wellington Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ten bialy brzunio :loveu: ! Nowe szelki camouflage ??? Quote
jotpeg Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wellington napisał(a):Ten bialy brzunio :loveu: ! Nowe szelki camouflage ??? hm, brzunio jest średnio bialy (dawno niekąpany) :oops: a szelki bardzo mi sie spodobaly, wzor :oops: a przede wszystkim to, że są cieńsze i lżejsze niż inne tego typu (dobre na lato) Quote
wellington Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 brzunio jest średnio bialy Srednio ??? Na zdjeciach bielutki jak snieg ! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 taaak, pszczoła się zmieniła bardzo, bardzo.. z tym białym podwozime to prawda. u nas na działce nie był biały. w ogóle sierść ma gładką i błyszczącą. a taki były z niego oberwaniec. pamietam jak kiedyś z moją Zutą pobiegł w pola. zniknęły za horyzontem. po kilku minutach na horyzoncie pojawiła się żółta(złota) kropka, powiększającą się szybko. Norek nie był zainteresowany polowaniem i wrócił. takie wspaniałe są żółte psy. pamiętam jak mówiłam Noraskowi, że musi trzymać linię, bo ma chorą łapkę. widzę że posłuchał mnie. taki mądry pieseczek...:p Quote
jotpeg Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Alfo, bo on wszystko rozumie, co sie mowi :p opisze teraz jeden z przykladow na Norkowa madrosc; otoz, zainteresowany psim towarzystwem, wykombinowal sobie, zeby bacznie sie przygladac ludziom, ktorzy wolno chodza; zauwazyl, ze jak ktos idzie spacerowym krokiem, to najczesciej z psem :crazyeye::p Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 no bo Norek mądry jest.hohooo:p szkoda że nie rozumiemy psiej mowy, pewnie opowiedziałby nam swoje życie. bandzior jeden. zdjecie Pana Kota z Ogonem - bezcenne:cool1: Quote
jotpeg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Banda psio-kocia jutro wyjeżdża na tydzień do Z. Ewakuujemy się na wieś przed wszechobecną piłką nożną :cool1: Chociaż podejrzewam, że Noras - Zadzioras kibicem Cracovii jest :razz: Pozdrawiamy i do zobaczenia po 15 czerwca! Quote
Toska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Noras-Zadzioras :evil_lol: z racji miejsca zamieszkania kibicem Cracovii być MUSI :evil_lol: innej opcji w tej dzielnicy nie ma :evil_lol: jak zwykle " zadrość mię zżera " na te Wasze wyjazdy ;) czyli -miłego wypoczynku i czekamy na zdjęcia :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Kot jak zwykle pięknie pozuje,:p. na przedostatnim zjęcieu zrobił lekkiego wampirka. a i Norek fotogeniczny jak zawsze. na ostatniej fotce wyglądają jak wielki pies, a Pan Kot jak puma conajmniej. Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no to juz jestesmy! a teraz bedziemy zameczac tysiacami zdjec! wielka radosc pieska na widok plazy i piasku - zdjecia nie oddaja Norkowych szalenstw! ale tu widac na glowce resztki piasku po wytarzaniu sie; a wialo tak, ze takie cos sie zrobilo z uszkami; piasek wszedzie, ale jest OK! cala plaza moja... ...i panci; Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a tu zmeczony piesek zaraz po przyjezdzie (marne 10 godzin w drodze): juz odzylem; i patrze, a tu panci odwala; taki jestem; i taki; Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a tu zmieszana mina Norka, bo morze go goni (piasek uwielbia, wody nie cierpi, wiec morze dla niego moze nie istniec); a tu przestraszylismy sie, ze pieska sparalizowalo! a on tak stal znieruchomialy, nieszczesliwy, bo w szalenstwach zapedzil sie do morskiej kaluzy; to jest stanowczo ladowy piesek; Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 plaza to co innego; niby pilnuje obozowiska... ...a wlasciwie to spie; lubie nasze wejscie na plaze; i widok z wydm; Quote
Toska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 super , że już jesteście :multi: ależ Wam było dobrze :lol: zdjęcia cudne -czekamy na więcej !!! Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 chociaz czasem tak wieje, tak sypie piaskiem; ze trzeba sie trzymac lapkami ze wszystkich sil, zeby nie odleciec; nadmorski lasek moze byc, tylko po co te szyszki? Quote
jotpeg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 piasek wszedzie, takze w oczkach; ale maszeruje sie dzielnie; i nie tylko. Takze szczeka (to czesc ulubionej zabawy Norka - w potwora, ktory wychodzi z morza i chce zjesc pieska jako kanapke z zoltym serkiem, potwor pochyla sie i groznie ryczy: uauauauuuuaaa, a piesek atakuje!); druga czesc tej samej gry: wsciekly galop; ...i pozuje do zdjec; Quote
wellington Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Te glupie szyszki trzeba bylo mu usuwac spod nozek :mad: ! Kazda jedna ! Quote
moana Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jaki Norek szczęśliwy wakacyjnie! Cudo! :loveu: Ja tam jeszcze mogłabym trochę następnych zdjęć pooglądać... Pewnie jeszcze jakieś zostały ? :diabloti: Samotny Bialy Żagiel... :cool3: Świetne! Quote
jotpeg Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 portreciki: a tu piesek-żebraczek; wypoczynek też może zmęczyć; i znów w całej okazałości; Quote
jotpeg Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a wiatr to mi takie rzeczy z uszkami robił; ale na szczęście zaraz za naszym domem były łąki...; ...i pola; mówię wam, wspaniała sprawa! Quote
Recommended Posts