marmar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):Noras mówi że może być ;) ale tajemnicze te ciotki sa:mad: :mad: Quote
chalimala Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Cioteczki jesteście boskie!!!!!!!!!!!!!!! :* :* Quote
jotpeg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 i prosi: moze kto jedzie Zory - Krakow, albo Katowice - Krakow??? Quote
anilla Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jotpeg napisał(a):i prosi: moze kto jedzie Zory - Krakow, albo Katowice - Krakow??? a na kiedy ten transport?? bo... Quote
jotpeg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 najlepiej byloby w przyszlym tygodniu, moge sie dostosowac, bo wezme wtedy wolne w pracy, a w tym tygodniu nie da rady (z urlopem) Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jotpeg, jade w niedziele z Krakowa do Katowic i i z powrotem, moge Norka do Krakowa zabrac. Moge tez do Zor po niego pojechac. Quote
jotpeg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 welllington, byloby bardzo OK!! :modla: :modla: Jeszcze niech dziewczyny z Zor dadza znac, czy im to pasi, pewnie wieczorem sie pojawia! jeszcze jedna sprawa; czy dalabys rade go do poniedzialku przechowac? bo my mamy taka prace, ze musimy byc w niedziele i to do poznej nocy. :wallbash: Quote
wellington Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dam rade, mysle, go do poniedzialku przechowac. A jak on z kotami ? Quote
jotpeg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wellington napisał(a):Dam rade, mysle, go do poniedzialku przechowac. A jak on z kotami ? podobno calkiem obojetne mu sa. Ja tez mam Kocura, wiec tylko i wylacznie przyjaciele kotow poszukiwani. mysle, ze alfa i zuzia albo marmar napisza na ten temat. jeszcze raz dziekuje! :multi: Quote
chalimala Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ależ Noras ma fajną budę :D a jak ładnie się wita :D Quote
marmar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Slowa mojej corki,ktora dosc czasu spedzila z Norkiem "nie zwraca na nie uwagi,sa mu obojetne,chodz u dziadka a Norek nie gania za nimi". Ciocia Alfa badz Amanitka plisik o potwierdzenie slow Martyny:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 wellington napisał(a):Jotpeg, jade w niedziele z Krakowa do Katowic i i z powrotem, moge Norka do Krakowa zabrac. Moge tez do Zor po niego pojechac. myślę że byłoby dobrze. To ja powiem Norkowi żeby się pakował. Proszę o potwierdzenie i podanie namiarów na pw, dogadamy szczegóły. Jest jeszcze dużo czasu do niedzieli. Dzięki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 na koty nie zwraca uwagi. Quote
chalimala Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Norek będzie miał domek :D uhuhuhuhuhuuuu!!!!!tańczę na jednej nodze na cześć Norkowego domku :D tyn tyn... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 :sweetCyb: Norek już w Krakowie. Dzisiaj przenocuje u Wellington:sleep2:, jutro odbierze go jego nowa pani. W czasie podróży pieseczek nasz kochany był nawet dość grzeczny:p Pewnie jest lekko zestresowany - boi się samochodów, chyba z powodu wypadku z łapką. Trzymamy kciuki za Nowy Dom Norka w Krakowie! Dziękujemy Wellington :Rose: :Rose: Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fajnie się wylegiwał, ale w drodze też mu do twarzy :cool3: Quote
jotpeg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ogromne podziękowana dla Wellington, za nieocenioną pomoc!!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: :mdleje: :modla: :angel: :angel: :sweetCyb: Reszte opisze wieczorem, a to ze Norek nam... UCIEKŁ! Teraz siedzi u mnie w domu i... szczeka na psy szczekające na ulicy. Jest małym psiaczkiem (duzo mniejszyn i drobniejszym niz na zdjeciach), juz byl u mnie na kolankach! W najblizszym czasie zakup dobrze dopasowanych szelek. Quote
chalimala Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Norek już w domku!!!!cudownie :D Noreczku bądź grzeczny!!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 hah, w domciu Norek. Wspaniale się nim zaopiekowała Wellington :Rose: :cool2: i przekazała łobuza Jotpeg :turn-l::painting: Wiem że kolankowy i że zadowoleni, czekamy na szczegółową relację Jotpeg. Dziękujemy za Dom. Alfa, Zuzia, Amanita, Aza, Tedeusz i reszta ;) Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To teraz można już świętować! Hurra!!!! Zaczynam odliczanie do płomyczka! Uwaga: 4... Quote
Recommended Posts