wiesz co , ponieważ to Ty jesteś psim behawiorystą i trenerem a ja mam duże łóżko to dam Tobie szansę :evil_lol: Quote
doddy Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Spoko, ja mogę z Bertoliną spać :eviltong: W końcu gościnne łóżko masz większe jak swoje :evil_lol: Quote
Recommended Posts