Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rumba jutro już się wyprowadza ;) ma eksmisję do domu Altera bo u mnie musi być miejsce dla ślepego.

Ja biorę chętnie czarne psy żeby sąsiedzi nie odróżniali, że ciągle mam coś nowego w domu i to w zbyt dużej ilości.

Rumba to niby z walk była... ale chyba błotnych bo jakoś nie ma z nią problemów.

Posted

czarne są chyba szczególnie agresywne :evilbat:

ciekawa jestem tego staffika , gdyby to była suka , to , noooooo została by wieśniarą :diabloti: no ,ale chłopczyk :( Franio lubi tylko kobitki ......

a co do sąsiadów to słusznie :diabloti: niech się im w głowach nie lasuje

Posted

Vectra napisał(a):
czarne są chyba szczególnie agresywne :evilbat:

ciekawa jestem tego staffika , gdyby to była suka , to , noooooo została by wieśniarą :diabloti: no ,ale chłopczyk :( Franio lubi tylko kobitki ......

a co do sąsiadów to słusznie :diabloti: niech się im w głowach nie lasuje

Vectra - ślepaczka sie wykastruje to bedzie jak pół suki:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Vectra - ślepaczka sie wykastruje to bedzie jak pół suki:evil_lol:

a te moje suki , to też jak nie suki :shake: Kano tez nie był pies :razz:
a Francy też chyba ciachnę jaja :angryy: za to że znaczy , zaszczaniec :mad: :angryy:

bo ja to nie mam jednak żyłki wystawcy :oops: :evil_lol: nadal siedzi we mnie przekonanie , żeby nie robić z psa małpy cyrkowej :oops: :oops: :evil_lol:
dwa to ja nie do końca potrafię przyjąć słowa krytyki od jakiś tam sędziów :angryy:

Posted

Franek może i by tam miał co przekazać ... pokłady głupoty :diabloti:
On ma narzeczoną ... tylko mnie się nie chce na te wystawy jeździć .. bo to i rano trzeba wstać :evil_lol: i na smyczy psa prowadzać .. a ja nie lubię

Posted

One dokładnie jak Lalka i Klamka :)
To chyba przez te uszy zwisłe mają to , że musze na czymś się opierać :evil_lol:

co do wystaw .. to rzygać mi się chce jak widze ozdóbki :evilbat: te lakiery , fryzury

Posted

Ja tam wiele nie wiem , wole nie wiedzieć .... walczy się z kopiowaniem , a wiem , że kopiowanie to pryszcz z tym co wyprawiają :(
Dla mnie pies to musi być wolny pies ;) błotko , trawka , gonitwy , zabawa ...... a nie pajac wytapirowany :evil_lol:
Franek nawet kąpany nie był przed pokazem , bo po co ?
Kano 11 lat przeżył , dwa razy był umyty bo mus był .. Lalka nigdy ... czyste są , naturalne i nie śmierdzą ....

Posted

Paranoją są fryzjerzy u długowłosych psów...

Chyba na rottkach czytałam kiedyś dyskusje jak to sędziowie tłumaczyli, że zakaz ciecia nie tyczy sie psow wystawowych...

Posted

Ja jestem starej daty człek .. dla mnie cięte jest ładniejsze ...
bullowate tyż ... i nie że groźniejsze tylko bardziej dostojne ...
dwa to muszę ciągle z nietoperzowatymi uchami Klamki uważać , jak nimi wali .. już się krew polała

Posted

teraz jeszcze Czacze sobie skołuj :D będziesz miała wsie latynoamerykańskie tańce w domu :diabloti:

Ja i tak kocham Mambe :) bo ona ma ten wyraz w oczach który mnie wciąga ;)