Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Parę fotek pięknej panienki :loveu: !Jakoś na początku po ogłoszeniach odzew był (malutki bo malutki ale był)to teraz cicho i głucho!

Popatrzcie na nią,w niej nie można się nie zakochać :roll:

Posted

Z daleka już słyszysz płacz,przeraźliwie żałosny i przejmujący!Zastanawiasz się kto tak płacze...podchodzisz i widzisz boks,na kratach owego boksu widzisz dwie brązowe łapki,ot takie maleńkie łapki zakończone równie małymi pazurkami!Gdy podniesiesz wzrok wyżej między prętami dostrzegasz czarny nos a z głębi boksu patrzą na Ciebie czyjeś brązowe oczka!Tak jest...własnie zobaczyłeś ją, zobaczyłeś Jess!
Widzisz psa , który nie ma pojęcia co robi w tym miejscu,nie rozumie dlaczego i jak!Ale wierzy, że los nie jest okrutny i sprawi
, że ktoś wyjątkowy odnajdzie ją wsród tysięcy bezdomnych polskich psów!Nadzieja umiera ostatnia i ona doskonale o tym wie!

Patrząc na Jess można się zakochać!No bo jak nie zakochać się w tak słodkiej mordce wciśniętej w oczka siatki!Po niej widać,że tęskni za człowiekiem i za wolnością!Jest młodziutka ok 1 roku!Jest bezpapierowym terierem niemieckim bądz jego mieszańcem.
Jess świetnie dogaduje się z psami i suczkami!Jest bardzo przyjacielska i przytulaśna!Wyprowadzona na spacer bardzo chętnie aportuje i bawi się wszystkim co ma pod nosem!
Znajduje się w Przytulisku dla zwierząt w Brzegu Opolskim!

Sorry, że tak pózno dopiero to wklejam :oops: !Dziekuję za Allegro bardzo!:multi:

Posted

Stary nowy dom dla Jessici!Znalazł się właściciel Jessiki i wczoraj miał ją odebrać z przutuliska!Jessica przewędrowała kawał drogi bo,aż spod Opola!
Mam nadzieję, że jest to dobry dom!

Posted

Z tego co się dowiedziałem to po Jess przyjechał jej własciciel!Jess mieszkała pod Opolem i nie wiadomo w jaki sposób wtrafiła az do Brzegu!Pan odnalazł ją przez net i w rozmowie telefonicznej powiedział , że to jest na pewno jego suczka!Miał przywiezc ksiązeczkę i zdjęcia!Tylko tyle wiem!
Fakt jest taki,że Jess juz w schronisku nie siedzi bo miał ją pan odebać w piątek!A w niedzielę juz jej nie było!
To wszystko co wiem na ten temat bo z kierowniczką sie nie widziałem,wiecznie się mijamy!Jak będę wiedział coś więcej to napiszę!

Posted

Gamba napisał(a):
Z tego co się dowiedziałem to po Jess przyjechał jej własciciel!Jess mieszkała pod Opolem i nie wiadomo w jaki sposób wtrafiła az do Brzegu!Pan odnalazł ją przez net i w rozmowie telefonicznej powiedział , że to jest na pewno jego suczka!Miał przywiezc ksiązeczkę i zdjęcia!Tylko tyle wiem!
Fakt jest taki,że Jess juz w schronisku nie siedzi bo miał ją pan odebać w piątek!A w niedzielę juz jej nie było!
To wszystko co wiem na ten temat bo z kierowniczką sie nie widziałem,wiecznie się mijamy!Jak będę wiedział coś więcej to napiszę!

a czy wiadomo przez jakie ogloszenie w necie aby wiedziec na przyszłośc gdzie ludki szukaja swoich psiaków

Posted

kasiaprodex napisał(a):
a czy wiadomo przez jakie ogloszenie w necie aby wiedziec na przyszłośc gdzie ludki szukaja swoich psiaków

Pewnie, że można!;)
Z przekazanej rozmowy wynikało, że pan wypatrzył Jess na alegratce ;)