Jagienka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Szcześciarze... Ostatnie zdjęcie, pierwsza klasa, wzrok z reptymendą "No już już ileż można" hihihi Quote
jotpeg Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 jesienny listek: dzielny zdobywca: wrażeń mnóstwo: męczące te góry, ale w Krakowie nudy: Quote
jotpeg Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 staramy sie... zycie jest ciezkie, wiec chociaz taki watek zeby byl mily :p a tak Norek "lubi" innych swoich pobratymcow: Quote
jotpeg Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 dzis w Krk taka wstętna pogoda, że postanowiłam wrócić do nieodległych wspomnień lepszej twarzy jesieni: musze wypatrzec, gdzie moja pancia? gdzies sie zgubila... o, jest! hurra, jestesmy w komplecie! możemy ruszać w drogę mamy trasę do zrobienia Quote
dorota1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zdjęcia Norcia jak zwykle profesjonalne:lol: A Norek to też prawdziwy model, widać, że nie boi się obiektywu.;) Quote
jotpeg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 nie ma jak weekend na wsi! kazdy robi to, co lubi najbardziej Quote
Jagienka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wyjątkowo piękna jest jesień w tym roku. A Kraków i Norek piękni jak zawsze :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zadumany, jesienny Norek: http://img268.imageshack.us/img268/4953/img7323z.jpg :lol:. Quote
Sabina02 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale brakuje jeszcze 83 zl miesiecznych deklaracji. Bardzo prosimy o wsparcie, kazdy grosz sie liczy... 10zl, 5 zl, 1zl miesiecznie... cokolwiek... :modla: Bez pełnego kompletu deklaracji Warka do hotelu nie pojedzie. Czy 83 zl ma przesądzic o jej losie??? :placz: Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj: http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-( Quote
moana Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ojej, nasze Planty! Tęsknię za czasami krakowskich spacerów z Rudkiem... Jotpeg, uwielbiam Wasze zdjęcia. Wzbudzają emocje. Dzięki! Quote
jotpeg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 dziękuję, miło nam! :loveu: na krakowskich brukach c.d. ...przodem i tyłem... zasiadając... ...i skacząc! pozdrawiamy!!! :p Quote
jotpeg Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Listopad byl dla nas bardzo trudny z wielu względów; ale jeśli chodzi o zwierzaki, to po sąsiedzku rozegrał się dramat. Jak wiecie, wszyscy dookola mają koty, odwiedzające się nawzajem. Koteczka z sąsiedztwa, adoptowana niecały miesiąc temu ze schroniska zmarła na FIP :-( - śmiertelnie groźną kocią chorobę. Ponieważ jest to, niestety, zaraźliwe, martwiliśmy się o pozostałe koty. Nasz seniorek Miciuś został wywieziony do babci, staraliśmy się wrowadzić kwarantannę i izolować koty od siiebie, ale i tak mieliśmy świadomość, że może już być za późno - zaraża się wcześniej, zresztą w ogóle mało co wiadomo na pewno o tej chorobie, poza tym że jest śmiertelna. Na szczęście, jak na razie - a minął miesiąc - wszystkie koty są zdrowe. Miciuś na ulubionym miejscu - pod bim-bomem: A tu zimowa - taką zimę mamy - podmiejska wycieczka Norka: wszystko muszę zbadać - pomost też; lecę, bo chcę; punkt obserwacyjny; Quote
Toska1 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Odwiedzamy , fotki podziwiamy i pozdrawiamy ciepło :loveu: a za zwierzaki kciuki trzymamy, żeby nie wylazła już żadna choroba !!! trzymajcie się zdrowo :lol: Quote
jotpeg Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Puk puk... ja tylko na chwilę... Ślad malutki pragnę zostawić w Waszym świecie, nie potrzeba więcej. Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody. Wiarę w nim mam, nadzieję , miłość, Ciszę Wigilijnego wieczoru, Zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, Leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Wasze. Dobrych Świąt!!! życzą Norek z Miciusiem i Ludziami Quote
wellington Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jotpeg, jak przeczytalam o tym Fip'ie w sasiedztwie Waszym to az mi serce stanelo...czy mozna juz odetchnac ? Miciunio ukochany pod bim-bomem :loveu: Quote
Toska1 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :x-mas: :tree1: :x-mas: Wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt nasza ulubiona Rodzinko psio-kocio-ludzka :loveu: oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzą Rodzysia i Tofcio z obsługą :lol: czyli Toską Quote
jotpeg Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 wellington napisał(a):Jotpeg, jak przeczytalam o tym Fip'ie w sasiedztwie Waszym to az mi serce stanelo...czy mozna juz odetchnac ? Miciunio ukochany pod bim-bomem :loveu: nie wiem, jak to powiedziec, ale Miciuś WIEDZIAŁ o FIP-ie. Od początku nie znosil Piotrusi, bał sie jej, unikal, i chcial wyeliminowac ze stada. Nie i nie. No i okazało się, czemu. Odpukać, skończyło się na jednej ofierze. Szkoda, że nawet dobrze jej nie poznaliśmy. Quote
jotpeg Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Toska1 napisał(a)::x-mas: :tree1: :x-mas: Wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt nasza ulubiona Rodzinko psio-kocio-ludzka :loveu: oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzą Rodzysia i Tofcio z obsługą :lol: czyli Toską dziekujemy!! :loveu: dobre o tej obsłudze :lol!: Quote
wellington Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 jotpeg napisał(a):nie wiem, jak to powiedziec, ale Miciuś WIEDZIAŁ o FIP-ie. Od początku nie znosil Piotrusi, bał sie jej, unikal, i chcial wyeliminowac ze stada. Nie i nie. No i okazało się, czemu. Odpukać, skończyło się na jednej ofierze. Szkoda, że nawet dobrze jej nie poznaliśmy. To jest niesamowite - to wyczucie Miciunia wobec smiertelnie chorego kota :shake: Quote
dorota1 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenia:lol: Quote
Jagienka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dokładnie to!!! Cudni jesteście, pozdrawiamy równie leniwie :) Quote
Recommended Posts