Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mozna chodzić po ciemku na spacery -ja niestety prawie całą jasną cześć dnia jestem w pracy

po ciemku nie mogę spuścićCaillou -ale same spacery są niezamowite -przy blasku księzyca , można słuchać odgłosów nocy

Posted

mała fotorelacja z późnojesiennego letniska;

Pan Norek i krowy

bebksm.jpg

Pan Norek a'la Chopin

jb1jx1.jpg

Pan Norek rolnikiem

11b0tbq.jpg

Pan Norek niczym sarenka

o7umhj.jpg

oraz sarenki we własnej osobie

258p3et.jpg

i Miciuś, czyli Don Mizio

dmv57q.jpg

Posted

Przystojniaki :):):)

Miciuś na każdym zdjęciu bardzo dostojny - a Norek-jesienny listek  - i na polach i przezywający w dal - całus w czoło!

Posted

Norek ma charakter jak kot - ma swoje zdanie i za człowiekiem w ogień ani wodę nie skoczy, oj nie! (i za to też go lubię). Takie dwa zdarzenia; dziś Norek był z TZ na porannym spacerze i na zakończenie, zamiast do domu, TZ poprosił go do samochodu (chciał jechać zatankować na stację benzynową). Norek odmówił. "Nigdzie nie jadę, teraz miało być śniadanie!". TZ musiał go odprowadzić do domu, wejść na II piętro itp.

A na fotach druga sytuacja, z letniska. Jesteśmy na długim spacerze, ja chcę jeszcze wyjść na wały. Norek odmawia, kładzie się i czeka. "Niech sama wychodzi na wały, jestem zmęczony. I tak mam ją na oku!".

Tak to jest z naszym Noraskiem.

2s14yah.jpg

i tak sobie leży uparciuch, kukurydzy pilnuje

1ou043.jpg

"Niech sobie te zdjęcia robi, poczekam!"

29qdt36.jpg

"...i czekam"

18d8jk.jpg

"no, wreszcie!"

2s8qoll.jpg

311mo9d.jpg

Posted

nie mogę zrobić multicytatu, w ogóle raz coś działa, a raz nie działa. Teraz np. nie mam emotikonków. I post mi
się ukazuje w formie "jednym ciągiem", bez akapitów, muszę więc ze dwa razy edytować, zanim jest w miarę poprawnie.
Bjutko, to Maciek777 mnie oświecił (baloty) ;)
Dano, Noruś to mądry psiak, ale czasem uparty jak osiołek ;)
No i mały przy tych balach słomy, bo on jest mały - raptem 10 kg. Ile waży Murzynek?

a teraz, na odmianę Pan KOT;

ormcns.jpg

2el7ew0.jpg

Posted

Ja też nie wiedziałam, że baloty to baloty ;)

Jotpeg, u Was też dzisiaj tak leje cały dzień?

Wiem, że deszcz się przyda, ale jest teraz tak ponuro...:(

Norek zarządza krótsze spacery?

Posted

nie mogę zrobić multicytatu, w ogóle raz coś działa, a raz nie działa. Teraz np. nie mam emotikonków. I post mi
się ukazuje w formie "jednym ciągiem", bez akapitów, muszę więc ze dwa razy edytować, zanim jest w miarę poprawnie.
.........
Dano, Noruś to mądry psiak, ale czasem uparty jak osiołek ;)
No i mały przy tych balach słomy, bo on jest mały - raptem 10 kg. Ile waży Murzynek?

a teraz, na odmianę Pan KOT;

No bo dogo ma  przecież nowy image ;), a że niekoniecznie dobrze to wszystko funkcjonuje, to nie jest przecież aż takie ważne :-D .

U mnie  nadal niemożliwe jest przejście z Tiny Pic na dogo, bo natychmiast mnie wywala z dogomanii i ginie mi wówczas WSZYSTKO  to,

co napisałam,  czy wkleiłam,  masakra   :shake:. Muszę kombinować, żeby wstawić kilka fotek w jednym poście.

Nie mogę przejść na przykład  na Google,  bo mnie  też wywala :shake:.
Norek jest uparty ;),  to podobnie jest z Barim  :). A Murzynek waży podobnie jak Norek  około 10 kg :).
Pan Kot wygląda jak  groźny Pan Tygrys: http://i57.tinypic.com/2el7ew0.jpg :).