Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że dotarł - nic jeszcze nie wiem a do tego zmogło mnie jakieś choróbsko. Niestety nawet nie odleżę, jutro muszę jechac po 2 suńki gdzieś w trasę.
Umowę adopcyjną mam - wyślę do Was.
Marmar - sorry, ale nawet nie mam gdzie go wstawić tego szczurka - mam 2 szczurzyce. Choć kocham te gryzonie nad wszystko, bo są cudne.
A co to za szczur - skąd się wziął, jaki itp. no i płeć, wiek i kolorek. Spytam Agi, może ktoś marzy o szczurku.

Posted

Z tego co sie oreientuje to nie jest agresywny w stosunku do ludzi,szuka z czlowiekiem kontaktu,szczurek sobie chodzil spokojnie po jednej z klatek schodowych na jednym z jastrzebskich osiedli

Posted

Niestety, szczurzacze zaszczurzeni. Ale chyba nie został sam na tych schodach. Ma jakąś opiekę, nie grozi mu niebezpieczeństwo. Bardzo się martwimy o niego, tylko nawet klatki nie mamy juz gdzie wstawić. Napisz coo z nim, gdzie teraz jest.

Posted

Szczurek nadal przebywa u rodziny,ktora go zabrala z tej klatki schodowej,nie jest zagroznony,poniewaz nie zostanie ani wyrzucony,ani rowniez oddany do sklepu zoologicznego,spokojnie mozemy szukac domku.Jednym slowem przebywa nadal w jasrzebiu
Gdy go znaleziono nie wygladal na zaniedbanego,czy tez przerazonego,ja osobiscie boje sie tego typu zwierzakow,wiec bedac u nich nawet nie podchodze do akwarium:p

Posted

A wywiesili w tym bloku ogłoszenie? Może komus uciekł z domu. Nasza poprzednia szczurzyca chodziła luzem po mieszkaniu - miałam innego psa, z tolerancją. Może szczur sie wymknął i go szukają.

Sorry Koraliku, wiem że nie pogniewasz sie, iż na twoim wątku szukamy właścicieli dla gryzonika.

Posted

Koralik ma się świetnie, jego właścicielka przepraszała, że nie wysłała kasy w poniedziałek - nie wpłynął jej przelew. Kase na pewno otrzymasz - choćbym miała sama ją wysłać.
Ale wiem, że opiekunka Koralika wywiąże się z obietnicy.

Posted

supergoga napisał(a):
Koralik ma się świetnie, jego właścicielka przepraszała, że nie wysłała kasy w poniedziałek - nie wpłynął jej przelew. Kase na pewno otrzymasz - choćbym miała sama ją wysłać.
Ale wiem, że opiekunka Koralika wywiąże się z obietnicy.

To super wieści:)
Rozumie jak to bywa z tymi przelewami;-)

• 4 weeks later...
Posted

Dzis akurat zadzwoniła pani Koralika. Nie mam czasu niestety żeby wybrac się w odziedziny i porobic fotki, ale obiecuje, że jak dzień sie wydłuzy - postaram się, jestem zaproszona. Korali odmłodniał, kocha swoich kumpli, bawi się z pudelkiem. Wszyscy go lubią. Pakuje sie do łóżka, bo gdziez ma spać dogomaniacki dżentelmen i szanujący sie pies.
Fotki obiecuje i postaram się aby jego pani zarejestrowała sie na dogo, choc nie ukrywam, że zastanawiam sie nad celowościa. Niemiło jest ostatnio na wielu wątkach i dla wielu ludzi z zewnątrz teksty sa czasem szokujace i nie wpływaja dobrze na nasz wizerunek.

Jak tylko odwiedze Koralika, zrobie fotki - macie moje słowo.