Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Norek i Miciuś przesyłają wszystkim życzenia świąteczne:
przede wszystkim dobrego zdrowia i dobrych domów;
i dla ludziów, i dla zwierzaków!!!

:tree1::tree1::tree1:

Posted

Zdjęcia piękne, a mnie się ryczeć chce :placz: Bo to trasy naszych codziennych spacerów z Rudkiem.. A ja tutaj daleko od Rudka i od Krakowa też...
Chociaż nie wiem jakby to było gdyby się takie dwa rudaski na Plantach spotykały.... :razz: Rudek uznawał Planty od Teatru Słowackiego po Wawel za swoje włości... :evil_lol:

Norek to farciarz :loveu:

Posted

[quote name='moana']nie wiem jakby to było gdyby się takie dwa rudaski na Plantach spotykały:

raczej wiadomo - pobiliby się. :mad:
Moano, w tym roku najbardziej podobają mi się dekoracje przy Bramie Florianskiej.

dziękujemy ogromnie za miłe słowa! :loveu:
a teraz, dla wszystkich sympatyków :loveu: i zwiarzaków, i Krakowa, jeszcze kilka zdjęć (nieNorkowych, ale mam nadzieję, ale to tak z okazji Swiąt i NR);

będę zaglądać do >Twojej< Norki, Supergogo, i kibicować!

Alfo, pod Jaszczurami stoi duch, bo nie do końca wierzę ludziom...
A odwiedzić Norasa-Zadziorasa moznaby...

a to jest Pan Kot, który zawsze na tym stoisku na Rynku sprzedaje kwiaty, kiedy przechodzę, sprawdzam, jak się miewa (doskonale!):

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
A anioły to gdzie sobie tak beztrosko siedzą?

pod magistratem, na pl. Dominikańskim; tłum tam taki (i wszyscy muszą prawie siadać aniołom na kolanach :angryy: ), że zdjęcia robi się z trudem.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jakie pustki tu !

Gdzie Norek sie teraz tarza w sniegu ?

Zagladam prawie codziennie - nic !

O Miciusiu - tez nic !

A to kocisko u kwieciarki na Rynku - nieziemskie ! Taka kula z mala glowka :loveu: Szkoda, ze tylko jedno zdjecie....

Norasku, pokaz sie, prosze !

Posted

fotek sniegowych - niet
a sniegu w Krakowie tyyyle napadało :roll:
nie do uwierzenia, że tydzień temu była wiosna...

wszystkie fotki pochodzą ze spaceru po parku koło AWF/Ogrodu Doświadczeń;

Posted

i kto by pomyślał, że ta sierota miała złamana łapkę i była taakaaa smutna. Gdyby nie Jotpeg to.. lepiej nie mysleć. Widzę, że Noruś jest typem sportowca. Pamiętam, że jak zamykałyśmy go w altance na działce, to wskakiwał na parapet okna. Nie wiem jak on to robił z tą łapą.:p

Posted

Wellington, te doswiadczenia sa bardzo niewinne/dziecinne i kojarza sie z nauka fizyki w szkole:
OGRÓD DOŚWIADCZEŃ

Moana, musze zrobic aktualne fotki, biale - u nas masa sniegu, Noras zachwycony, bo sucho (mroz) i czysto...
ale Rudek ma na pewno ładniej; poza Krakowem to są dopiero pejzaże...

Alfo, jaki pan, taki kram :razz: TZ też jest typem sportowca :lol:
Norkowi musiało byc bardzo ciężko z łapką w gipsie; ten pies nawet jak idzie, to biegnie. Skacze przez zaspy jak zając :lol: ale wszystko by oddał za chwilę przytulania do człowieka (swojego człowieka). :p
Najbardziej jednak podziwiamy jego inteligencję, to jest aż nieprawdopodobne!
Wszyscy znajomi nam go zazdroszczą, były nawet propozycje, zeby sklonowac Norka :crazyeye::cool3: ale jak tłumaczę o bezdomnych zwierzętach, o schroniskach, to... chyba trafiam w próżnię :roll:

Posted

ale jak tłumaczę o bezdomnych zwierzętach, o schroniskach, to... chyba trafiam w próżnię :roll: __________________

No wlasnie :placz:

Dot. doswiadczen- ja to juz zawsze wszedzie widze i wyobrazam sobie zwierzeta. Padnie taki wyraz - ja juz mam czarna wizje :shake:.

Posted

[quote name='jotpeg']
Moana, musze zrobic aktualne fotki, biale - u nas masa sniegu, Noras zachwycony, bo sucho (mroz) i czysto...
ale Rudek ma na pewno ładniej; poza Krakowem to są dopiero pejzaże...

To ja poproszę o te fotki! :) Dzisiaj mama mi mówiła, że u nich ponad pół metra śniegu i prawie minus 20 stopni w nocy. No i jeszcze, że Rudek ma nowego sąsiada czworonożnego, z którym się szalenie polubili. Godzinami harcują w śniegu po okolicznych łąkach... Ech...