Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Noruś jest na allegro i 4lapy, alegratka. Czeka na domek Quote
jotpeg Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [SIZE="4"]Mały-żółty pokaż się! jeszcze nie wszyscy widzieli twoje nowe foty!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 łapka zagojona, a domku jak nie było, tak nie ma:( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='jotpeg']a właściwie to ile Mały-żółty ma lat?? myślę że ze 3. To nie jest senior. Tylko smutny bardzo. :-(Ożywia sie na widok człowieka podchodzącego do krat - ma nadzieję w oczkach. Żeby go tylko nie zawieść... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Noruś malutki jest, choć na zdjęciach wygląda na dużego, zdjęcia ma fatalne. Brak dobrych zdjęć zmniejsza szanse na dom. Przy wstawianiu w net ogłoszeń zdjęcia są najważniejsze. Amanita kiedy zrobisz ładne zdjęcia?:placz: Quote
jotpeg Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 racja, Alfa i Zuzia. Bardzo, ale to bardzo przydalyby sie foty, na ktorych byloby widac calego psa, moze kolo ludzkiej nogi, zeby wielkosc byla widoczna, albo na tle trawy, to chyba nie jest niemozliwe w warunkach azylowych? Np. wasza Mysza ma takie zdjecia. Wiem, ze to wyglada jak marudzenie, ale jak go komus pokazac, jak nie bardzo widac jaki w calosci jest? Ludzie lubia wiedziec takie rzeczy... Jaka wysokosc w kłębie, a starsze osoby zawsze pytaja o wage psa - bo czasem do weta trza zaniesc... Norek to maly psiak; takim latwiej cos znalezc. Błagam, nie ma na co czekac! :modla: :modla: :modla: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zdjęcia są beznadziejne, Amanito kiedy będą zdjęcia? Psy bez porządnych zdjęć nie mają szans. 3 nowe wątki żorskich azylantów: Tango: http://www.dogomania.pl/forum/showth...66#post3983066 Gustaw: http://www.dogomania.pl/forum/showth...61#post3982861 Duduś: http://www.dogomania.pl/forum/showth...26#post3982426 Quote
Amanita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Norasku, idź na 1. A co do fotek - bardzo chętnie je zrobię - z butelką, obok nogi, na trawie. Zrobię je... jak tylko pracownik azylu wyrazi chęć współpracy. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 przecież tam jest kilka psów, zrobienie im zdjęć zajmie najwyżej 20 minut. Nie bardzo rozumiem w czym problem. :shake: Quote
jotpeg Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 chcę komus pokazac Norka, a nóż? Tylko jeszcze foty... Błagam, nie ma na co czekac! Quote
marmar Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jotpeg napisał(a):chcę komus pokazac Norka, a nóż? Tylko jeszcze foty... Błagam, nie ma na co czekac! ciocia AMANITKA od kilku dni stara sie zrobic foty nie tylko jemu ,robi co moze ............a jest tak jak jest:angryy: :angryy: Quote
jotpeg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja bardzo prosze :modla: :modla: :modla: nie dla jakiejs zachciewajki wlasnej, ale dla Norka. Jest fotograf, jest aparat fotograficzny, to w czym trudnosc? :crazyeye: hę? Quote
martynka i betinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Noreczku w góre hop. domku gdzie jesteś?????komu małe słonko:mad: :mad: :mad: Quote
martynka i betinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 NORECZKU TAK NISKO SPADŁEŚ ŻE NIKT CIE NIE ZAUWAŻYŁ:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: DOMKU ZNAJDŻ SIĘ:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
martynka i betinka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 NORKU W GÓRE:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: JUŻ JUŻ!!!!!!!!!!!:pissed: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 oo,Martynka;) Zapraszam na 1 stronę, są nowe zdjęcia Norka! Quote
Recommended Posts