Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noras ma wizytę u specjalisty w piątek i jeśli to będzie konieczne (a raczej będzie) to będzie miał zrobione zdjęcie rtg łapki. Z łapką coraz lepiej, zaczyna się na niej opierać. Noras skacze jak koza, wskakuje z rozpędu na stolik odbiając się od wąskiej ławki. To jego popisowy numer.:p

Posted

Norek po wizycie u Weterzynarza.
Wet uznał że z łapką nie jest źle, zdjęcie rtg nie jest konieczne - na wszelkie śrubowania i tak już jest za późno (wypadek był w styczniu). Norek ma zalecone proste ćwiczenia i masaż, coraz częściej biega na 4 łapkach. Jako mały, lekki pies świetnie sobie radzi.
Norek podczas spaceru do przychodni zachowywał się bardzo wytwornie, potrafi pieknie chodzić na smyczy, kilka razy z emocji zaszczekał radośnie. Pozwolił się zbadać, kaganiec nie był potrzebny. Noras był niezwykle grzeczny i cierpliwy.
Potem zaprowadziłam go na chwilę do domu. W mieszkaniu pies-anioł kanapowy. Na koty nie zwrócił najmniejszej uwagi, wskoczył na kanapę, położył się obok mnie i próbował drzemać. Wyglądał na szczęśliwego. Zabrałam go więc szybko na działkę, żeby nie myślał że to jego dom na zawsze:(
Norek bardzo lubi dzieci.
W przychodni wet dopatrzono się w nim... australijskiego dingo! Oczywiście w wersji mini, polskiej i norkowej ;)

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']Dziki, australijski, duży dingo

oswojony, polski, malutki Norasek :p

genialne porównanie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Mama Marmar zrobiła mu budę i teraz Norek z niej nie wychodzi i broni jej dzielnie! Bardzo dzielnie!!!! Chciał zjeść Tedka:evil_lol:
Nasza mała pszczółka :loveu:
Dziękujemy Mamie Marmar!!!!!!!!!! Za budę i płot i wszystko;)
:cool2: :Rose: :Rose: