jotpeg Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mam, mam! :multi: dostałam jednak :oops: od Amanity: http://www.dogomania.pl/forum/f85/norek-juz-w-nowym-domu-w-krakowie-d-39906/index53.html post 527 [SIZE="1"](wiem o zaginionym psiaczku, wypatrujemy, a ze Radarek bedzie mial dom ekspresem, to bylo jasne - taka uroda, ze hoho) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Radarek ma już dom, dom który na jego widok tarza się ze śmiechu..:diabloti: Życzymy wesołych, rodzinnych, ciepłych świąt :tree1::x-mas: dla Was i całego Krakowa też :p Quote
jotpeg Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [SIZE="3"]Norek i Miciuś przesyłają wszystkim życzenia świąteczne: przede wszystkim dobrego zdrowia i dobrych domów; i dla ludziów, i dla zwierzaków!!! :tree1::tree1::tree1: Quote
Toska Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Spokojnych , rodzinnych , radosnych Świąt :tree1::x-mas::x-mas::tree1: życzy Toska z Tosią i Tofciem Quote
jotpeg Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Świąteczne pozdrowienia z Krakowa od Norka; Quote
jotpeg Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 i jeszcze świątecznie... Norek gania po Plantach; Quote
supergoga Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ale piękne zdjęcia i piękny Kraków no i główna sprawa - piękny Norek. A u mnie podobna do niego Norka - może i jej się poszczęści. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jakie zdjęciaaaaaa:loveu: Dziękuję Jotpeg, przypomniały mi się stare, dobre czasy. Jak pięknie!!! Ja chcę tam wrócić, buuuuuu. i anioł w Krakowie jest, a jakże :p A co to za duch stoi z Norkiem pod Jaszczurami?! :lol: Quote
moana Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Zdjęcia piękne, a mnie się ryczeć chce :placz: Bo to trasy naszych codziennych spacerów z Rudkiem.. A ja tutaj daleko od Rudka i od Krakowa też... Chociaż nie wiem jakby to było gdyby się takie dwa rudaski na Plantach spotykały.... :razz: Rudek uznawał Planty od Teatru Słowackiego po Wawel za swoje włości... :evil_lol: Norek to farciarz :loveu: Quote
jotpeg Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='moana']nie wiem jakby to było gdyby się takie dwa rudaski na Plantach spotykały: raczej wiadomo - pobiliby się. :mad: Moano, w tym roku najbardziej podobają mi się dekoracje przy Bramie Florianskiej. dziękujemy ogromnie za miłe słowa! :loveu: a teraz, dla wszystkich sympatyków :loveu: i zwiarzaków, i Krakowa, jeszcze kilka zdjęć (nieNorkowych, ale mam nadzieję, ale to tak z okazji Swiąt i NR); będę zaglądać do >Twojej< Norki, Supergogo, i kibicować! Alfo, pod Jaszczurami stoi duch, bo nie do końca wierzę ludziom... A odwiedzić Norasa-Zadziorasa moznaby... a to jest Pan Kot, który zawsze na tym stoisku na Rynku sprzedaje kwiaty, kiedy przechodzę, sprawdzam, jak się miewa (doskonale!): Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 odwiedzę Norasa oczywiście. Piękny ten Kraków. Pan Kot wygląda na zadowolnego:p A anioły to gdzie sobie tak beztrosko siedzą? Bo nie rozpoznaję budynku :oops: Siedzą sobie anioły w Krakowie, zamiast stróżować. To wiele tłumaczy :mad: Quote
jotpeg Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):A anioły to gdzie sobie tak beztrosko siedzą? pod magistratem, na pl. Dominikańskim; tłum tam taki (i wszyscy muszą prawie siadać aniołom na kolanach :angryy: ), że zdjęcia robi się z trudem. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Simon zrobił nowy filmik! :megagrin: YouTube - RSPCA - Simon's Sister's Dog 'Fed Up' Quote
wellington Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jakie pustki tu ! Gdzie Norek sie teraz tarza w sniegu ? Zagladam prawie codziennie - nic ! O Miciusiu - tez nic ! A to kocisko u kwieciarki na Rynku - nieziemskie ! Taka kula z mala glowka :loveu: Szkoda, ze tylko jedno zdjecie.... Norasku, pokaz sie, prosze ! Quote
jotpeg Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 fotek sniegowych - niet a sniegu w Krakowie tyyyle napadało :roll: nie do uwierzenia, że tydzień temu była wiosna... wszystkie fotki pochodzą ze spaceru po parku koło AWF/Ogrodu Doświadczeń; Quote
jotpeg Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Norek (na zdjęciach w poszukiwaniu wiosny) pozdrawia i dziękuje za pamiec!!! Quote
moana Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 O, hura, świeże fotki mojego ulubionego czworonożnego Krakusa! I pan Kot czyścioch! :loveu: Quote
wellington Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Norek zawsze wyglada tak ........ apetycznie ! Jak swieza buleczka :lol: wszystkie fotki pochodzą ze spaceru po parku koło AWF/Ogrodu Doświadczeń; to dla mnie brzwmi jakos strasznie , brrrr. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 i kto by pomyślał, że ta sierota miała złamana łapkę i była taakaaa smutna. Gdyby nie Jotpeg to.. lepiej nie mysleć. Widzę, że Noruś jest typem sportowca. Pamiętam, że jak zamykałyśmy go w altance na działce, to wskakiwał na parapet okna. Nie wiem jak on to robił z tą łapą.:p Quote
jotpeg Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Wellington, te doswiadczenia sa bardzo niewinne/dziecinne i kojarza sie z nauka fizyki w szkole: OGRÓD DOŚWIADCZEŃ Moana, musze zrobic aktualne fotki, biale - u nas masa sniegu, Noras zachwycony, bo sucho (mroz) i czysto... ale Rudek ma na pewno ładniej; poza Krakowem to są dopiero pejzaże... Alfo, jaki pan, taki kram :razz: TZ też jest typem sportowca :lol: Norkowi musiało byc bardzo ciężko z łapką w gipsie; ten pies nawet jak idzie, to biegnie. Skacze przez zaspy jak zając :lol: ale wszystko by oddał za chwilę przytulania do człowieka (swojego człowieka). :p Najbardziej jednak podziwiamy jego inteligencję, to jest aż nieprawdopodobne! Wszyscy znajomi nam go zazdroszczą, były nawet propozycje, zeby sklonowac Norka :crazyeye::cool3: ale jak tłumaczę o bezdomnych zwierzętach, o schroniskach, to... chyba trafiam w próżnię :roll: Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ale jak tłumaczę o bezdomnych zwierzętach, o schroniskach, to... chyba trafiam w próżnię :roll: __________________ No wlasnie :placz: Dot. doswiadczen- ja to juz zawsze wszedzie widze i wyobrazam sobie zwierzeta. Padnie taki wyraz - ja juz mam czarna wizje :shake:. Quote
moana Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='jotpeg'] Moana, musze zrobic aktualne fotki, biale - u nas masa sniegu, Noras zachwycony, bo sucho (mroz) i czysto... ale Rudek ma na pewno ładniej; poza Krakowem to są dopiero pejzaże... To ja poproszę o te fotki! :) Dzisiaj mama mi mówiła, że u nich ponad pół metra śniegu i prawie minus 20 stopni w nocy. No i jeszcze, że Rudek ma nowego sąsiada czworonożnego, z którym się szalenie polubili. Godzinami harcują w śniegu po okolicznych łąkach... Ech... Quote
Recommended Posts