Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

racja, Alfa i Zuzia. Bardzo, ale to bardzo przydalyby sie foty, na ktorych byloby widac calego psa, moze kolo ludzkiej nogi, zeby wielkosc byla widoczna, albo na tle trawy, to chyba nie jest niemozliwe w warunkach azylowych? Np. wasza Mysza ma takie zdjecia. Wiem, ze to wyglada jak marudzenie, ale jak go komus pokazac, jak nie bardzo widac jaki w calosci jest? Ludzie lubia wiedziec takie rzeczy... Jaka wysokosc w kłębie, a starsze osoby zawsze pytaja o wage psa - bo czasem do weta trza zaniesc...
Norek to maly psiak; takim latwiej cos znalezc.
Błagam, nie ma na co czekac! :modla: :modla: :modla:

Posted

Norasku, idź na 1.
A co do fotek - bardzo chętnie je zrobię - z butelką, obok nogi, na trawie. Zrobię je... jak tylko pracownik azylu wyrazi chęć współpracy.

Posted

jotpeg napisał(a):
chcę komus pokazac Norka, a nóż? Tylko jeszcze foty...
Błagam, nie ma na co czekac!

ciocia AMANITKA od kilku dni stara sie zrobic foty nie tylko jemu ,robi co moze ............a jest tak jak jest:angryy: :angryy:

Posted

ja bardzo prosze :modla: :modla: :modla: nie dla jakiejs zachciewajki wlasnej, ale dla Norka. Jest fotograf, jest aparat fotograficzny, to w czym trudnosc? :crazyeye: hę?