Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysyłaj!!! :diabloti:

Ale nie na to, ze przywiązana do płotu, bo to tylko cień na zdjęciu smyczy Mandoliny!

Zawsze możesz nasłać, że w kagańcu i bez smyczy takiego wieeeelkiego psa prowadzam :cool3:

Posted

Ponieważ mnie częściej nie ma w domu niż jestem, wczoraj był dzień dobroci i pół dnia spędziłam z dziewczynami. Zaowocowało to nawet wypadem nad stawik (notabene, który znajduje się na równoległej ulicy), nad który nigdy nie chce mi się chodzić bo czy zima czy wiosna, Brena - owczarek z ADHD musi się wykąpać...
I pospacerowałyśmy troszkie. Psy wymęczone śpią teraz w domu.
Mamba dzięki Brenie, w dniu wczorajszym pierwszy raz bawiła się patykiem. Rozkręca się... Nie ma co...
Niestety a może i na szczęście woda dla Mamby nadal jest czymś strasznym, więc wolała sobie na piękny staw... popatrzeć.

Małe portreciki:

Zdjęcie z cyklu "Ty się mocz, a ja poczekam"

I jako off topik:
Brena 11-letni owczarek z ADHD razy 50...

Posted

Śliczna panienka!!! I spokój z jakim ona przygląda się jak się Brena chlapie!
A to zdjęcie jest naprawdę super, Brena wygląda na nim jakby miała zaraz kogos rozszarpać :loveu:

Wspaniała dziewczyna Mamba szuka kochającego domku!

Posted

Napisałam na adopcjebullowatych@wp.pl, ale napiszę i tu. Jestem wolontariuszką Fundacji Niechciane i Zapomniane w Łodzi. W
dniach 5-6 maj odbywać się będzie w Łodzi Międzynarodowa Wystawa Psów
Rasowych. W związku z tym nawiązaliśmy współpracę z ZK i nasza fundacja
będzie organzatorem akcji "Stop pseudohodowcom" na tejże wystawie, akcja pod patronatem ZK. Tworzymy stronę internetową o pseudohodolwach, wydrukujemy ulotki, plakaty, prospekty. Chciałabym prosić o pozwolenie na wykorzystanie zdjęć i historii Mamby w tychże materiałach. W zamian możemy zamieścić link do strony o bullowatych gdzie chcecie. Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Posted

Doddy, napisałam do tej dziewczyny - aniuchny, bo tylko taki kontakt znalazłam, na gg, ale nie odpowiada, wyślę jej maila. Mamy już wykupioną domenę, wieć oddzielna strona powstanie.

Andzia jeśli masz jakieś zdjęcia w zanadżu, nawet szokujące, i gotowe historie, to poproszę na mail: kasia@niechcianeizapomniane.org
Nie mamy już po prostu czasu, żeby przedzierać się przez dogo.

• 2 weeks later...
Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Tojest skandal, to jest obrzydliwe , zeby pies spał w łóżku , okropne ale ............. jak fajnie się ogląda :eviltong:

a jak fajnie się śpi z psem :diabloti: a z dwoma...:evil_lol:

Posted

Tojest skandal, to jest obrzydliwe , zeby pies spał w łóżku

Skandalem to jest to, że u Ciebie jak się nocuje to rano budzi się z włochatym piesiem :eviltong:
Ale duże łóżko masz, więc miejsca z Hejką miałyśmy duużo.

Beata a nie próbowałaś spać ze wszystkimi 3 sukami swoimi? :razz: To dopiero wyzwanie...
A dla wyjaśnienia Beaty pieski to same duuuuże pieski :diabloti: