Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zielony ranek:

mały/czarny uwielbia być blisko psa, a psie łóżko sobie przywłaszczył. Wpycha się bez pardonu i tyle. Zaś pies jest średnio zadowolony;

ten głuchy odgłos w tle filmu to dzwięk motorów - kiedy pędzą drogą, która jest od nas dość daleko. Odgradza nas Dunajec, jednak woda tak przenosi dzwięk.

Posted

psia mina mowi: zabierzcie go z mojego łóżka! nie mam warunków do wypoczynku! :evil_lol: wiadomo, że Don Mizio rządzi :evil_lol:
a tu drugie ulubione kocie miejsce/baza (idealne miejsce - kot jest mało widoczny, ale sam wszystko widzi, kot jest trudno dostępny, ale sam może schować się głębiej:

pytanie: gdzie leży Miciuś??

a tutaj Noras w trawach w czasie upału:

dorota1 rozwlił mnie ten piesek (maniek) z twojego podpisu - jakby Norek zupełnie. jak mu pomóc? przydałoby się intensywne zajęcia z wolontariuszem i prezentacje ludziom, którzy/jeśli przychodzą do azylu. moze ogloszenia u CatAngel wykupic?

Posted

Ale im tam faajnie. I ciepło...Upały... Ja też chcę!
Czy posągowo piękny Pan Kot leży pod samochodem? (no ale żeby tak samochodem po taakiej trawce i stokrotkach 8) )

Posted

moana napisał(a):
Ale im tam faajnie. I ciepło...Upały... Ja też chcę!
Czy posągowo piękny Pan Kot leży pod samochodem? (no ale żeby tak samochodem po taakiej trawce i stokrotkach 8) )

tak jest!!! pod samochodem; to jedno z ulubionych miejsc :evil_lol:
co do trawki i stokrotek, to już ścięte - kolejny raz :roll: w maju/czerwcu ziele rośnie jak szalone - samo, nieproszone.
dziś Don Mizio przeżywał ciężkie chwile - zapodanie tabletki na odrobaczanie; jakimś cudem się udało :cool3:
natomiast Norek łyknął sobie w kawałku parówki, bezproblemowo, jak zwykle.

Posted

Kocia ławeczka bomba. W ogóle pięknie tam na tej Waszej wsi, jotpeg...

PS
Tęskni mi się za sielska polską wsią... za Krakowem... No i za Rudkiem...:roll: [SIZE=2]A u Ciebie, jotpeg i wieś, i Kraków i ...rudy pies ;) dlatego tu tak ciągle przyłażę...

Posted

dla Moany:

[SIZE="1"](tez tak kiedys mialam; po nocach mi sie snily rzeczy, za ktorymi niby wcale nie przepadalam, ale ktore jednoznacznie kojarzyly mi sie z domem). wrocilam.

Posted

dziadowanie też lubi :cool3:

a później trzeba się napić :p

popatrzyć na wodę (z daleka) :cool3:

... i na zabytki kultury :crazyeye:

ale najfajniej się biega!!! :lol:

Posted

coś marna ta zbiórka :cool3:

muszę to wyrazić :evil_lol:

chodźmy dalej!

po burzy mam oczy jak Chińczyk :lol:

uwielbiam wspólne wycieczki!!! :multi:

do zdjęć, oprócz Norka, pozował park w Świerklańcu k. Tarnowskich Gór :p

Posted

[quote name='jotpeg']
do zdjęć, oprócz Norka, pozował park w Świerklańcu k. Tarnowskich Gór :p[/QUOTE]

O, dzięki za ten dopisek. Nie miałam pojęcia gdzie to.
A ta ikonka trochę przypomina Norka-chińczyka :p ...
Cudnie!

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądamy do Norka wieczorową porą :lol:, zdjęcia oglądamy po 10 razy :evil_lol:, bo piękne :lol: i nieustannie zazdrościmy wycieczek :evil_lol:.
pozdrawiamy gorąco :lol:, głaski dla czworonożnych :lol: