doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Wizualnie są super. Tylko musze je przeczytać :evil_lol: Zaraz Ci odpowiem ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a kropelki do oczu kto Brence zapusci ? Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a to czarne zwisłouche to co to ? :) nie wiem czemu zupełnie , ale lubię czarne bullowate :diabloti: Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 A ja czarnych nie lubię... a mam 2 w domu... To drugie to Rumba. ;) Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 pytam zupełnie z ciekawości ;) te trzy czarne do adopcji ? czy już za mocno je kochasz ? z tego co widzę na fotach , to one grzeczne nie ? lubią psy ;) Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Rumba jutro już się wyprowadza ;) ma eksmisję do domu Altera bo u mnie musi być miejsce dla ślepego. Ja biorę chętnie czarne psy żeby sąsiedzi nie odróżniali, że ciągle mam coś nowego w domu i to w zbyt dużej ilości. Rumba to niby z walk była... ale chyba błotnych bo jakoś nie ma z nią problemów. Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 czarne są chyba szczególnie agresywne :evilbat: ciekawa jestem tego staffika , gdyby to była suka , to , noooooo została by wieśniarą :diabloti: no ,ale chłopczyk :( Franio lubi tylko kobitki ...... a co do sąsiadów to słusznie :diabloti: niech się im w głowach nie lasuje Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Jak dziś zobaczyłam zdjęcia ślepego to się załamałam :roll: Najlepiej by trafił do kogoś znajomego bullomaniaka... Quote
andzia69 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Vectra napisał(a):czarne są chyba szczególnie agresywne :evilbat: ciekawa jestem tego staffika , gdyby to była suka , to , noooooo została by wieśniarą :diabloti: no ,ale chłopczyk :( Franio lubi tylko kobitki ...... a co do sąsiadów to słusznie :diabloti: niech się im w głowach nie lasuje Vectra - ślepaczka sie wykastruje to bedzie jak pół suki:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 andzia69 napisał(a):Vectra - ślepaczka sie wykastruje to bedzie jak pół suki:evil_lol: a te moje suki , to też jak nie suki :shake: Kano tez nie był pies :razz: a Francy też chyba ciachnę jaja :angryy: za to że znaczy , zaszczaniec :mad: :angryy: bo ja to nie mam jednak żyłki wystawcy :oops: :evil_lol: nadal siedzi we mnie przekonanie , żeby nie robić z psa małpy cyrkowej :oops: :oops: :evil_lol: dwa to ja nie do końca potrafię przyjąć słowa krytyki od jakiś tam sędziów :angryy: Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ja jestem zdania, że jak pies nie ma nic ciekawego do przekazania to lepiej ciachać :evil_lol: Ślepego Ci wykastruje to będzie jak baba ;) Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Franek może i by tam miał co przekazać ... pokłady głupoty :diabloti: On ma narzeczoną ... tylko mnie się nie chce na te wystawy jeździć .. bo to i rano trzeba wstać :evil_lol: i na smyczy psa prowadzać .. a ja nie lubię Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Ja tam wystaw nie lubie to tam najgłośniej to szczekaja ludzie a nie psy... Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Oto jak Rumba se zrobiła podnóżek z Mamby: Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 One dokładnie jak Lalka i Klamka :) To chyba przez te uszy zwisłe mają to , że musze na czymś się opierać :evil_lol: co do wystaw .. to rzygać mi się chce jak widze ozdóbki :evilbat: te lakiery , fryzury Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Mnie intrygowalo zawsze farbowanie psow i tatuowanie np. niepigmentowanych miejsc... Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja tam wiele nie wiem , wole nie wiedzieć .... walczy się z kopiowaniem , a wiem , że kopiowanie to pryszcz z tym co wyprawiają :( Dla mnie pies to musi być wolny pies ;) błotko , trawka , gonitwy , zabawa ...... a nie pajac wytapirowany :evil_lol: Franek nawet kąpany nie był przed pokazem , bo po co ? Kano 11 lat przeżył , dwa razy był umyty bo mus był .. Lalka nigdy ... czyste są , naturalne i nie śmierdzą .... Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Paranoją są fryzjerzy u długowłosych psów... Chyba na rottkach czytałam kiedyś dyskusje jak to sędziowie tłumaczyli, że zakaz ciecia nie tyczy sie psow wystawowych... Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja jestem starej daty człek .. dla mnie cięte jest ładniejsze ... bullowate tyż ... i nie że groźniejsze tylko bardziej dostojne ... dwa to muszę ciągle z nietoperzowatymi uchami Klamki uważać , jak nimi wali .. już się krew polała Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Mi sie wizualnie podobają cięte... ale sama bym nie ucięła. :lol: Quote
Vectra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 teraz jeszcze Czacze sobie skołuj :D będziesz miała wsie latynoamerykańskie tańce w domu :diabloti: Ja i tak kocham Mambe :) bo ona ma ten wyraz w oczach który mnie wciąga ;) Quote
doddy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Bo Mamba ma coś w swoim wyrazie pyska ;) Na każdym zdjęciu potrafi dziwna mine strzelić. Quote
Recommended Posts