jotpeg Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a): dobra wiesć: Lord ma dom!!!!:multi: wspaniała wiadomość! nie mam słów, więc krótko: wspaniała!!!!!!!!!! Quote
Amanita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Norek załapał się na filmik "Metamorfozy":loveu:: http://pl.youtube.com/watch?v=CpKhw81YKz0 Quote
jotpeg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Amanita']Norek załapał się na filmik "Metamorfozy":loveu:: http://pl.youtube.com/watch?v=CpKhw81YKz0 no proszę!! kto by pomyślał... :multi: ojej :crazyeye: wzruszyliśmy się... :grins: Norek grasuje na Skałkach Twardowskiego i na Zakrzówku; Quote
moana Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Amanita']Norek załapał się na filmik "Metamorfozy":loveu:: http://pl.youtube.com/watch?v=CpKhw81YKz0 O matko, piękne... Norek piękny! :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Zakrzówek! Tam się wybierałam jakieś 3 lata i nie zdążyłam dojechać. Za to Norek owszem:loveu: A Metamorfozy usiłuję obejrzeć, ale filmik się rwie:angryy: edit: już obejrzałam. Norek-gwiazdor jak zwykle prezentuje się pięknie. a oto dwa najpiękniejsze zwierzątka, jakże podobne do siebie: koń czystej krwi arabskiej w kłusie i Norek w kłusie, w fazie lotu są. Quote
Amanita Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Spokojnych i radosnych Świąt, kolorowych pisanek, dni słońcem pomalowanych, mazurka pysznego, śmigusa mokrego i wiosny w serduszkach, życzą Amanita, TŻ i Aza;) Quote
jotpeg Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Noras zaszczepiony przeciw wsciekliznie i wszelkim paskudnym chorobom. Był bardzo dzielny. Niepokoił się, bo była kolejka i czekanie, a jemu sie chyba przypomniala pewna niemila wizyta u innego weta-rzeźnika :mad: Ale nasz pan doktor ma dobre podejscie, uspokoił Noraska :loveu: :p Norek waży dokładnie 9,56 kg. :p Pazury przycięte. Gruczoły wyczyszczone. Doktor optuje za tym, ze Norek ma ok. 4-5 lat - zęby starte, twierdzi. Oczywiście dla nas ma to znaczenie czysto informacyjne. Noras jest naszym kochanym i przemądrym psiaczkiem :loveu: i basta. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 a co tu taka cisza?:razz: Noraska pięknotka pudel zeżarł? Quote
jotpeg Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ee, nie, gdziezbysmy dali! Bylismy wszyscy razem na wsi otwierac sezon letniskowy :p a oto Noras a'la Chopin (wierzby placzace w tle; prapolskie krajobrazy): a tutaj w nowych szelkach (z odblaskami) od Task: portrecik: Quote
jotpeg Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [SIZE="3"]16 kwietnia mija rok, odkad Norek jest z nami. W zwiazku z tym zastanawiam sie, moze trzeba przeniesc jego watek na fotoblogi? Nie sposob opisac, ile psiaczek daje nam radosci! :laola: Chyba nawet Panu Kotu... :p Quote
moana Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Gratulacje!!! :jumpie: Życzę Wam wielu wielu kolejnych wspólnych lat! :multi: Ale Norek ważniak na fotelu, hiiihii :cool3: Quote
Toska Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ależ ten czas leci :crazyeye: - to już rok :lol: rok wspólnego , wspaniałego dla Norka życia :lol: oby wszystkie następne dłuuuugie lata upłynęły Wam w zdrowiu i radości :loveu::loveu::loveu: Noras na zdjęciach piękniś jak zawsze :loveu: Quote
jotpeg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A więc dziś 16 kwietnia - urodziny Noraska do nowego życia. :cunao: Fotosik wreszcie działa, wiec do dzieła :lol: Dziękujemy za wsparcie i pamięć o nas!!! :B-fly: Wiele zawdzięczamy Noraskowi :klacz: To bardzo mądry psiaczek jest! :loveu: a takie rzeczy wiatr robił z uszkami; uwielbia bieganie; Quote
jotpeg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 a także zwiedzanie; szczekanie; parówki i kiełbaski z grilla (brak zdjęć) :cool3: i ma piękny uśmiech; Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 :BIG: :gent:z okazji 1 urodzin do nowego życia w nowym domku życzę następnych lat wspólnej radości i szczęścia w Waszym stadku. Patrzę zawsze z radością na te zdjęcia.. to niezwykłe jak udało się Wam odmienić tego smutnego pieska. Jak wiele razy już pisałam na tym wątku Norek miał wielkie szczęście w nieszczęściu, udało mu sie ocaleć i dostać najlepszy dom jaki pies może mieć. Wspaniale że sie nimi zauroczyliście, w końcu to był tylko mały, żółty piesek po wypadku. No a teraz.. to jest KTOŚ. To nie ten sam psiak-to dumny Noras, pogromca białych pudli. Kwitnie - bo miał dla kogo wyzdrowieć i ma dla kogo żyć. Dzięki Wam, wspaniałym Ludziom:bday: Quote
jotpeg Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Rok temu, jak Norek do nas przyjechal, moja mama na jego widok powiedziala: nie bylo brzydszego? :angryy::roll::angryy: Teraz wlasnie nasze minizoo (Kot+Pies) jest u niej przez kilka dni na przechowaniu; sielanka, razem ogladaja TV, mama siedzi na tapcznie, na kolanach Miciek (Pan Kot), pod pachą Norek :evil_lol::p Ja od zawsze mam slabosc do malych/zoltych psow... :lol: A Norek podbil nas swoja niezwykla inteligecja!!! Wszystko zapamietuje w lot, jest bardzo cierpliwy do kota (co widac na 3 zdjeciu; ulubiona kocia zabawa - postraszymy psa; tylko ze pies juz sie wcale nie boi) i zawsze pogodny (czego nie mozna powiedziec o kocie i o nas, ludziach). Quote
moana Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Norek jak zwykle cudny! :lol: No właśnie, Norek jak Rudek zawsze w dobrym humorze i z uśmiechem na pysku... (że już o inteligencji nie wspomnę) I jak tu takiego nie kochać?! :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 :) tak tak. małe żółte psy są najlepsze i najmądrzejsze. a ja dziś jestem pod wrażeniem inteligencji mojego Kocura Czarnego. Otóż leżał sobie Kocur kołami do góry. Stanęłam nad nim i zrzuciałm mu na głowę woreczek z trawą (malutki). Kocur udawał że nic go to nie obchodzi. Po chwili znów stanęłam z woreczkiem nad Kotem i Kot zerwał się i zwiał.:loveu: Takie mądre są Czarne Kocury:loveu: Quote
jotpeg Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alfa i Zuzia']Takie mądre są Czarne Kocury:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 no szacun! Czarny Kot jak się patrzy. Widzę że rozmyśla nad czymś właśnie. Norek na zdjęciu 3 wygląda jak kot-taka pozycja kocia. Kochany żółty pieseczek. A kot jest rzeczywiście czarny:p Mój wypłowiał na słońcu i zaczyna te już siwieć. Quote
jotpeg Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 jak to mówią; ładnemu we wszystkim ładnie :cool3::lol: Miciuś też ma coraz więcej siwych włosów... i brązowy podszerstek, widoczny pod słońce a tu zdjęcie pt. francowaty motylek mi uciekł!! a tak wyglądają nasze śniadania... i jeszcze dzielny bohater wątku (po śniadaniu); Quote
Toska Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jotpeg , jak Ty to robisz , że zwierzaki na zdjęciach wyglądają tak cudnie ? Pan Kot niesamowity :loveu: pozdrowienia od Toski , Tosi i Tofcia :lol: Quote
jotpeg Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 korzystajac z tego, ze chwilowo :roll: udalo mi sie wejsc na dgm, wklejam foty Norasa z wiosennego ogrodka; szybciutko, bo nie wiadomo, ile to szczescie bedzie trwac - ostatnio dgm mi w ogole nie dziala... no i wreszcie spacer; Quote
Recommended Posts