doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 To fakt. Mała nie jestem :eviltong: Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Wtedy na Paluchu usypiało się wiele psów... Ona rzeczywiście nie wyglądała dobrze... Wręcz tragicznie... Ale powrócmy do Mambusi ;) Quote
_beatka_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to miala szczescie...tak jak mambusia teraz:razz: Quote
doddy Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Mambusia ma coraz więcej zwolenników pro bullowych z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Coraz wiecej miłośników tej rasy chce organizować zbiórki w szkołach na naszych 3 podopiecznych. Od poniedziałku u córki Doroty od astów także rusza zbiórka na nasze psiaki. Nie ukrywamy, że jeśli coś zostanie ze zbiórek, zostanie przekazane na ratowanie innych bullowatych w potrzebie a tych jak każdy wie jest strasznie dużo... Quote
andzia69 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Oby - oby więcej normalnych ludzi zrozumiało,że te psy to nie potwory:-( i oprócz jednej wady(jak dla mnie) mają same zalety. To naprawdę cudowne psy w normalnych domach!!!! Ciotka - a u Marty 3 asty to nie przesada???:crazyeye: Quote
Asior Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 doddy napisał(a):ONka to Brena. Nie ma galerii. Ja sie nie bawię w galerie ;) Brena była znaleziona zagłodzona, przywiązana w lesie. Na Paluchu miała trafić do uśpienia. Adoptowana przeze mnie 7.07.1998r. ;) jaaaa to ile ona ma lat????? Quote
ice_t Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 super że z Mamba już lepiej, wcale się nie dziwię, że nie chcesz jej odwieść na sggw. w trójkę wyglądały przecudnie na twojej kanapie:lol: Quote
doddy Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Mamba znowu u mnie od wczoraj bo u Marty otwierała drzwi :evil_lol: Wiec co by tradycji stało się dość to siedzi u ciotki doddy na kanapie i chrapie. Później wstawię zdjęcia :evil_lol: Brena ma 11lat. Bona 14lat. Quote
doddy Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 U mnie jakoś same zdjęcia Mambusi w łóżku :mrgreen: Mamba dziś dostała cieczke, więc przez miesiąc pewnie do nowego domku nie trafi... I na porannym spacerku: Quote
Monika_tbg Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 JejQ ile może zrobic ciepły domek, miłości i jedzenie...:multi: Quote
blue.berry Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 doddy ale ona wypiękniala! zdjecia pod kołderką rozczulają. a niezaleznie od cieczki czy ktos sie pojawil na powaznie zainteresowany Czarnulką? Quote
doddy Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pojawiły się 2 domy. Ale czekam na ten wymarzony :loveu: Quote
rotek_ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 widzę że mamba ma się coraz lepiej,oby tak dalej:multi: Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 podziel sie troche i jeden dla Togusia daj :d Quote
andzia69 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Mambusia jest słodka:loveu::loveu::loveu: a te zdjęcia łóżkowe to powalają na kolana!:lol: Jak ja kocham te łysole:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 nio mamba jest juz naprawde sliczniutka :) Doddy zrobilas naprawde superek robote - chyle czółka :) iw Quote
blue.berry Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 doddy i co tam slychac u pieknej Czarnulki? nadal u Ciebie czy znow na sggw? no i jak tam sprawdzanie potencjalnych domow? Quote
doddy Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Mamba jest u mnie. Na sggw jeszcze nie dojechała i pewnie nie dojedzie. Co do domków, ze względu na cieczkę nie są takowe sprawdzane. Mamy natomiast pomysl, by napisać artykuł o psach pod naszą opieką. Szukamy kogoś kto ma znajomości w gazetach. Ktoś ma? Quote
andzia69 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Doddy - spytać Izę???? Może ona jako dziennikarka pomoże.... Quote
doddy Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jak dobrze pójdzie to Mamba gwiazdą gazety zostanie ;) A tak z ciekawostek to badanie mikrobiologiczne po hodowli ujawniło grzybka u Mamby :-( Ale dziarsko się leczymy. Poprosiłam o zlikwidowanie skarpety Logo i zapłace z niego dług Mamby. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 chyba wszystkie psiaki z ligoty mają grzybice:shake: jaki jest koszt leczenia? Quote
doddy Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Mamba musiała wrócić na sggw na oddział zakaźny... Miesiąc musi na bank spędzić w szpitalu... Do zapłacenia jest juz faktura ponad tys zł. Leczenie więc jest kosztowne... Quote
ice_t Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 doddy napisał(a):Mamba musiała wrócić na sggw na oddział zakaźny... Miesiąc musi na bank spędzić w szpitalu... Do zapłacenia jest juz faktura ponad tys zł. Leczenie więc jest kosztowne... kurcze mam nadzieję że Mamba szybko wróci do zdrowia, niestety spłukana z kasy jestem:-( więc tylko podnoszę:p Quote
Recommended Posts