Toska Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ale sobie fajnie spacerujecie naszymi :eviltong: ścieżkami :lol: Noraskowi nie zimno bez kapotki ? on pewnie cały czas w biegu :evil_lol: Quote
jotpeg Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a teraz gwóźdź programu; Norek zobaczył obiekt, którego tam wcześniej nie było - bałwana (proszę zwrócic uwagę na jeża na karku!). bałwan został oszczekany (z rozsądnej odległości) :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 nie no bałwan wygląda groźnie, sama bym obszczekała. Z takimi nigdy nie wiadomo - lepiej nie podchodzić. Moja pani chora, dorwałam się do więc do komputera. Pamietasz Norek jak uciekliśmy z działki w pola, aż zmieniliśmy się w małe kropeczki na horyzoncie? Pańcia tak śmiesznie gwizdała, a potem klęła :diabloti:. Ty zdecydowałeś się wrócić wcześniej :diabloti: Świetnie wyglądasz Noras, może kiedyś jeszcze razem sobie uciekniemy! Pozdrawiam. Zuzia. Quote
wellington Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Norek zobaczył obiekt, którego tam wcześniej nie było - bałwana (proszę zwrócic uwagę na jeża na karku!). bałwan został oszczekany (z rozsądnej odległości) :lol: Mnie sie to tez lata temu z Felcia zdarzylo, z tym ze to bylo w nocy, nie bylo widac na pierszy rzut oka ze to balwan, ja w ciemnosciach widze tylko cos wielkiego stojacego przy sciezce , sama sie balam :nerwy:, nie wiedzialam czy isc do przodu czy zawrocic, a Felcia zjezona szczekala w bezpiecznej odleglosci .....Zimne poty mnie oblaly. A tam stal milczaco jakis czarny typ. W koncu zdecydowalam "wrogowi" spojrzec w oczy zamiast dostac cios w plecy i wyprostowana poszlam w jego kierunku.... Tak to jest jesli sie ma psa obronnego. Quote
jotpeg Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Toska, a zauwazylas, ze >nasze sciezki< na zdjeciach wygladaja jakos tak... inaczej? ;) z dystansu? Alfo, no co ty, zdrowiej!!! :happy1: Wellington, przeciez powszechnie wiadomo, ze balwany to bestie! Zwlaszcza ludzkie :angryy: a na koniec troche romantyzmu... Quote
moana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale zima! :-o Ale Norek!:lol: PS a ja sobie właśnie połaziłam po plaży... cieplutko, słonecznie... :eviltong: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Toska napisał(a): Noraskowi nie zimno bez kapotki ? on pewnie cały czas w biegu :evil_lol: Noras, jako były członek ulicznego gangu, jest z pewnością przeciwnikiem kapotek! ;) Quote
wellington Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Noras, jako były członek ulicznego gangu, jest z pewnością przeciwnikiem kapotek! ;-) To moze gamasze - tez sie kojarza ze sfera gangsterska :eviltong: Quote
jotpeg Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jotpeg'] ależ Norek nie robi problemu z chodzenia w ubranku! nie lubi tylko ubierania (ale kto lubi?), bo to wydluza oczekiwanie na spacer, a to niecierpliwiec jest :evil_lol: zdjecie z zeszlego roku, bo teraz mrozow takich duzych nie ma. a ubranka sa dwa; brazowy polar z jednej strony, z drugiej ortalion (na zdjeciu) i grubsze - pikowane granatowe. Na polu Noras zadowolony jest z ubranek, bo mu cieplo. A poza tym on ma zgodny charakter (do ludzi) :evil_lol: Quote
Toska Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wiesz Jotpeg , że rzeczywiście te nasze miejsca na zdjęciach wyglądają inaczej ... tak jakoś piękniej ,romantyczniej , czyściej .... A z tym zgodnym charakterem ..... :evil_lol: , przy spotkaniu z moim brytanem Tofciem :evil_lol: panowie tak głośno wymieniali poglądy , że trudno nam było z Jotpeg zamienić kilka słów :evil_lol: pozdrawiamy Was cieplutko :loveu: Quote
jotpeg Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ostrzeżenie, UWAGA! pojawiły się już KLESZCZE!!! wczoraj Norek przynósł jednego do domu (z miejskiego trawnika). Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kleszcze, już? :shake: Pięknie Norek wyglada w ubranku. Świetnie że są tanie noclegi na agh i że są widoczne namiary. Dzięki Jotpeg, może kiedyś się przyda! :p Quote
jotpeg Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 śniegu już nie ma. bałwan-wróg zniknął. teraz niecierpliwie czekamy na wiosnę; Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 to w Krakowie już jest taka zielona trawa?! :mdleje: Quote
jotpeg Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alfa i Zuzia napisał(a):to w Krakowie już jest taka zielona trawa?! :mdleje: skąd! to tylko słońce podświetliło, dając takie złudzenie. trawa jest paskudna, zeszłoroczna. brud! Quote
moana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dawno coś nowych fotek Norka nie było... :siara: Pozdrowienia z krainy wiecznie zielonej trawy... :) Quote
wellington Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 moana napisał(a):Dawno coś nowych fotek Norka nie było... :siara: Jotpeg wyjechala, Norka i Miciunia porzucila :mad:, teraz chyba siedza same na wsi i wyja za pancia :-(. Pancia chyba tez za nimi wyje :placz: Dopiero za 2 tygodnie wroci - podobno potrzebowala 'urlopu' :roll: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 no proszę - urlop. A tu takie zmiany. Jestem teraz Halo. Wielkie mi halo :evil_lol: Quote
wellington Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):no proszę - urlop. A tu takie zmiany. Jestem teraz Halo. Wielkie mi halo :evil_lol: Juz zauwazylam ze jestes nagle halo. A co z Alfa i Zuzia :-o ? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 wellington napisał(a):Juz zauwazylam ze jestes nagle halo. A co z Alfa i Zuzia :-o ? w nawisie bedzia jakiś czas. Nie podobał mi sie ten nick od początku, goopi jest. Halo też jest goopi, ale jakby mniej :evil_lol:. Kiedy się tu logowałam, nie miałam zamiaru zabawić długo na forum:cool1:. Quote
Toska Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :lol: Wesołych , pogodnych , rodzinnych Świąt Wielkanocnych całej Norkowej Rodzince dwu i czworonożnej :lol: życzy Toska Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 aaa Jotpeg, mam kolejnego żółtego psa który szuka domu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/swiateczne-porzadki-szczeniak-czeka-na-nowy-dom-135428/#post12120787 Wesołych Świąt!! Quote
jotpeg Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 już jestesmy! Halo, witaj! :crazyeye::lol: dziekujemy wszystkim za pamiec i zyczenia :loveu: z okazji Swiat wszystkiego najlepszego! słońca, energii, pogody ducha!!! u zwierzakow OK; sa w Krakowie u mojej mamy. Noras, niestety, chodzi z nia na spacery tylko na smyczy, podobno juz cale osiedle go zna, bo caly czas szczeka :cool1: Micius spedza czas albo na kolanach albo na balkonie (poludniowa strona swiata). faktycznie, teskno za nimi... Quote
Recommended Posts