Gamba Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Był malutki odzew co do Jess ale jakiś taki :stupid: !Jessica dalej szuka domku... Quote
Gamba Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Parę fotek pięknej panienki :loveu: !Jakoś na początku po ogłoszeniach odzew był (malutki bo malutki ale był)to teraz cicho i głucho! Popatrzcie na nią,w niej nie można się nie zakochać :roll: Quote
beka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Napisz jakiś tekscik co ma być na allegro i jakis kontakt ( do kogo) a ja poproszę koleżankę o aukcje :) Quote
Gamba Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jutro wkleję na wątku jakiś tekścik i wszystko podam! Dzięki wielkie :lol: Quote
beka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kasiaprodex obiecała że ja wystwi. Jutro sie odezwie:) Quote
kasiaprodex Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ciotki czekam na tekścik do wsatwienia na allegro. może ktos poda mi linka do istniejących juz ogloszeń to poprostu ściagne. czekam;) Quote
Gamba Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Z daleka już słyszysz płacz,przeraźliwie żałosny i przejmujący!Zastanawiasz się kto tak płacze...podchodzisz i widzisz boks,na kratach owego boksu widzisz dwie brązowe łapki,ot takie maleńkie łapki zakończone równie małymi pazurkami!Gdy podniesiesz wzrok wyżej między prętami dostrzegasz czarny nos a z głębi boksu patrzą na Ciebie czyjeś brązowe oczka!Tak jest...własnie zobaczyłeś ją, zobaczyłeś Jess! Widzisz psa , który nie ma pojęcia co robi w tym miejscu,nie rozumie dlaczego i jak!Ale wierzy, że los nie jest okrutny i sprawi , że ktoś wyjątkowy odnajdzie ją wsród tysięcy bezdomnych polskich psów!Nadzieja umiera ostatnia i ona doskonale o tym wie! Patrząc na Jess można się zakochać!No bo jak nie zakochać się w tak słodkiej mordce wciśniętej w oczka siatki!Po niej widać,że tęskni za człowiekiem i za wolnością!Jest młodziutka ok 1 roku!Jest bezpapierowym terierem niemieckim bądz jego mieszańcem. Jess świetnie dogaduje się z psami i suczkami!Jest bardzo przyjacielska i przytulaśna!Wyprowadzona na spacer bardzo chętnie aportuje i bawi się wszystkim co ma pod nosem! Znajduje się w Przytulisku dla zwierząt w Brzegu Opolskim! Sorry, że tak pózno dopiero to wklejam :oops: !Dziekuję za Allegro bardzo!:multi: Quote
Gamba Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Jess wciąż czeka...Czy długo jeszcze?? Quote
Gamba Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Stary nowy dom dla Jessici!Znalazł się właściciel Jessiki i wczoraj miał ją odebrać z przutuliska!Jessica przewędrowała kawał drogi bo,aż spod Opola! Mam nadzieję, że jest to dobry dom! Quote
Gamba Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Z tego co się dowiedziałem to po Jess przyjechał jej własciciel!Jess mieszkała pod Opolem i nie wiadomo w jaki sposób wtrafiła az do Brzegu!Pan odnalazł ją przez net i w rozmowie telefonicznej powiedział , że to jest na pewno jego suczka!Miał przywiezc ksiązeczkę i zdjęcia!Tylko tyle wiem! Fakt jest taki,że Jess juz w schronisku nie siedzi bo miał ją pan odebać w piątek!A w niedzielę juz jej nie było! To wszystko co wiem na ten temat bo z kierowniczką sie nie widziałem,wiecznie się mijamy!Jak będę wiedział coś więcej to napiszę! Quote
kasiaprodex Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gamba napisał(a):Z tego co się dowiedziałem to po Jess przyjechał jej własciciel!Jess mieszkała pod Opolem i nie wiadomo w jaki sposób wtrafiła az do Brzegu!Pan odnalazł ją przez net i w rozmowie telefonicznej powiedział , że to jest na pewno jego suczka!Miał przywiezc ksiązeczkę i zdjęcia!Tylko tyle wiem! Fakt jest taki,że Jess juz w schronisku nie siedzi bo miał ją pan odebać w piątek!A w niedzielę juz jej nie było! To wszystko co wiem na ten temat bo z kierowniczką sie nie widziałem,wiecznie się mijamy!Jak będę wiedział coś więcej to napiszę! a czy wiadomo przez jakie ogloszenie w necie aby wiedziec na przyszłośc gdzie ludki szukaja swoich psiaków Quote
Gamba Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 kasiaprodex napisał(a):a czy wiadomo przez jakie ogloszenie w necie aby wiedziec na przyszłośc gdzie ludki szukaja swoich psiaków Pewnie, że można!;) Z przekazanej rozmowy wynikało, że pan wypatrzył Jess na alegratce ;) Quote
Recommended Posts