Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Norek jest bardzo mądry :) A jaką ma figurę! Genialny. Quote
dreag Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Przepraszam za offa:oops: Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka, któremu staram się pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
jotpeg Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 zielony ranek: mały/czarny uwielbia być blisko psa, a psie łóżko sobie przywłaszczył. Wpycha się bez pardonu i tyle. Zaś pies jest średnio zadowolony; ten głuchy odgłos w tle filmu to dzwięk motorów - kiedy pędzą drogą, która jest od nas dość daleko. Odgradza nas Dunajec, jednak woda tak przenosi dzwięk. Quote
wellington Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 tak się to kończy: I zaraz wiadomo kto ma wieksza sile przebicia :) Miciulino rzadzi ! Quote
Jagienka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Hahahah!!! Biedny Norek, żeby we własnym wyrku nie móc poleżeć... koniec świata... Quote
jotpeg Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 psia mina mowi: zabierzcie go z mojego łóżka! nie mam warunków do wypoczynku! :evil_lol: wiadomo, że Don Mizio rządzi :evil_lol: a tu drugie ulubione kocie miejsce/baza (idealne miejsce - kot jest mało widoczny, ale sam wszystko widzi, kot jest trudno dostępny, ale sam może schować się głębiej: pytanie: gdzie leży Miciuś?? a tutaj Noras w trawach w czasie upału: dorota1 rozwlił mnie ten piesek (maniek) z twojego podpisu - jakby Norek zupełnie. jak mu pomóc? przydałoby się intensywne zajęcia z wolontariuszem i prezentacje ludziom, którzy/jeśli przychodzą do azylu. moze ogloszenia u CatAngel wykupic? Quote
dorota1 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Już kiedyś miał ogłoszenia w necie, ale chyba masz rację, że trzeba pomysleć o nowych. Quote
moana Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale im tam faajnie. I ciepło...Upały... Ja też chcę! Czy posągowo piękny Pan Kot leży pod samochodem? (no ale żeby tak samochodem po taakiej trawce i stokrotkach 8) ) Quote
jotpeg Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 moana napisał(a):Ale im tam faajnie. I ciepło...Upały... Ja też chcę! Czy posągowo piękny Pan Kot leży pod samochodem? (no ale żeby tak samochodem po taakiej trawce i stokrotkach 8) ) tak jest!!! pod samochodem; to jedno z ulubionych miejsc :evil_lol: co do trawki i stokrotek, to już ścięte - kolejny raz :roll: w maju/czerwcu ziele rośnie jak szalone - samo, nieproszone. dziś Don Mizio przeżywał ciężkie chwile - zapodanie tabletki na odrobaczanie; jakimś cudem się udało :cool3: natomiast Norek łyknął sobie w kawałku parówki, bezproblemowo, jak zwykle. Quote
jotpeg Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ulubiona 'kocia" ławeczka; buszujący w trawach; pozdrawiamy!!! :bye: Quote
moana Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kocia ławeczka bomba. W ogóle pięknie tam na tej Waszej wsi, jotpeg... PS Tęskni mi się za sielska polską wsią... za Krakowem... No i za Rudkiem...:roll: [SIZE=2]A u Ciebie, jotpeg i wieś, i Kraków i ...rudy pies ;) dlatego tu tak ciągle przyłażę... Quote
jotpeg Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 dla Moany: [SIZE="1"](tez tak kiedys mialam; po nocach mi sie snily rzeczy, za ktorymi niby wcale nie przepadalam, ale ktore jednoznacznie kojarzyly mi sie z domem). wrocilam. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Jakie piękne zdjęcia.. Pozdrawiam. Quote
jotpeg Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Norek na wycieczce: :multi: czy ktoś mnie widzi?? :crazyeye: okazało się, że Norek uwielbia wszelkie murki :p Quote
jotpeg Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 dziadowanie też lubi :cool3: a później trzeba się napić :p popatrzyć na wodę (z daleka) :cool3: ... i na zabytki kultury :crazyeye: ale najfajniej się biega!!! :lol: Quote
jotpeg Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 coś marna ta zbiórka :cool3: muszę to wyrazić :evil_lol: chodźmy dalej! po burzy mam oczy jak Chińczyk :lol: uwielbiam wspólne wycieczki!!! :multi: do zdjęć, oprócz Norka, pozował park w Świerklańcu k. Tarnowskich Gór :p Quote
dorota1 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jak zwykle fajne zdjęcia.:lol: Widzę, że zwiedzacie sobie;) Quote
moana Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='jotpeg'] do zdjęć, oprócz Norka, pozował park w Świerklańcu k. Tarnowskich Gór :p[/QUOTE] O, dzięki za ten dopisek. Nie miałam pojęcia gdzie to. A ta ikonka trochę przypomina Norka-chińczyka :p ... Cudnie! Quote
Toska1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zaglądamy do Norka wieczorową porą :lol:, zdjęcia oglądamy po 10 razy :evil_lol:, bo piękne :lol: i nieustannie zazdrościmy wycieczek :evil_lol:. pozdrawiamy gorąco :lol:, głaski dla czworonożnych :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 temu Norkowi to dobrze-zasłużył ;) Na tych murkach wygląda jak pomnik Psa który odbił się od dna. A jak biega skubany. Zapomniał już o chorej łapeczce dzięki której igrał z ludzkimi uczuciami żebrząc o ciasteczko.. Quote
jotpeg Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 wróciliśmy! zwierzaki zachwycone wakacjami, trochę mniej powrotem... jak i my. Quote
jotpeg Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 wspominamy: letnie picie kawy z kotem Norek wypoczywa Kotek-kwiatuszek (ulubione miejsce na studni) Norek i mgły po deszczu Quote
Recommended Posts