Gabi79 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Jak zawsze wspaniałe fotki i relacje:loveu: Norek i Miciuś są cudowni!!! Quote
Jasza Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nadrobiłam zaległości i sobie poczytałam o porankowych powitaniach Norka i pooglądałam zdjęcia zamkowe :loveu: Norek ma szelki jak kiedyś Reksio :crazyeye: Pozdrawiamy! Quote
jotpeg Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Gabi79, oni są bardzo inteligentnymi bestiami, stąd najlepsza zabawa!! Jasza, na Reksiu właśnie zobaczyłam po raz pierwszy szelki w taki rombowy wzór i odgapiłam... patrzę w lewo - zielono patrzę w prawo - zielono a gdzie indziej jeszcze szaro a ta znowu przeszkadza... ...w polowaniu na jaszczurki, wygrzewające się w słoneczku Quote
jotpeg Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Norek: biegam sobie po moich terenach i nagle wywąchałem, że jakiś uzurpator tu grasował! Jestem oburzony i wkurzony! Ja mu pokażę! Zmęczyłem się. Trochę się poopalam wśród stokrotek; Dziś wielki dzień: urodziny NORKA w Krakowie!!! Przyjechał do nas 16 kwietnia 2007 roku. Zmienił nasze życie. Na lepsze. Powyżej Norek jako dobry pies: pani prosiła pozować na tle, to choć bez entuzjazmu, pozuję a tu (powyżej) Norek jest sobą. Quote
Toska1 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='jotpeg'] Dziś wielki dzień: urodziny NORKA w Krakowie!!! Przyjechał do nas 16 kwietnia 2007 roku. Zmienił nasze życie. Na lepsze. Nie wiadomo, komu gratulować bardziej -Noreczkowi czy Wam , że już tyle lat wspólnych za Wami :) a przed Wami jeszcze lepsze ! tego Wam życzę :lol: :Rose: a co do zmiany życia na lepsze :hmmmm:... to oni , nasi czworonożni przyjaciele przede wszystkim zmieniają SWOJE życie na lepsze :evil_lol: Quote
zytta Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 najlepszego z okazji krakowskich urodzin :BIG: Quote
Bjuta Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 To Norek ma też nostalgiczne wcielenia! :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Piękne zdjęcie: http://i57.tinypic.com/miidxe.jpg :lol:. Norasku, wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka z okazji urodzin Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Gratuluję wyboru wspaniałego żółtego pieseczka. Nie wiem co by z nim było gdyby nie Ty. Norek był jednym z ostatnich psów zabranych wtedy z azylu. Straszne to było, bo wszystkie chciały iść. Pamiętam jak radośnie szczekał upuszczając azyl.. Norek spędził jakiś czas na działce, mieszkał w altance. Złamana łapeczka nie przeszkadzała mu w skakaniu na parapet i obserwacji świata.. Quote
Jasza Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 I Wam i Norkowi - najlepsze życzenia składamy! Szczęściarze :loveu: trafiliście na siebie :loveu: Quote
Patmol Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 i ja gratuluję i składam zyczenia niestety jestem w pracy i nie widzę zdjęć -coś chyba wyłączyli i zdjęć z image wcale nie widac tylko widzę piękne zdjęcie Reksia-super szelki Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Zauważyłam że Jasza, Patmol i Jagienka i Jotpeg mają żółte pieseczki. To taki wątek żółtych piesków jest. Czyli mądrych, wiernych i niesamowitych. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 (edited) ........... Edited April 19, 2014 by Halo (Alfa i Zuzia) zdublowany i nie wiem jak się usuwa :) Quote
Jasza Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Żółte pieski są super :loveu: Kiedy idę ze swoimi psami i ktoś nas mija, to zawsze słyszę: OOO, jaki słodki ten czarny!!! I zaraz potem ( już bez entuzjazmu) - Ten żółty też fajny :diabloti:. Jotpeg, a co ma wpisane Norek w książeczce w rubryce: umaszczenie? Bo Reksio: wilczasty z białym :evil_lol: i kiedy Damian to przeczytał, to spuchł z dumy :evil_lol: Quote
Patmol Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 a Caillou ma wpisane beżowy no nie wiem -według mnie to ona jest biszkoptowa raczej taka w kolorze zboża Quote
Jasza Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 To już zależy od weny wpisującego. Caillou jest według mnie cudownie biszkoptowa :p Quote
Jagienka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Halo (Alfa i Zuzia)']Zauważyłam że Jasza, Patmol i Jagienka i Jotpeg mają żółte pieseczki. To taki wątek żółtych piesków jest. Czyli mądrych, wiernych i niesamowitych.:cool1:[/QUOTE] Coś w sobie te rudasy/piaskowce mają :) Moria ma wpisane kremowo-biszkoptowa... najlepiej, że siwizny tak nie widać na jaśniejszych pysiach ;) Quote
dorota1 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 My również gratulujemy rocznicy i życzymy wesołych Świąt Wielkanocnych, dużo słońca i niezbyt mokrego dyngusa:lol: Mila, Pusia i ich pańcia Quote
Toska1 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Smacznego Jajeczka i mokrego Dyngusa całej Rodzinie życzy Toska1 z Tofciem z Pyśką :) Quote
jotpeg Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='zytta']najlepszego z okazji krakowskich urodzin :BIG: [quote name='dana']Piękne zdjęcie: http://i57.tinypic.com/miidxe.jpg :lol:. Norasku, wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka z okazji urodzin [quote name='Jasza']I Wam i Norkowi - najlepsze życzenia składamy! Szczęściarze :loveu: trafiliście na siebie :loveu: [quote name='Patmol']i ja gratuluję i składam zyczenia [quote name='Jagienka']My też przyłączamy się do gratulacji :) dziękujemy z całego serca!!! jesteście wspaniali! Quote
jotpeg Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Toska1']Nie wiadomo, komu gratulować bardziej -Noreczkowi czy Wam , że już tyle lat wspólnych za Wami :) a przed Wami jeszcze lepsze ! tego Wam życzę :lol: :Rose: a co do zmiany życia na lepsze :hmmmm:... to oni , nasi czworonożni przyjaciele przede wszystkim zmieniają SWOJE życie na lepsze :evil_lol:[/QUOTE] no tak; kiedyś piesek przy budzie, a teraz Pan Norek. TZ czasem grozi, że zamontuje budę na balkonie!!! :diabloti: dziękujemy za życzenia!!! Quote
jotpeg Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Patmol']piękne zdjęcia psa na włościach[/QUOTE] ano właśnie, wyjazdowo, na letnisku, Norek jest gospodarzem całą gębą!!! :cool3: Quote
jotpeg Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Jasza']Żółte pieski są super :loveu: Jotpeg, a co ma wpisane Norek w książeczce w rubryce: umaszczenie?[/QUOTE] pewnie, że suuuper! :multi: Norek ma w książeczce wpisane: RUDY :diabloti: Quote
Recommended Posts