Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mambusia ma coraz więcej zwolenników pro bullowych z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Coraz wiecej miłośników tej rasy chce organizować zbiórki w szkołach na naszych 3 podopiecznych. Od poniedziałku u córki Doroty od astów także rusza zbiórka na nasze psiaki.
Nie ukrywamy, że jeśli coś zostanie ze zbiórek, zostanie przekazane na ratowanie innych bullowatych w potrzebie a tych jak każdy wie jest strasznie dużo...

Posted

Oby - oby więcej normalnych ludzi zrozumiało,że te psy to nie potwory:-( i oprócz jednej wady(jak dla mnie) mają same zalety. To naprawdę cudowne psy w normalnych domach!!!!

Ciotka - a u Marty 3 asty to nie przesada???:crazyeye:

Posted

doddy napisał(a):
ONka to Brena. Nie ma galerii. Ja sie nie bawię w galerie ;) Brena była znaleziona zagłodzona, przywiązana w lesie. Na Paluchu miała trafić do uśpienia. Adoptowana przeze mnie 7.07.1998r. ;)

jaaaa to ile ona ma lat?????

Posted

Mamba znowu u mnie od wczoraj bo u Marty otwierała drzwi :evil_lol:
Wiec co by tradycji stało się dość to siedzi u ciotki doddy na kanapie i chrapie. Później wstawię zdjęcia :evil_lol:

Brena ma 11lat. Bona 14lat.

Posted

U mnie jakoś same zdjęcia Mambusi w łóżku :mrgreen:
Mamba dziś dostała cieczke, więc przez miesiąc pewnie do nowego domku nie trafi...

I na porannym spacerku:

Posted

Mamba jest u mnie. Na sggw jeszcze nie dojechała i pewnie nie dojedzie.
Co do domków, ze względu na cieczkę nie są takowe sprawdzane.

Mamy natomiast pomysl, by napisać artykuł o psach pod naszą opieką. Szukamy kogoś kto ma znajomości w gazetach. Ktoś ma?

Posted

Jak dobrze pójdzie to Mamba gwiazdą gazety zostanie ;)

A tak z ciekawostek to badanie mikrobiologiczne po hodowli ujawniło grzybka u Mamby :-(
Ale dziarsko się leczymy.
Poprosiłam o zlikwidowanie skarpety Logo i zapłace z niego dług Mamby.

Posted

Mamba musiała wrócić na sggw na oddział zakaźny... Miesiąc musi na bank spędzić w szpitalu...

Do zapłacenia jest juz faktura ponad tys zł.
Leczenie więc jest kosztowne...

Posted

doddy napisał(a):
Mamba musiała wrócić na sggw na oddział zakaźny... Miesiąc musi na bank spędzić w szpitalu...

Do zapłacenia jest juz faktura ponad tys zł.
Leczenie więc jest kosztowne...

kurcze mam nadzieję że Mamba szybko wróci do zdrowia, niestety spłukana z kasy jestem:-( więc tylko podnoszę:p